Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Zoé Emma Hauer

Go down

Zoé Emma Hauer

Témanyitás  Zoé on Csüt. Szept. 29, 2011 11:21 pm


Név: Zoé Emma Hauer
Születési hely, dátum: Hollandia, Amszterdam, 1989.9.10.
Kor: 22
Kaszt: Boszorkány
Lakhely:Chinatown
Foglalkozás: Balett táncosnő, mellék állásban modell
Fegyver, varázseszköz: Nincs neki olyan

Jellem:
Nagyon kedves, és boldog lány. Azonban, minden balszerencse eléri ami csak lehet. Ha több szatyor van a kezére felakasztva, biztos, hogy az egyik kiszakad. Ha fagyival megy a kezébe, valaki megfogja lökni és magára borítja. A férfiak terén sem volt soha szerencséje, valahogy mindig sikerül a legbunkóbb, legundokabb férfiakat kifognia. De mindezt ő nem veszi fel. Sosem szegte a kedvét egy balszerencse sem. Igazság szerint nem úgy fogja fel, hogy neki emiatt folyton dühösnek vagy szomorúnak kellene lennie. Mindig bajba keveredik akarata ellenére, valahogy sikerül a legrosszabb helyen kikötnie, és a legrosszabb emberekkel találkoznia. Hozzátartozik a jelleméhez a naivitás, de nem buta csak szereti az emberekről a legjobbat feltételezni. És mindenkinek ad egy második esélyt, sőt... vagy, harmadikat is.
Ugyan akkor a munkája során szinte minden ilyen tulajdonságát ledobja. Ha bele kerül egy szerepbe, többé nem szerencsétlen. Még sosem esett le a színpadról tánc közben, s nem bukott fel fotózáson sem. Valahogy teljesen átalakul ilyenkor, és elveszíti bénáskodó természetét. Fél a saját képességétől így igyekszik nem használni. Sajátos a szemlélet módja, művész léleknek mondanám. Hiszen látja a világ összes szépségét, és igyekszik abban is hinni, hogy nincs sötét oldal...

Megjelenés
A munkájából kifolyólag is vékony, és izmos.De formás. Jelenleg vörös hajat visel. Az eredeti hajszíne világos barna. De volt már gesztenye barna, és szőke is. Ami az öltözködését illeti eléggé változatos. Néha olyan, mint egy hippi, vagy tipikus művész lány. Valamikor nagyon nőies és jobb napjain még a szexibb ruhadarabokat sem veti meg s néha már-már extravagáns. Szeret magassarkúban járni, de az ilyen cipők általában nem bírják egy hétnél tovább, mivel mindig kitöri a sarkukat. Nagyon fehér bőre van, és zöld szemei. 160 centi, tehát még női mércével sem lehet magasnak nevezni. Összességében törékeny benyomást kelt, ahogyan szerencsétlenkedik és átbukdácsolja a világon magát. De az is... a látszat néha nem csap be.

Előtörténet
Amint már említette Hollandiában látta meg a napvilágot. Egészen tizennyolc éves koráig ott is élt. A szüli kedves Amszterdami emberek. Az apja holland festőművész, míg az anyja zongora tanárnő. Van egy bátyja is, őt Caspernek hívják. A család fekete báránya. Nem konyít semmilyen művészethez, sokkal otthonosabban érzi magát ha motort vagy autót szerelhet. Bár ezért sosem bántották a szülei. A Hauer szülőknek bizony az a legfontosabb, hogy gyermekeik megtalálják a saját útjukat, és mindenben száz százalékig támogatják őket. Ezért is engedték, hogy Zoé tizennyolc évesen elutazzon otthonról a balett miatt. Sydney-be kapott szerződést majd pedig az Egyesült Államokban. Egy férfi miatt jött át az államokba, természetesen. Aki egyébként a modell világba is bevezette, rengeteg képet csinált róla, de a lánynak nem fizetett semmit érte. Egy idő után ezt Zoé megelégelte és elé állt, hogy márpedig oda kell, hogy adja a pénzét, nagy nehezen végül kiharcolta, hogy a pénz háromnegyedét visszakapja, de azzal a bizonyos férfifal elváltak az útjaik. Majd a San Franciscoi Harrisbe szerződött. Nem tartozik még a sztártáncosok közé, leginkább a hátsó sorban táncol. De még nagyon fiatal és csak most került ide, így nem kesereg miatta. Neki az a lényeg, hogy táncolhasson. Ennél fogva nem is keres valami jól, így a legolcsóbb lakás amit hirtelen talált a kínai negyedben van. Semmi baja a kínaiakkal, sőt nagyon jól kijön velük. Egy hét alatt remekül összebarátkozott a ház gondnokával illetve a tulajdonosával. Azonnal megtanulta az alapvető köszönés módokat. És mivel mindig vidám és mosolygós kedvelik az ottaniak. Noha még nem sokkal több, mint egy hete tartózkodik ott.
A boszorkányságot sosem tanulta, mivel a családban sem az apja, sem pedig az anyja nem volt az. De még a bátyja sem. Csak a nagymamája, tőle örökölte a képességét. De ő egy különös autó balesetben meghalt, mikor Emma öt éves volt. Így hát eleinte nem is félt a képességétől, gyerekként mókásnak tartotta. De ahogyan nőtt ő, úgy a képessége is egyre több problémát kezdett okozni. És a nagymamája halála után nem volt aki megmutassa, hogyan használja. Így elkezdett félni tőle, s igyekezett minél kevesebbet használni.
A bátyja mindig mindentől megszerette volna védeni, de ez sosem sikerült neki igazán. Hiszen Zoé akkor is rossz időben volt rossz helyen, ha nagyon nem akart. Így több verekedésbe keverte a bátyját, mint az normális esetben belement volna. A fiú nagyon védelmező a lánnyal szemben, s bizony ő az aki racionálisan, kimérten vizsgálta végig a pasijait. S szinte minden olyan férfinél figyelmeztette aki bajt hozhatott a fejére, és bajt is hozott. De Emma sosem hallgatott rá. Így hát nem egy ex lett elagyabugyálva, vagy éppen a bátyja az exek által, attól függött, hogyan hozta az élet. Nagyon ritkán látja a szüleit, hiszen messze laknak tőle, de naponta beszélget velük telefonon. Van, hogy a bátyja többször is felhívja, ő az aki a legjobban aggódik érte, sőt néha még váratlanul meg is látogatja szerencsétlen kishúgát. Tehát nem volt egy esemény dús élete, mármint ami a természet feletti világot illeti. Azonban, mint egyszerű embernek, szinte sok is volt. Hiszen alig van pénze ennivalóra és lakbérre, folyton kacifántos kalandokba keveredik és rossz férfiakkal hozza össze a sors. De ő mindezt könnyedén kezeli, sosem törik össze és sajnálkozik. Bár vannak mélypontok amikor neki is kell pár mély levegőt vennie, de ez a ritkább. Kedves és végtelenül őszinte, naiv, odaadó természet. A legtöbb problémája pont emiatt volt. Na és azért mert vonzza a bajt.

Képesség
Pszichikai csapás:(A szereplő képes fájdalmat, eszméletvesztést, kómás állapotot vagy akár halált is okozni tudatának erejével.De ő ezekre még nem képes)---> Annyiban tudja irányítani, hogy képes elfojtani. Mivel nem könnyű felhúzni így csak nagyon ritkán és csak ebben az esetben fordulhatnak elő véletlen balesetek. Kisebb korában volt belőle több baja, mikor elkezdett nőni az ereje, de ő nem tudott vele mit kezdeni. Mostanra már ez nincs így. Hiszen megtanulta elnyomni, sőt néha már meg is felejtkezik róla.
Ha tudná irányítani a képességét akkor maximum három emberre tudna így hatni. De mivel erre nem képes, maximum egynek.
Ha valakire egy ilyen varázslat irányul, jobb esetben csak fájdalmat érez, akárha kést szúrnának a testébe, vagy megvágnák egy éles tárgyal.Az áldozat nem feltétlenül tudja, hogy ki támadott rá.

Alapképesség
(B) Bűvige (gyenge)
(B) Rituálé (gyenge)A hozzászólást Zoé összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 01, 2011 10:07 am-kor.
avatar
Zoé
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé Emma Hauer

Témanyitás  Vienne on Pént. Szept. 30, 2011 8:45 am

Család kicsi kincse!

Jó messzire keveredtél otthonról, hallod-e? És bizony, a kisebb elgépelési és mondatszerkesztési hibákon kívül nem leltem kivetni valót a történetedben, a módosítás megtörtént, így ahogy ígértem: ELFOGADLAK!

Irány avatart foglalni és játszani!

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.