Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Russel Kenway

Go down

Russel Kenway

Témanyitás  Russel on Hétf. Szept. 26, 2011 6:53 am

Russel KenwayNév: Russel Kenway
Születési hely, dátum: Anglia, London, 1968 - 03 - 12
Kor: 43 (de 32-nek látszik)
Kaszt: Fényőr
Lakhely: Ég
Foglalkozás: Fényőrködik
Fegyver, varázseszköz: -

Jellem
A fényőrökről ugyebár mindenkinek megvan a maga elképzelése. Minden bizonnyal már életükben is szent emberek voltak… nem pedig lepukkant rockerek. Russel tökéletes példája annak, hogy nem a borítójáról kell megítélni a könyvet. Bár tény, hogy gyakran forrófejű és talán kissé zabolátlan, látszólag tesz a szabályokra, de hatalmas szíve van és bárkinek, bármilyen körülmények között hajlandó segíteni, akárcsak életében.
Igazán társasági lény, szeret beszélgetni, ismerkedni. Ennek megfelelően kellőképp közvetlen, ami nem is hátrány, ha egy fényőrről van szó. Viszont van egy ironikus, vagy épp szarkasztikus humora, amivel esetleg akaratlanul is megsérthet másokat időnként. Persze ok nélkül nem tenne ilyet, de ha még is becsúszik, akkor neki nem derogál bocsánatot kérni miatta.
Halandó életét nem olyan rég hagyta el, talán épp ezért is igyekszik minél kevésbé elszakadni. Sokat mozog a halandók között, ugyanúgy dohányzik, mint annak idején és sajátos stílusától sem hajlandó megválni.

Megjelenés
Kimondottan magas, a maga 191 cm-ével, alkata viszont teljesen átlagos. Nem kisportolt, nem is gebe, tényleg a nagy átlagot képezi ilyen téren. Ezzel szemben az általa képviselt stílus meghökkentő lehet, főleg egy fényőrnél. Hosszú, enyhén hullámos barna hajától nem szándékozik megválni, mint ahogy a gyakorta használatos sötét szemfestéktől sem. Ez utóbbi egyébként kifejezetten kihangsúlyozza világos, zöldeskék szemét.
Egyértelműen rocker, tehát a farmert láncokkal hordja, western csizmát visel, sötét ruhákat. A kiegészítőkért meg odavan. Bőrkarkötők tömkelege van a csuklóján, láncok lógnak rajta, a sálakat is szereti, akárcsak a kalapokat, napszemüvegeket.

Előtörténet

’68 márciusában látta meg a napvilágot Angliában, Liverpool-ban. Rendes polgári család sarja volt, szigorú katolikus erkölcsökkel rendelkező szülőkkel. Természetesen ennek szellemében igyekeztek nevelni a kis Russel-t is, aki nem sokáig volt egyeduralkodó a családban. Rá három évre követte őt húga, Dianna Kenway.
Igazából az égvilágon semmi baj nem volt a sráccal, néhány átlagos gyermekcsínyt leszámítva. Eleven a gyerek – magyarázták. Aztán pedig elkezdett serdülni, megismerkedett a rockzenével, beszippantotta a felelőtlen haveri kör, a közös banda lehetősége. A lázadás elkerülhetetlen a tinédzserek életében, de Russel okosan csinálta. Igyekezett a haveroknak is megfelelni, de azt sem akarta, hogy a szülei teljesen ki legyenek rá akadva, tényleg csak egy jó szándékú srác volt, rossz közegben.
A zenéhez konyított, kiskora óta tanult zongorázni, akkoriban meg boldog-boldogtalan bandát alapított. Ők sem maradhattak ki a dologból. Ahogy ez aztán rajta is látszott, a rockos vonalat követték. A szülei viszont ebben már végképp nem támogatták, azt szerették volna, hogy érettségi után a fiúk tovább tanul. Viszont az élet úgy hozta, hogy érettségi után felfigyeltek rájuk, így szóba sem jöhetett az egyetem.
Kezdetben kishalak voltak, jótékonysági esteken zenéltek ingyen, a helyi pub-okban csillogtatták tudásukat, de e mellett lehetőséget kaptak egy demo-, majd egy kislemezre. Amit aztán három nagylemez követett. A világsikertől igazán messze voltak, de az igényesebb rock szeretői Angliában azért tudták, hogy ki ez a rakás hosszú hajú fószer azokkal a hangszerekkel.
Mint, akiknek bejött az élet, a csapat nagy része az alkohol és a drog mámorában élvezte ki a sikert. Bár Russel se szent, szívott már életében füves cigit és hányt le részegen a tízedikről, de alapjában ő volt a fék a csapatban. Szólt, ha valami túl sok, ha valamit nem kéne. Mindezek mellett előszeretettel rendezett ingyenes fellépéseket is jótékonysági céllal. Eleinte a többiek támogatták ebben, de aztán már túl nagy lett ehhez az arcuk. Russel azért próbálkozott. Ezen igyekezetének köszönhetően békéltek meg szülei is azzal a ténnyel, hogy fiúk rock-zenész… menthetetlenül.
Viszont a turnébusz balesete mindent tönkretett… A sofőr és Russel a helyszínen életét vesztette, míg a banda frontembere a kórházban lelte halálát. A többiek „megúszták” súlyosabb sérülésekkel.
Viszont Russel Kenway története 2000-ben, a sajnálatos halálával nem ért véget, ugyanis az Égiek úgy döntöttek szükségük van rá. Fényőr lett. Nem hagyott túl sok embert hátra, felesége, gyerekei nem voltak, az alkalmi kapcsolatok miatt meg nem szokás sírni. Egyedül a szülei és húga miatt fáj a szíve, de tisztában van vele, hogy nem látogathatja meg őket, nem véletlenül került Amerikába, meg a világ minden pontjára Angliát kivéve. Munkáját pedig úgy, ahogy, de jól végzi a maga sajátos módján. Néha ferde szemmel néznek rá a kollégák, de alapvetően nincs vele baj, hiszen egész jól kijön a problémásabb boszorkákkal is, ha másképp nem, hogy ő is rágyújt velük egy… khm… nótára.

Képesség
Alapképesség
Teleportálás
Gyógyítás

Egyedi
Thermokinézis
avatar
Russel
Fényőr
Fényőr

Kor : 50

Hozzászólások száma : 14

Vissza az elejére Go down

Re: Russel Kenway

Témanyitás  Vienne on Kedd Szept. 27, 2011 8:37 am

Mr. Szabadlelkű!

Nem tudok belekötni a történetbe, olvsatja magát az egész, így aligha mondhatok mást, minthogy: ELFOGADLAK!

Foglalj avatart, védenceket és irány játszani!

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.