Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Központi Kórház

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Központi Kórház

Témanyitás  Vienne on Szomb. Okt. 31, 2009 10:59 pm

First topic message reminder :

San Francisco legfelszereltebb kórháza, szakképzett orvosokkal és nővérekkel, valamint mentőautó és mentőhelikopter állomással is felszerelve.

avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down


Re: Központi Kórház

Témanyitás  Adaline on Szer. Május 04, 2011 9:38 am

Új játék. A karakter munkája miatt sűrűn leszek itt látható :$

Minden ember követ el hibát, az azonban nem mindegy, hogy az a hiba milyen súlyú is valójában. Nem, ez kifejezetten nem egyénfüggő, hiszen, akár ugyanazt is elkövethetjük. Az ember hibázik, és vannak olyan hibák, amiket nehéz, vagy nem lehet kijavítani a későbbiekre nézve sem.
Ha, pedig az életed függ tőle, akkor aztán szívhatod, és hajthatod az igát egy életen át, hogy megfelelj az elvárásoknak, és ne kerülj utcára. Amikor kis gyerek voltam azt hittem, hogy az élet fenékig tejfel, amolyan... édes habos torta, egy édes ízű tó, amiből inni lehet és megmártózni benne. Ez a tündérmesébe illő elképzelés, azonban, amint belépünk a felnőttek, dolgozó, felelősségteljes világába, rögtön, szinte egy egész, 180 fokos fordulatot vesz.
Amikor a mai napon visszajöttem a sürgősségire, két nap kivett szabadnap után, és azt hittem, hogy minden rendben van, és, hogy 48 órát kibírtak az egyik nővér nélkül,- az az nélkülem-, szembesülnöm kellett egy csúnya halálos ténnyel, egy kudarccal, ami most már tényleg nem gyerekjáték. A felépített kártyavár összeomlott! Elmentem "vidékre", két napra, és arra jövök vissza, hogy miattam halt meg egy beteg? Tényeket, persze nem közölnek velem, egyszerűen csak értelmesebb, és könnyebb mindent rám, a süket, a sorból kilógó mentőtiszti ápoló, és egyben sürgősségis nővérre kenni. Olyankor nem kell indokolni, és a miértekre sincs túlzott nagy szükség, hiszen olyan történt, amit már visszafordítani, megmásítani lehetetlen! Összezavarodottan és hatalmas tömegkavalkáddal körülöttem, várom és tűröm a megaláztató kijelentéseket, és a halott ember hozzátartozóinak, a talán érthető felháborodottságát, fenyegetőzéseit és a fokozatos idegösszeomlásukat. Sok halálnak voltam már a szemtanúja nővéri pályafutásom alatt, de olyannak, amit elviekben én okoztam, úgy, hogy nem is voltam műszakon, még nem. Egyszerre mardos a fojtó lelkiismeret és a harag. Ki kell derítenem, hogy ki tette ezt, és, hogy legfőképp ki az, aki rám terelte a gyanút. Átvágva magam a toborzó kórházi, és egyben civil tömegen a földszinti folyosón, a fal mentén, émelyegve eljutok a női mosdóig, ahol aztán a legközelebbi wc fölé hajolva adhatom ki magamból, a még bennem maradt, tegnapelőtti nagyfokú alkohol mennyiséget. Két nap alatt nem gyűrtem le a másnaposságot, és még így is rejtegetnem kell a főnököm elől. Egy gyors arcmosást követően, pocsék kinézettel battyogok ki a kantinba egy üveg vízért, lábaim azonban az első asztalnál tovább nem képesek vinni. Kimerülten rogyok le az asztalhoz tartozó székre, fejemet a könyökölő kezeimen megtartva. Nem a folyosón fogom ezt a cirkuszt mindenki előtt lerendezni.
avatar
Adaline
Boszorka
Boszorka

Titulus : Varázsklón.
Kor : 29

Hozzászólások száma : 172

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Adaline on Pént. Május 06, 2011 7:59 am

Átható, a fejembe beékelődő zajként terjeng a folyosó másik végén a meghalt beteg rokonok, és hozzátartozók kétségbeesett, végső "hisztije". A nő édesanyja szerintem csak röpke 10 perc után értette meg, hogy mi is történt valójában a lányával. Hogy általam elkövetett hiba miatt halt meg, habár ez még nem bizonyított tény. Majd a patológusok kiderítik, igaz, ha a lázadó rokonok így folytatják, az a szerencsétlen, nyugalomra tért hulla el sem fog jutni az alagsorig, ahol ezt az egész bonyolult és hálátlan munkát végzik a boncnokaink. Egy bizonyos szempontból érthető mindez a viselkedés forma, nem is egy ilyennek voltam már eddigi ápolói pályafutásom alatt szemtanúja, de akkor annyiból könnyebb volt, hogy tudtam, nem szárad az én lelkemen az előttem fekvő halottnak az élete, akitől érthetően oly nehezen és összetörten válik el az egész családja. De hát, meg kell tenniük. Feléleszteni már nem lehet... az orvostudomány még nem jutott el odáig, hogy ezt megtegye.
Úgy könyökölök ezen a kis kávézóasztalon, mintha kocsmában lennék és az 5. feles után már érezném is annak a hatását. Csak az alkoholt ne emlegessük! Fejemet nehezékként tartom meg két könyöklő kezemmel, mintha nehéznek bizonyulna, pedig egyszerűen csak nem bírom az emberek szemébe nézni, és elviselni magamon a megvető pillantásokat, amiket még legalább 1 hónapig el kell, majd tűrnöm magamon, hacsak nem tesznek ki innen ez miatt az egész miatt. A legközelebbi dolog, amit csak úgy egyik pillanatról a másikra megpillantok magam előtt az asztalon, kék szemeimmel nagyjából egy vonalban, az egy kávés csésze. Felkészülten, minden eshetőségre tekintek fel kissé kótyagos szemekkel, és nézek farkasszemet az idegennel.
-Ha maga is egy sipítozó hozzátartozó, vagy újságíró, esetlegesen kórházi dolgozó, akkor jobb, ha megtartjuk a tisztes távot. - Mert, hogy mára már elegem van ebből a három fajta emberből az biztos! Fejemet ernyedten hajtom le újból, mikor is újra meglátom magam előtt a hívogató kávét, ami gőzölög, szóval még friss. Mióta eljöttem Spanyolból, nem ittam egy jó kávét... amit reggel gyorsan összedobok az minden csak nem kávé, főleg, hogy azokból az instant poros nyavalyákból van.Kezeim szinte irányíthatatlanná válnak, amint egyiket megindítom a csésze felé és a férfi elől egyenesen magam elé húzom, mit sem törődve azzal, hogy talán ő is fáradt és szüksége lehet rá. Az első korty után szinte rögtön észlelhetőbb a változás.
-Életmentő, de komolyan! - Jelentem ki hümmögve az ízhatástól, aztán nővéri köpenyem mély zsebébe nyúlva kicsapok annyi pénzt az asztalra, amennyibe ez a mennyei csoda is került, majd azt áttolom a férfi elé.
avatar
Adaline
Boszorka
Boszorka

Titulus : Varázsklón.
Kor : 29

Hozzászólások száma : 172

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Adaline on Vas. Május 08, 2011 7:54 am

Pofátlanul könyökölök az asztalon, és ezzel a kezemmel támasztom is a fejemet, mintha csak valami kocsmából szabadult, alkoholista lennék pedig ilyenről szó sincs! Ám akárhányszor csak az alkohol kerül szóba vagy megfordul a fejemben, szinte reflexszerűen, mintha csak szükségszerű lenne az, bevillannak szürke képek abból az éjszakából Jeremyvel amikor még a sárgaföldnél is alább ittuk magunkat, végül egy hotelszobában sikerült kikötnünk, úgy, hogy mindössze annyit tudtuk a másikról, hogy mi is a neve. Hát... nem voltunk gátlásosnak mondható állapotban.
Unottan, de legfőképp, mint holmi mosott sz*r kinézettel támasztom a fejem, és kavargatom a szó szoros értelmében elkobzott feketekávét, ami most még akár életmentő is lehet, az elkövetkezendő óráimra nézve, amik szerintem hajnali 2-ig, ha nem 3-ig, de elfognak húzódni. De egy szavam sem lehet, én választottam ezt a szakmát... nem mentem tovább orvosira pedig buzdítottak rá. Igaz... mi lenne akkor már itt a sürgősségin, ha én is orvosként húznám le itt a napjaimat? Nem csak egy ember lenne mostanra már halott miattam, hanem jóval több is.
-Fenébe! Próbáltan leplezni, rossz színész vagyok. - Szólalok meg kijelentésére érdektelen hangon, miközben felsandítok rá a kávé felől, ami most már kétségkívül az enyém.
-Akkor máris rendben vagyunk. - Jelentem ki nemes egyszerűséggel, és emelem fel a fejemet, egymáshoz csapva a két tenyeremet. Úgy viselkedek, mintha éppen a világ megváltását vitte volna véghez, habár nekem ez az egy mondat is ebben a pillanatban bőven annak számít.
-Ömm... lássuk csak! Kinek is lehet a hozzátartozója egy kórházban? - Tettetek gondolkozó fejet. Ma kivételesen is orbitálisan bunkó vagyok. Fogjuk a fáradtságra és a stresszre please!
-Áh bingó. Lássuk csak... csak nem egy betegé? - Tökéletesen jól színlelem a meglepődöttségemet és hajolok át az asztalon, közelebb a férfihoz.
-Megöltem egy embert úgy, hogy 2 munkanapot bent sem voltam. - Válaszolom cinikusan, továbbra is az asztalon keresztül közelebb hajolva hozzá, suttogva a szavakat. Nem kell feltűnést kelteni.
-A kávé tapasztalataim szerint csak cigivel jó. Dohányzik? - És már állok is fel, hogy a hátsóajtó felé véve az irányt,- nem lenne jó ötlet most átvergődni a felgyülemlett tömegen, ami a folyosó másik végén található-, fehér, nővéri köpenyem zsebe felé nyúlva, hogy ellenőrizhessem a "tartalékomat". Persze mielőtt még bárhova is indulnék megvárom a férfi reakcióját. Addig pedig a csészét is a kezembe veszem, indulásra készen.
avatar
Adaline
Boszorka
Boszorka

Titulus : Varázsklón.
Kor : 29

Hozzászólások száma : 172

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Hayley on Szer. Május 18, 2011 3:41 am

[DAVID, 12. terhességi hét környékén]

- Normális, ha parázok? *Sandít a mellette ücsörgő, látszólag és nyilván ténylegesen is 'hót laza' nagydarabra.*
- Úgy értem, ez csak hasi ultrahang. Semmi extra... Ugye?
avatar
Hayley
Halandó
Halandó

Titulus : Répácska, de nem eladó.
Kor : 31

Hozzászólások száma : 134

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  David on Szer. Május 18, 2011 3:47 am

*Valóban nem aggódik, majd amikor a szülőszobánál lesznek. Az már más tészta lesz, de itt még semmi. Ahogy a lány felé fordul a kérdéssel, csak mosolyogva fogja meg kezét, emeli fel és nyom rá egy puszit.*
-Hát persze,hogy fölöslegesen parázol. Csak megnézik, hogy minden rendben van e vele.-*Majd közelebb hajolva nyom egy puszit az arcára is. Aztán suttogva hozzáteszi.*
-Nyugalom! Nem lesz semmi gond.-*Mosolyog rá közvetlen közelről. Aztán figyeli, hogy már csak egy pár van előttük.*
avatar
David
Fényőr
Fényőr

Kor : 40

Hozzászólások száma : 126

http://wildnature.forumotion.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Hayley on Szer. Május 18, 2011 3:51 am

*Csak elvigyorodik a csókokra, majd mikor behívják az előttük levő párost, akkor elsandít feléjük, majd vissza a kedvesre.*
- Láttad, mekkora pocakja volt? Ha nekem is akkora lesz, lehet, el se fogom bírni. *vigyorogja, noha nem gondolja ezt komolyan. De egyelőre vicces ilyesmibe belegondolni.*
avatar
Hayley
Halandó
Halandó

Titulus : Répácska, de nem eladó.
Kor : 31

Hozzászólások száma : 134

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  David on Szer. Május 18, 2011 3:54 am

-Hát, ha akkora hasad lesz, valószínűleg orra buksz. Hacsak nem dőlsz hátra teljesen.-*Húzza kicsit a másik agyát tudva, hogy majd ettől kicsit megnyugszik.*
-Viszont mázlid lesz, mert ha kívánós leszel, kicsit könnyebb nekem elugrani egy boltba fagyiért meg eperért.-*Vigyorog szélesen majd lassan lehervad a mosoly az arcáról.*
-Basszus most kilenc hónapig megint nem lesz semmi, izgi az ágyban.-*Fintorog, mint valami gyerek.*
avatar
David
Fényőr
Fényőr

Kor : 40

Hozzászólások száma : 126

http://wildnature.forumotion.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Hayley on Szer. Május 18, 2011 4:02 am

- Majd fel se kelek az ágyból. *Ölt nyelvet pimaszul. Javíthatatlan...*
- Hajajj, még a végén féltékeny leszel a fiadra? *Ösztönösen jön ajkaira a dolog. Szentül meg van győződve róla, hogy neki csak fia lehet. A lányokkal csak a baj van.
Közben nyílik is az ajtó, Hayley pedig odasúgja Davidnek:*
- Fussunk el!
avatar
Hayley
Halandó
Halandó

Titulus : Répácska, de nem eladó.
Kor : 31

Hozzászólások száma : 134

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  David on Szer. Május 18, 2011 4:08 am

*Gyengéden de határozottan megszorítja a nő kezét, és feláll.*
-Itt vagyunk Doktor nő!-*Szólal meg, még mielőtt hívhatnák őket. Majd felhúzza egy vigyor kíséretében a vörös szépséget, és húzza az ajtó felé.*
-Nyugalom, semmi gáz nem lesz.-*Súgja szerelme fülébe, és rápaskol fenekére, miközben előre engedi.*
avatar
David
Fényőr
Fényőr

Kor : 40

Hozzászólások száma : 126

http://wildnature.forumotion.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Hayley on Szer. Május 18, 2011 4:12 am

- Utállak. *nyaffan halkan, de kislányos vigyorral pillantva hátra a másikra, hogy aztán besétáljanak az oroszlán barlangjába.
Középkorú egyébként a doktornő, fiatalos lendülettel. Már paskolja is meg a vizsgálóágyat, hogy huppanjon fel a kedves kismama és húzza fel a pólóját, meg kicsit gombolja ki a nadrágját is.
Hayley mindezt olyan nyugisan és kicsit talán megilletődötten viszi véghez, közben David felé sandítva, hogy Logan el se fogja hinni, ha netalán elmesélik neki.*
avatar
Hayley
Halandó
Halandó

Titulus : Répácska, de nem eladó.
Kor : 31

Hozzászólások száma : 134

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  David on Szer. Május 18, 2011 4:15 am

*Besétál, és csöndben mosolyog. Amikor Hayley elhelyezkedik odaáll mellé, ahol nem lesz útban. Majd összekulcsolja ujjaikat. Aztán persze nem tudja megállni, hogy ne kérdezősködjön.*
-Ebből a vizsgálatból miket fogunk megtudni?-*Pillant a doktornőre, meg figyeli a gépet. Közben meg azért reménykedik, hogy most senkinek se lesz semmi baja. Nincs kedve egy védencéért se elrohangálni ilyenkor. Illetve, hogy most se figyelnek rájuk odafentről. Igaz szépen elérték a tizenkét hetes állapotot, de halasztja a balhét.*
avatar
David
Fényőr
Fényőr

Kor : 40

Hozzászólások száma : 126

http://wildnature.forumotion.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Hayley on Szer. Május 18, 2011 4:24 am

- Nos, megnézzük, hogy egészséges e a pici, illetve, ha szerencsénk van, a nemét is meg tudom már mondani körülbelülre. *Felel készségesen a doktornő, majd szól Hayleynek, hogy ez most lehet, hideg lesz - és áttetsző zselészerű anyagot nyom ki egy tubusból a hasára a lánynak, hogy azon csúsztassa majd a műszert. David érezheti, meg láthatja is, hogy kedvese inkább a csiklandósságával küzd, mintsem a hideggel.
Egyébként a képernyőn fekete/kékes-fehér foltok váltogatják egymást, ahogy húzogatja a műszert a lány hasán a dokinéni. Nyilván ő tudja, hogy mit kell nézni és mondani is fogja a kettősnek, ha meglelte.*
avatar
Hayley
Halandó
Halandó

Titulus : Répácska, de nem eladó.
Kor : 31

Hozzászólások száma : 134

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  David on Szer. Május 18, 2011 4:27 am

*Mosolyogva bólint, hogy megértette, majd figyel. Figyeli a képernyőt, de tök homály neki, hogy mit láthatnak ezen a dokik. Persze a kínos csöndes várakozás nem az ő műfaja, így egyből belepofázik.*
-A filmekben mindig nézem, de sose látom meg amit kell. Még akkor sem ha rámutatnak.-*Kezd nagyon izgulni, hogy legalább a saját gyerekénél lássa.*
avatar
David
Fényőr
Fényőr

Kor : 40

Hozzászólások száma : 126

http://wildnature.forumotion.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Hayley on Szer. Május 18, 2011 4:32 am

*Hayley erre kénytelen elfojtottan felkacagni, de gyorsan hozzá is teszi, hogy "Bocsánat." - már a doktornőnek címezve. És azt őse tudja igazán, hogy a kedves, vagy a nevetés miatt kér bocsánatot.
A dokinéni ellenben csak elmosolyodik. Nyilván nem egy "első gyerekes" apukát látott már.*
- Látja azt a kör alakú részt itt? *mutatja is.* Ott van benne... Látja?*És tényleg. Aztán kicsit állít a dolgon, és folytatja.*
- És ebben a másikban pedig a testvére. *Ám ezen kijelentésre a vörös hajú leányzó hirtelen majdhogynem fel is ül.*
- Hogy mi?!

avatar
Hayley
Halandó
Halandó

Titulus : Répácska, de nem eladó.
Kor : 31

Hozzászólások száma : 134

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  David on Szer. Május 18, 2011 4:36 am

-Oooh azt hiszem lá...mi?-*Akad meg ő is a mondatában, mikor felfogja. Még szerencse, hogy van mögötte egy szék, így oda zuttyan le.*
-Testvére? Hát ketten vannak?-*Hüledezik, ez már durva. Azért oké imádja, hogy gyereke lesz, de azért ebbe még ő is beleizzadt hirtelen. Két tejcsoki lurkó, Logan tuti megöli.*
avatar
David
Fényőr
Fényőr

Kor : 40

Hozzászólások száma : 126

http://wildnature.forumotion.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Hayley on Szer. Május 18, 2011 4:40 am

- Kétpetéjű ikrek. *Biccent széles mosollyal a doktornő.*
- De nem nagyon akarják magukat mutogatni nekem, hogy kisfiúk e, vagy kislányok. *Azért kicsit "keresgél" még, miután Hayley egy szusszanás keretében visszahanyatlik az ágyra. Inkább nem mondd semmit. Majd ha kimentek.*

avatar
Hayley
Halandó
Halandó

Titulus : Répácska, de nem eladó.
Kor : 31

Hozzászólások száma : 134

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  David on Szer. Május 18, 2011 4:42 am

*Szép lassan megint a boldogság lesz úrrá rajta, és vigyorogva hajol oda kedveséhez. Belecsókol ajkaiba, majd odasúgja.*
-Így már tuti orra fogsz bukni.-*Kuncog halkan, de megszorítja kezét, jelezze mennyire szereti.*
-Huhh két petéjűek, akkor még esélyem is lesz arra, hogy megkülönböztesse őket.-*Jegyzi meg nevetve.*
avatar
David
Fényőr
Fényőr

Kor : 40

Hozzászólások száma : 126

http://wildnature.forumotion.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Hayley on Szer. Május 18, 2011 4:45 am

- Én is szeretlek. *súgja széles mosollyal, majd viszonozza a csókot.
A kicsik neme ugyan nem derül ki, de így is boldogan - még ha kicsit kiakadva is - távoznak. Hogy fogják ezt Logannek beadni...*


//Köszi Smile //
avatar
Hayley
Halandó
Halandó

Titulus : Répácska, de nem eladó.
Kor : 31

Hozzászólások száma : 134

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Vienne on Kedd Jún. 07, 2011 1:42 am

[ADA]

*Délutánra jár az idő. A legtöbben talán már bent sincsenek, s a betegek is csendespihenőjüket "fogyasztják". Valamiért elhúzódott a lány - Adaline - munkája. Persze, unalmas papírmunka csak, fene érti, miért vállalta el, hogy majd ő megcsinálja... Épp a közepében jár a dolognak, mikor zajt hall a folyosó felől.*


_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Adaline on Kedd Jún. 07, 2011 2:03 am

Ki merészelte bármikor is azt mondani, hogy a kismamáknak könnyű dolguk van? Az egy dolog, hogy elmennek szülni, és kapják a gyest, de ki mondta azt, hogy ez az egész állapot KÖNNYŰ folyamat? Jézusom!
Bár a reggeli rosszulléteim már csak minden másod, vagy éppen harmad nap jelentkeznek, a szinte állandó émelygéseim miatt mégis legszívesebben egy párszor fejjel megrohamoznám a falat, hát ha elmúlna, na, meg amúgy is! Ha olyan "családban" nevelkedtél, mint amilyen az enyém is, abba szóba sem kerülhet egy "véletlenül besikeredett" gyerek. Anyám azért tagadja meg mindezt tőlem, mert ő is felelőtlen volt annak idején, és úgy esett teherbe, hogy nem is akart engem, és még csak élettársak sem voltak az apámmal, Rafael pedig... a vallása. Elviekben szégyent hoztam rá azzal, hogy házasságon kívüli gyereket várok, amiatt pedig még inkább kerülgeti a szívroham, hogy nem vagyok együtt ennek a szegény porontynak az apjával. Úgy csinálnak, mintha ők várnák ezt a gyereket, holott nekem kell megbirkóznom azzal minden egyes nap, hogy pár hónap múlva akkora leszek, mint valami bálna bébi, és, hogy őszinte legyek... a szüléstől is rettegek. Egyszóval. Minden "szép és jó!" Ezek mellé már a munka is egyre hamarabb leszívja az energiámat. Papír munka, betegek kórlapja és...
Mi ez a zaj? Pihenő van, ki az, aki nem ismeri ennek a fogalmát? A betegek aktáit becsúsztatom egy zárható fiók együttesbe, jómagam pedig a folyosó vége felé veszem az irányt.
avatar
Adaline
Boszorka
Boszorka

Titulus : Varázsklón.
Kor : 29

Hozzászólások száma : 172

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Vienne on Kedd Jún. 07, 2011 2:11 am

*A folyosó végénél, ahol már a lefelé vezető lépcső található, egy idős, hajlott hátú nénike verte fel épp az egyik virágtartót. Annak földje, cserepe a padlón hever, ezer darabra törve/szóródva.
Elég kétségbeesettnek tűnik a ráncos, nem épp bizalomgerjesztő bőrű öreglány, akinek több szeme, mint foga, s egész teste beleremeg, ahogy ijedten kapkodja a levegőt.*
- Jajj, aranyos, én nem akartam... nem vettem észre. *"Kárálja" reszelős hangján Ada felé, mikor észreveszi közeledtét.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Adaline on Kedd Jún. 07, 2011 2:31 am

Fehér, kórházi papucsom tapadós talpa úgy koppan a folyosón, mintha szánt szándékom lenne az, hogy végig trappoljak az egész emeleten, hogy felzargassam a sürgősségin pihenő betegeket. Ki volt ez a szerencsétlen? Soha nem fogom felfogni, hogy miért nem tudnak a látogatóba jövő családtagok akkor elmenni amikor délutáni, csendes pihenő van. Legfőképp az a bosszantó, hogy az éppen ügyeletes nővérek sem képesek kinyitni a szájukat annak érdekében, hogy kitessékeljék őket. Mindig enyém a piszkos meló. Remélem, hogy nem sokáig lesz ez már így!
A folyosó vége felé haladva megigazítgatom a hallókészülékemet, és mikor bekanyarodom meglátom azt, amit szerintem nem szerettem volna...
Váza összetörve hever a földön, a körülötte lévő nem tudom, hogy hány centiméteres körzeten belül a padló földes, az öregasszony pedig... atya ég! Mint Kazimodo női kiadásban. Na, de akkor! Póker arc, és kedveskedő, segítőkész mosoly, még, ha el is borzaszt ez a kinézet.
-Nem történt semmi, azonnal hívok egy takarítót, de... már elnézést, de ön... beteg látogatóban van, vagy kezelésre jött? - Ráncolom össze a homlokom, miközben nem is az öregasszonyt, hanem inkább a folyosót figyelem. Sehol senki.
avatar
Adaline
Boszorka
Boszorka

Titulus : Varázsklón.
Kor : 29

Hozzászólások száma : 172

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Vienne on Csüt. Jún. 09, 2011 8:39 am

*Az öreglány felnéz a lányra sugárzóan kék tekintetével, melyben azt hinné az ember, őrület tüze lobog, de lehet, valami más van a háttérben... Láthatóan köntösben, papucsban van. Alig él, csak a bőre tartja emberformában a csontjait, mondhatni.*
- Maga szerint egy szál pendölben járnék én látogatni? És még maguk neveznek bolondnak... *fejcsóvál s tenne pár lépést, de még a lélegzetvétel is nehézkes számára. Megtorpanva pillant körbe, majd a lépcső szélénél megpillant egy ezüstösen csillanó tárgyat. Hogy minek az öreglánynak szájharmonika, az kérdéses, de a kezét felé nyújtja.*
- Kérem... visszaadná nekem, kedves? *rebegi.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Adaline on Csüt. Jún. 09, 2011 9:07 pm

Képzeletben egy párszor megveregetem a vállam. Hogy nem vettem észre a köntöst rajta? Ebből is látszik, hogy állandóan éjszakai műszakban vagyok. Nem sokat alszok mostanság, és ez rövid időn belül meg is hozta a gyümölcsét. Kikerekedett szemekkel, bocsánatért esedező arckifejezéssel nézek rá, és, ha ő is engedi, akkor belekarolok a kezébe, hogy megtudjam tartani. Jézusom! Ez az öregasszony már féllábbal a sírban van, és senki nem ügyel rá? Látszólag az elméje sem tiszta már teljes mértékig. Na, majd én eljátszom superwomant. Ha már nővér vagyok, legyen is ennek valamiféle látszata.
-Merre indult? A mosdó nem erre van. - Az idős betegeink többsége, ugyanis akkor mozdul csak ki a folyosókra, ha a mellék helységet akarják használni, vagy csak fel akarnak frissülni egy reggeli zuhanyzás erejéig.
-Tudok segíteni valamit? Ezzel ne is foglalkozzon itt! - Érdeklődöm, közben mellette állva, még mindig a karját fogva fürkészem az arcát, ő viszont ekkor már egy szájharmonika felé "kapálózik" egyik kezével.
-Az öné? Itt nem játszhat. Zavarná a betegeket. - Világosítom fel róla finoman, mégis határozottságról árulkodó hangon, de azért mégis csak a kezébe nyomom a hangszert.
-Tudok hozni valami mankót, vagy tolókocsit? Melyik kórterem az öné? - Ha elesik innen képtelenség, hogy felvakarjam, főleg ebben az állapotomban. Kéne keresni valami hímneműt. A legjobb lenne, ha az orvosa most szembe jönne velünk a folyosón... ha pedig a pszichiátria egyik betege, akkor, hogy kerül ide a sürgősségire?
avatar
Adaline
Boszorka
Boszorka

Titulus : Varázsklón.
Kor : 29

Hozzászólások száma : 172

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Vienne on Pént. Jún. 10, 2011 8:34 pm

*Ada kedvessége már-már könnyekig meghatná a legádázabb szívű öreglányt is, hanem, ahogy a harmonikát a nő kezébe nyomja, az menten fekete nyelű tőrré változik, s a lány szeme láttára lesz az idős nőből fiatal, igencsak hiányos öltözetű nőszemély.
A formás idomokon vörös színű ruhát visel, haja pedig ébenfekete. Mint valami pokolbéli Hófehérke, olyan sápadt a sminkje mellé a bőre. Körmei a lány csuklójába marnak.*
- Nekem te is tökéletesen megfelelsz. *sziszegi szinte csak a szavakat felé.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Központi Kórház

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.