Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Zoé és Jason lakása

Go down

Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Zoé on Vas. Okt. 02, 2011 6:42 am

Semmi extra nincsen itt. Ez egy olcsó kis albérlet a kínai negyedben. Papírvékony falakkal egy társasházban. Egy fürdő és egy WC található benne. Ráadásul közös térben. A fürdőben egy kád van, kicsit rozsdás és kopott, de egyébként nagyon szép antik darab.
Két hálószoba van benne, mind a kettőt belehet zárni belülről. De a nappali az egyben van a konyhával. A konyha tipikus amerikai konyha, pulttal amit körül lehet ülni és amin található a főzőlap. Ez a ház legmodernebb része. A nappaliban van egy hatalmas kanapé, előtte egy dohányzó asztal, és a falnál egy kicsi TV. Odabent pasztel színek uralkodnak. De egyébként nagyon barátságos a hangulat, főleg a nagy ablakok miatt. Ahogy belépsz azonnal otthon érzed magad. Ez a hely varázsa.
avatar
Zoé
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Zoé on Vas. Okt. 02, 2011 7:20 am

Jason

"- Mondták már neked, hogy túlságosan is törődsz másokkal?
- Milliószor. Nagy baj?"

Még a bárban:

*Igen, ő mindenkire odafigyel. Ilyen fajta, meg így nevelték. Általában elfogadó az emberekkel és túlságosan is naiv. Hamar enged és csak akkor áll a sarkára ha tényleg elege van. Na, ilyen ő. De mindegy is.
A fiúra mosolyog.
-Ez csak természetes. -Hiszen az. Melyiküknek jó ha most a csajt be kell vinni a kórházba alkohol mérgezéssel? Na ugye!
- Zoé Emma Hauer -Ráz kezet a fiúval, mikor az bemutatkozik. Legalább már tudják egymás nevét, lehet, hogy lakótársak lesznek. Ez a minimum.
- Pontosabban balett táncosok. -Teszi még hozzá, hogy a férfi nehogy azt higgye, hogy rúdtáncosokkal beszélget éppen. Bár a szőke viselkedése erre is okot adna. Mosoly kúszik az arcára, ahogyan Jason végigpillant rajta. De nincs is ideje flörtölni, hiszen azonnal megjelenik a szőkeség. Zoé pedig egyszerűen oldalra néz,s a mosoly szelíd, kedves szájgörbülésbe csap át. Kér a pincértől egy tollat meg egy szalvétát, s leírja rá a számát.
- Lill? A tied is leírjam? -Pillant hátra a lányra, aki kacarászva bólint egyet. Zoé pedig lefirkantja azt is, s a szalvétát átnyújtja a fiúnak.
- Csak nyugodtan. -Pillog a szőkeség felé Zoé. De még mielőtt Jason lelépne gyorsan felé fordul és a zsebéből előhúzza a bilétáját.
- Légy szíves akkor az enyémet is vedd ki. -S átnyújtja a fiúnak. Mivel leöntötték sörrel, jó lenne ha legalább egy kabátot magára húzna. Meg ott van a táskája is.
- Majd este kipróbálod.-Veti oda szem forgatva a lánynak, és egy kis mosollyal az arcán, hogy aztán Jason megérkezésével távozzanak.*

A lakásban
-Jézusom! Milyen környéken laksz Zoé. -Sipítozik a szőkeség. De Zoé csak mosolyogva legyint egyet a kulcsát keresve.
- Ugyan már Lill... a kíniak nagyon rendes emberek. Nincs velük semmi gond. És vigyáznak az itt lakókra. -Meg is találja a kulcsát és beilleszti a zárba. A lépcsőn felfelé egyszer elhasalt, de nem lett semmi baja, szerencsére. Csak mosolyogva leporolta magát és ment tovább.
- Itt is vagyunk...- Nyomja be az ajtót. Egyébként egy nagyon tiszta és rendezett lakásba érkeznek. De hát a bútorok nem vadonatújak... kicsit minden kopott. De amint írtam otthonos.
- Nos ez a nappali... a konyhát innen is láthatod. És ez az én szobám. -Mutat az egyik ajtóra. -Az meg ami be van csukva a másik szoba. -Zoé odasiet és kinyitja.
- Egy kicsit spártai, hiszen még csak egy ágy van benne, de lehet ide bútorokat hozni. Ez meg mellette a fürdő. -Löki be a kis ajtót.
- A környék csendes az emberek meg normális. Tizenöt a bérlés fele, plusz a rezsi ötven százalék. -Igen ez nagyon olcsónak számít a városban.
- Jézusom! Ez olyan kicsi...- Fanyargott a lány.
- Hát sajnos erre futja Lill... meg nekem elég. Otthonos. -Mondja vidáman s elindul a konyhába. Nagyon is kedveli ezt a lakást és látszik rajta. Kinyitja a hűtőt.
- Kértek valamit? Ennivalóm nincsen, mert holnap készültem vásárolni, de vaaan whiskey meg sima víz. Lill neked a vizet ajánlanám...
avatar
Zoé
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Jason Humphrey on Vas. Okt. 02, 2011 7:55 am

Zoé Very Happy

A klubban:

- Persze, máris hozom. - Jason átvette a kis bilétát, majd kikérte a lány ruháját, és táskáját, azt követően visszasétált a mosolygó lányokhoz, s végül elhagyták a helyet. Jasonnek egyébként még nincs autója, szóval, gyalog tették meg az utat, bár nem is tűnt olyan hosszúnak, mint ahogy a szőke nyavalygott útközben...

A lakáson:

Jason érdeklődve várja, hogy megláthassa végre a kecót, neki aztán tényleg mindegy, nem kíván luxus körülményeket, egyszerűen csak egy hely kell neki, ahol elalhat, és viszonylag olcsó, nyugodt környék. Őt még a kínaik sem zavarják, biztosan barátságosak lehetnek, s ha Zoé is kijön velük, akkor ez biztosan nem okozna nehézségeket a srácnak. A lépcsőn felfelé haladva persze történik egy kis incidens, Jay pedig gyorsan fel is segíti Zoét, végül elérnek az ajtóhoz, a fiú pedig türelmesen vár, hogy a lány kinyissa az ajtót.
- Lill, tulajdonképp tényleg mindegy, hol laksz, ha jó a társaság. - Jegyzi meg egy mosollyal a srác, ezzel picit kisegítve Zoét, mire a szőke csak forgatja a szemeit. Aztán Jay körbejárja a lakást, mindent megnéz, amit Zoé megmutat, s tulajdonképp tetszik neki az, amit lát.
- Hm, klassz..tetszik a kéró, szerintem vedd úgy , hogy elkelt a szoba. - Mondja mosolyogva, miközben megvakarja az állát.
- Nem tudom, van valami főbérlő, akinek szólnunk kell, vagy elég, ha neked odaadom havonta a pénzt? - Érdeklődik, miközben a szőke is barátkozik a környezettel.
- Egy whiskeyt elfogadnék, köszi..- Mondja a srác, közben ledobja a bőrdzsekijét az egyik fotelre.
- Ha nem gond, használnám a mosdót. - Illedelmesen kikéreckedik, s míg ő a dolgát végzi, adig Lil ismét megközelíti Zoét.
- Ajj..most tuti nem jön fel az én lakásomra, ez annyira igazságtalan..- Lassan hisztériázni kezd, majd hirtelen elkapja Zoé karjait.
- Nem maradhatnánk itt éjszakára? Légyszilégyszi!- Kérleli a szőke , meglehetősen fura kérés ez, de mielőtt választ kaphatna, Jason egy kézmosás után lép ki a fürdőszobából, majd a lányokhoz sétál.
- Tényleg jó kis kégli, akkor iszunk erre, lakótárs?- Egy mosolyt villant, s most, hogy rendes fényben vannak, jobban szemügyre tudja venni a vöröset. Persze, most is rányomul a szőke, s már ismét a hátát birizgálja
avatar
Jason Humphrey
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 14

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Zoé on Szer. Okt. 05, 2011 11:52 pm

Jason

"Az egyik macska dorombolva odabújt a másikhoz. Egyik mondja: Miáu!
Másik mondja: Grrr!
A harmadik pedig értetlenül figyeli a párost."

*Megszerette ezt a környéket, noha nem régóta lakik még itt. Kedveli a lakás tulajdonosát, nagyon kedves,kínai bácsi. Vannak szabályok amiket majd be kell tartaniuk, de azok olyan egyszerűek, hogy Zoé még említésre sem méltatje őket. Alapvető, kultúr-emberi normáknak kell megfelelni. És minden bizonnyal erre Jason is képes lesz. Legalábbis ápolt férfinak tűnik.
- Remek! -Bólint Zoé vidáman. Hiszen ez azt jelenti, hogy már nem kell keresgélnie.
- Egy hónap a próbaidőd. Ha nem válsz be, vagy a tulajdonos panasszal él. Akkor sajnos el kell menned. Rendben van ez így? -Kérdezi a fiú felé fordulva. Nos, ezt a bátyja javasolta neki. És mivel mindig bajba került ha nem fogadta meg a tanácsát, hát most itt az alkalom, hogy megtegye. Legalábbis egy részét, hiszen a férfi mondta neki, hogy véletlenül se pasi szobatársat válasszon mert a férfiak-ő mondta így-megbízhatatlanok. Nem baj, ő nem az a fajta aki nem szerint diszkriminál.
- Már mondtam neki,hogy lakótársat keresek. És bele egyezett. Majd szólok neki, hogy találtam és biztos fel fog jönni, hogy bemutatkozzunk. De abban maradtunk, hogy a pénzt majd én adom oda neki...- Nem mondja ki, hogy az ő felelőssége lesz és ő üti meg a bokáját ha a pénz másik fele hiányzik. De ez már csak részlet kérdés.
- Persze! Tessék. -Pillant fel egy apró mosollyal a szája szegletében miközben tölti az italt. Lill-nek is tölt egy kis italt az íz kedvéért, de inkább vizet.
- Jaj, ugyan már! Miért ne menne el. Gondolom nem akar ma itt aludni...- Forgatja meg a szemeit Zoé, miközben tölti a következő pohárba az italt.
Mikor Lill elkapja a kezét, bizony ki is ömlik egy kisebb adag a pultra. Zoé felsóhajt, s már éppen válaszolna amikor Jason kilép a fürdőből.Emma a fiúra pillant majd elfordul, hogy hozzon egy törlőkendőt, amivel felitathatja a vizet.
- Iszunk! -Mosolyodik el Zoé, ahogyan felemeli a poharat, hogy koccintson, mind a hármukkal. Lill vet rá egy jelentőségteljes pillantást.
- Öhm...ha gondoljátok itt is maradhattok éjszakára. Elég késő van már... és nem szívesen venném ha Lill ilyen állapotba csatangolna. -Mondja egy apró mosollyal. -Bár reggelim nincsen és vacsorám sem. De ha gondoljátok rendeljetek valamit. -Kortyol a whiskyből s a majdnem teli poharat a pultra teszi.
- Én elmegyek átöltözni, addig beszéljétek csak meg. -Mosoly, elfordul s elindul a szobájába. Nem zárja be az ajtót, csak behajtja, hogy hallja, amit kint mondanak. Oda bent aztán lekapja a felsőjét meg a melltartóját, csak a kényelem kedvéért, és felvesz egy másik, sima, egyszerű pólót. Amit melltartó nélkül is lehet hordani. Bár a magassarkú még mindig rajta van és egyébként miniszoknyában sem mindig kényelmes. De őt ezek a kellékek nem zavarják. S így lép ki a nappaliba.
- Nos?
avatar
Zoé
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Jason Humphrey on Vas. Okt. 09, 2011 6:06 am

Végig hallgat minden fontosnak tűnő információt az albérletről és a főbérlőről, s mosolyogva bólogat a lánynak, mert nagyon is tetszik neki ez a lehetőség, elég jónak találja. Igaz ugyan, hogy a lakás nem túl nagy, és elég szegényes környéken van, de ez éppen megfelelő Jasonnek, így legalább feltűnés mentesen űzheti munka mellett a piszkos üzleteléseit, és talán még újdonsült lakótársa sem fog rájönni, hogy Jason mivel is foglakozik valójában. Még szerencse, hogy nem kért tőle erkölcsi bizonyítványt, vagy nem kérdezgette a múltjáról..
- Persze, hogy jó lesz így, megfelel hölgyem. - Kacsint ismét a vörösre, azt követően vonul csak be a fürdőszobába, míg a lányok duruzsolnak. A fürdőben felméri a terepet, miközben használja a wc-t,elég sok lányos cuccot lát, de úgy tűnik neki, hogy pasis cuccoknak nyoma sincs, vagyis, valószínűleg Zoé egyedül él, s még valószínűbb, hogy pasi sincs a közelében. Ez talán nem tűnik fontos információnak,de sosem árt tisztában lenni azzal, hogy kik lehetnek majd a környezetében. Dolga végeztével sétál csak vissza a lányokhoz,hogy koccintsanak egyet.
- Egészségetekre!- Mosolyog a két lányra, majd magába is dönti az italt, közben még mindig ismerkedik a konyhával,s hagyja, hogy a másik lány, -akinek jelen pillanatban nem emlékszik a nevére-,simogassa a hátát.
- Hát..nem is tudom. - Jason kérdően pillant Lilre, aki mosolyogva bólogat, majd Zoéra néz.
- Na jó, ha már így felajánlottad, itt maradunk. - Ezt követően lépdel a hifihez, és bekapcsolja a zenét, közben kortyolgat az italából, és Jasont hívogatja az ujjával, aki még mindig a konyhaasztalnál ül.
- Köszönjük, nagyon jó fej csaj vagy. - Mosolyodik el a srác, majd ő is feláll, és odasétál a szőkéhez. Ekkor tűnik el Zoé pár pillanatra, de ez éppen elég ahhoz, hogy Lil teljesen bevesse magát, s tigris módjára ugorjon Jasonra. Persze, a srácot ez nem zavarja, ha már belökdösték őt a másik szobába, és már le is csatolták róla a nadrágot...Mert Lil nem szórakozik, ő már teszi is a dolgát, Jason legnagyobb örömére?. Hát, ha feleségül nem is veszi, biztos, hogy egy jó estét eltölt vele, és tulajdonképp, mikor Zoé visszasétál, a párocska már a másik szobában hangoskodik, amiből Zoé egyértelműen leszűrheti, hogy mi lesz majd az elkövetkezendő percekben...Valljuk be, nem szép dolog ez a páros részéről, de az ittas emberek már csak ilyenek. A hangoskodás egy jó ideig még eltart, ki tudja, hogy addig Zoé mit csinál...

***néhány órával később, kora reggel ***

Jason kicsit fárdtan,arcát dörzsölgetve sétál ki a szobából, csak egy farmer van rajta, az ingéről megfeledkezett. Próbál nesztelenül lépkedni, nem szeretné felkelteni a lányokat. A konyhában azonban keresgélni kezd, szívesen inna egy jó erős kávét, de pechére össze-vissza zörög , na igen, kávéfőzésben még nem olyan jó a srác.
avatar
Jason Humphrey
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 14

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Zoé on Vas. Okt. 09, 2011 6:50 am

Jason

"Van, hogy az ember akkor teszi a legjobbat a helyzetnek ha csendben félrevonul."

*Rámosolyog a párocskára. Igazság szerint annyira nem szerette volna, hogy maradjanak és itt hancúrozzák ki magukat. De mindegy, minden bizonnyal Jason csajozós típus, tehát meg kell szoknia, hogy este kicsit hangosabb a szomszéd szoba... Egyébként nincs nagy baja ezzel, csak ma nyugodtan szeretett volna aludni. Egy darabig hallgatja a kiszűrődő hangokat, arra gondolva, hogy neki is fel kellett volna szednie valakit az éjszakára...
Majd besétál a fürdőbe, hogy megtisztítsa magát, s aztán elmegy aludni.


Reggel korábban kel mint jól esne neki. Mivel leszeretne menni vásárolni, hogy vendégei haraphassanak valamit. Meg ő is éhes. Egy kis tejet zsömlét, vajat és felvágottat hoz. Nem túl gazdag étel, de fizetést csak holnap után kap, addig meg ki kell húznia a pénzből. Így nem költheti ész nélkül a gázsiját.
Halkan kinyitja a zárat, szét sem néz, azonnal megfordul és halkan becsukja az ajtót. S már oson is lábujjhegyen a konyhába. S ekkor pillantja meg a félmeztelen Jasont, aki éppen a szekrényben kotorászik... minden bizonnyal valami ébresztőt keres. Zoé akaratlanul és végigfuttatja a tekintetét a fiún, s nem várt látványban van része. Egy pillanatra átfut rajta valamiféle irigység, arra gondolva, hogy Lillnek milyen estélye lehetett... a hangokból ítélve elég jó. Na most már tényleg sajnálja, hogy nem szedett fel valakit, bár kicsi lett volna az esélye, hogy egy ilyen remek testű egyént fog ki ő is.
- Már ébren vagy? -Kérdezi szórakozott hangon, elszakítva a pillantását a fiú kockás hasáról. Bizony végigpereg az elméjében egy film arról, hogyan szabadíthatná meg nagyon rövid idő alatt Jasont a nadrágjától és teperhetné a pultra... hogy a kísértő gondolatokat elkergesse elkezd kipakolni a zacskóból.
- Hoztam kávét. Kérsz? -Pillant a fiúra, és nehezére esik megállni, hogy ne csússzon lejjebb a tekintete. Ő maga egyébként egy egyszerű, de nagyon rövid nadrágot húzott magára, és egy dereka felett végződő toppot. Nem sok ruhadarab, de nagyon meleg van ma odakint, függetlenül attól, hogy tegnap eléggé lehűlt a levegő és, hogy ősz van.
Lelki szemei előtt megjelenik a kép, ahogyan odalép és körmeivel végigkarcolja az izmos férfifelsőtest. Viszont helyette csak közömbösen elmegy Jason mellett a kávéfőzőhöz, hogy meglepje hármukat vele.*
avatar
Zoé
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Jason Humphrey on Vas. Okt. 09, 2011 7:15 am

Zoé

Éppen ott kotorászik az egyik szekrényben, hogy próbáljon csészéket előkotorászni, mikor valaki ráköszön. Jason úgy megijed, hogy ahogy húzza ki a fejét, sikeresen lefejeli a szekrényajtót, amit hangos koppanás kísér.
- Aúúúúúúú..- Kicsit hunyorog, majd megdörgöli a kobakját (XD), miközben tekintetét a hangadó irányába vezeti, s megpillantja a házigazdát, Zoét.
- Áh, jó reggelt, igen, nem tudtam aludni..nem fértem el.- Jegyzi meg egy félmosollyal, ezzel finoman arra utal, hogy Lil totálisan letolta őt az ágyról, vagy épp összerugdosta, mikor mihez volt kedve álmában. Persze, ezt nem róhatja fel neki Jason, de ettől függetlenül még fáradt.
- És te? Vásárolni voltál?- Kérdés közben tekintetét végig futtatja Zoén, s most sokkal jobban kiveszi az alakját, mint tegnap. ~Nem is olyan rossz~ Állapítja meg magában, bár a vörös hajjal valamelyest még mindig hadilábon áll,ami valószínűleg egy nem éppen kellemes emlékhez köthető.
- Igen, kérnék...és ne haragudj, hogy így kutakodtam, csak kávét akartam csinálni, bocsi, hogy ennyire otthonosan mozgok. - Egy mosolyt varázsol az arcára, és mikor a lány elhalad mellette, utána fordul, s akkor veszi észre, hogy a lány kezében lévő tasak beleakadt az egyik vezetékbe, amivel éppen letudná rántani a kenyérsütőt.
- Hoppá, vigyázz!- Jason egy szemvillanás alatt mozdul, jobb kezével a lány jobb karja alatt, az oldala mellett nyújtózkodik a kenyérsütőért, ami már megindult, s tulajdonképp sikerül is elkapnia, de ehhez arra kényszerül, hogy Zoét egy picit a konyhapulthoz préselje.
- Na ezt is sikerült elkapni. - Mondja mosolyogva, ahogy próbál a lányra pillantani a válla felől, másik kezével a lány másik oldala felől a pulton támaszkodik, aztán persze feltűnik neki,hogy igen csak közel préselte szegényt ahhoz a konyhai bútorhoz.
- Bocsi, nagyon megnyomtalak?- Kérdi, miközben távolabb löki magát, és egy picit hátrébb lép.
- Úgy néz ki, a mai nap ilyen szerencsétlenkedős lesz. - Jegyzi meg nevetve.
- Segíthetek valamiben?-
avatar
Jason Humphrey
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 14

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Zoé on Vas. Okt. 09, 2011 8:02 am

Jason

"A szívverése felgyorsult, ahogyan a férfi közeledett hozzá. S a szívének doromboló ritmusára, sétált el mellette..."

*Ő viszont nagyon is kellemesen aludt. Leszámítva persze azt az időt, amikor hallgatta a másik szobából átszűrődő zajokat. De akkor is el volt foglalva a saját gondolataival, miközben fejben azt találgatta, hol tarthatnak a szexben. S igen, könnyű volt megállapítani Lill csúcsra jutásának időpontját. Zoé még az órára is pillantott, de nem emlékszik már, hogy mennyi volt akkor az idő. Nem is olyan lényeges a dolog.
Elmosolyodik, ahogyan a fiú beveri a fejét rémületébe. Majdnem fel is nevet, de az már tényleg nagy pofátlanság lenne a részéről. Így hát lehajtja a fejét, hogy Jason le láthassa a száját.
- Igen, lementem kajáért, hogy legyen mit ennetek. Nem hoztam túl sok mindent, se éhség csillapításra remélem ez is megteszi. -Vörös a haja... most, de volt már szőke meg barna is. Éppen milyen hangulatban van.
- Semmi gond. -Inti le Jasont s elindul, hogy a kávéfőző mellett pakolásszon tovább. Bizony ő nem veszi észre a szerencsétlen helyzetet, s meglepetésként éri, hogy a következő pillanatban szinte ráhasal a pultra, ahogyan Jason előre löki, hogy elkapja a kenyérpirítót. Hátrapillant a válla felett mosolyogva és persze érzékeli a férfi közelségét. Magában konstatálja szívverése felgyorsulását...
Zoé a fogalmazásmódra elneveti magát.
- Nos engem nem. Sokkal inkább Lillt tegnap éjjel. -Nevetgél tovább miközben elkezdi leteszi az immáron szabad zacskót és elkezdi a kávét készíteni.
-Oh, nekem majdnem minden napom szerencsétlenkedős. Majd megszokod. -Mondja vidáman, s bekapcsolja a kávéfőzőt. Pont akkor fordul meg mind két könyökével a pultra támaszkodik az alkarját is felhasználva, amikor kibotorkál a szobából Lill. Álmosan és kócosan és minden bizonnyal másnaposan is.
- Miért zajongtok?
- Jó reggelt álomszuszék. -Csiviteli Zoé vidáman.
- Mindjárt kapsz kávét ne izgul. -Lill egy morranással leül az egyik bárszékre a pulthoz.*
avatar
Zoé
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Jason Humphrey on Vas. Okt. 09, 2011 8:24 am

Zoé

- Jó fej vagy, mondtam már?- Neveti el magát Jason, amint hallja, hogy Zoé miért is sétált le a boltba. Tényleg jó házigazda, hogy ennyire odafigyel mindenre. Igazából nem kellene ennyire rendesnek lennie, hisz még csak nem is ismeri Jasont, s talán Lilt sem annyira, hogy úgy bánjon velük, mint a legjobb barátaival. Mégis megteszi, ez pedig Jaynek nagyon szimpatikus megmozdulás, és el is raktározza mindezt az elméjében. Ezt követően történik meg az apró baleset, mikor Jason jó tett miatt a konyhapulthoz préseli a leányzót, bár úgy tűnik, hogy mindez a vöröst egyáltalán nem zavarja. Jason persze elnézést kér, de a lány válasza egy kicsit meglepi. Először nem érti, de egy pillanat alatt leesik neki, hogy mire utal Zoé, és ezen el is neveti magát.
- Ó...jó, oké, leesett. - Nevet tovább Jason, s mikor már hátrébb lépett, tovább folytatja.
- Bakker, nagyon zavaróak voltunk? Ne haragudj. - Elnézést kér, amennyiben túlságosan is hangoskodónak tűntek előző éjjel. Na meg, másért is elnézést kérhetne, de inkább nem teszi. Inkább figyeli, hogy mit csinál a lány.
- Most már kezdem elhinni, de vigyázz, a végén még átragasztod rám. - Neveti el magát a srác, mikor meghallja a szőke hangját. Oldalra is fordul, és figyeli, ahogy Lil másnaposan csüccsen le az egyik székre.
- Jó reggelt Lill. - Jason is rámosolyog, figyeli a lányt, aki morcos képet vágva, dünnyögve ücsörög. Tulajdonképp úgy tervezte, hogy még korán lelép, mielőtt a szőke felébredne, de aztán rájött, hogy ez nem éppen az a helyzet, és kevéséb tudná jól megoldani a dolgot, így maradt. Most jön majd csak a neheze, valahogy el kell búcsúznia Lilltől.Na de ne siessünk ennyire előre.
- Csak nem fáj a fejed?- Kérdi Jay mosolyogva, mire egy fintort kap Lilltől.
- Tudod mit? Kapd be..- Mondja neki a lány, mire Jason kicsit meglepődik, ő azért nincs hozzászokva az ilyen beszélgetésekhez. Még , ha poénnak is szánta a lány...hát, azért Jay tök normálisan viselkedett eddig, és ezt nem igen csípi. De ezt most elnézi, viszont elkönyveli magában a hallottakat, mindig ezt csinálja.
- Egy pohár víz és egy fájdalomcsillapító rendel. - Ő maga megengedi a vizet, majd odasétál vele a lányhoz, és leteszi elé.
- Tessék, idd meg, ezt pedig vedd be hozzá.- Leteszi a fájdalomcsillapítót, mire a szőke hirtelen elkapja Jasont, magához húzza és megcsókolja.Meglepődik Jay, arcára csak egy mosoly kúszik.
- Öhm, na lányok, beszélgessetek, mindjárt jövök...- Jason besétál a szobába, megkeresi az ingét, és magára veszi, majd azután visszasétál a konyhába.
- Lányok, nekem mennem kellene, dolgozom és nem szeretnék elkésni. Zoé, délután hívnálak a költözés miatt, okés?- Mosolyog a vörösre, mire Lil is megszólal...
avatar
Jason Humphrey
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 14

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Zoé on Csüt. Okt. 13, 2011 11:33 pm

Jason

"Ahogyan egy férfit meg tud őrjíteni egy gyönyörű női test látványa, úgy egy nő is eltud ájulni egy jó férfitest láttán."

- Igen, mondtad. -Neveti el magát. Nem érzi, hogy hú, de jó fej lenne, de aki olyan kedves és szerető családban nőtt fel, mint ő. Ahol az ilyen gesztusok mindennaposak, annak bizony ez a világ legtermészetesebb dolga. Aztán ugye megtörténik az apró kis incidens. Miszerint Zoé a szekrénynek préselve végzi, és Jason az aki odaszorítja. Nem mondom, hogy nem tölti el kellemes érzéssel ez a kis akció. Még is csak egy félmeztelen, kockás hasú pasi nyomódik neki.
- Igazság szerint csak Lill volt az. Bár mondjuk te is közrejátszottál benne. -Neveti el magát, nem találja indiszkrétnek a témát, főleg azok után, hogy egész este őket hallgatta. Meg amúgy is felnőtt emberek... vagy valami hasonlók.
- Néha előfordul. -Mondja vidáman. -De igyekszem nem átadni a balszerencsét. -Látszik rajta, hogy egyáltalán nem zavarja, hogy ilyen szerencsétlen, megszokta. Meg tud vele élni, igazság szerint még semmi komolyabb baja nem származott belőle. Hamarosan megérkezik Lill, nem éppen fényes állapotban. Be kell, hogy vallja Zoé... nagyon jót szórakozik rajta. Lill szavaira a vörösnek felhúzódik a szemöldöke, de aztán csak mosolyog a lányon.
- És még is midet kapja be Lill? -Húzza fel a szemöldökét Zoé vidáman. Majd elfordul hiszen a kávéfőző lassan, de biztosan elkezd halkulni. Zoé kiveszi a zacskóból a kockacukrot, amit most hozott, meg a tejet is... ezt is most hozta. A tejet egy kis, porcelán kiöntőbe önti, amiből majd könnyebb lesz adagolni. A cukros dobozt pedig felbontja. A fájdalomcsillapító hallatára, Zoé a szekrénybe nyúl, kipattint egy pirulát és átnyújtja Jasonnek. Éppen akkor fordul vissza a társaság felé, amikor megtörténik a kis csókjelenet. Zavartan elfordítja a tekintetét...Kezd egy kicsit kínossá válni a helyzet. Jason azonban elnézést kér, s elindul a szobába. Mivel Zoé sejti, hogy távozni készül és nem csak úgy viccből távozik közülük, az ő kávéját egy termoszba önti. Lillét és a magáét pedig bögrébe.
- Mivel iszod a kávét? -Kérdezi még meg gyorsan, s ha Jason válaszol, akkor gyorsan elkészíti neki a lány és a kezébe nyomja a forró italt.
- Rendben, én addig beszélek a tulajjal. -Mosolyo a fiúra. Persze Lill sem bírja ki, hogy hallgasson.
- Ugye engem is felhívsz? -Dorombolja a fiú derekát simogatva.
- Lill öhm...mivel iszod a kávét? -Próbálja terelni a témát. Valahogy nem olyan férfinak tűnik Jason aki egy éjszakánál többet akarna. Maga sem tudja, hogy miért gondolja ezt... az első benyomás varázsa.*
avatar
Zoé
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Jason Humphrey on Vas. Okt. 16, 2011 5:38 am

- Cukor és tej nélkül. - Kiált ki a szobából, miközben megtalálja az ingét, felveszi, és begombolja azt. A haját is megigazgatja, megkeresi a zokniját, azt is felhúzza, s elkészülten, felöltözve sétál vissza a konyhába, ahol már látja a termoszba öntött kávét.
- De rendes vagy, köszi. - Mosolyog Zoéra, majd átveszi a termoszt, és bólint arra, hogy a lány beszél a tulajjal.
- Akkor majd hívlak, és egyeztetünk. - Még egy újabb mosoly, de ez el is tűnik az arcáról, amikor megszólal Lil. Jason nem igazán szeretne tőle bármit is, mivel az már most bebizonyosodott a számára, hogy a szőke nem túl izgalmas személyiség, szóval egyértelműen csak egy dolog volt jó az összeismerkedésükben, ami nem túl nagy érték, ami azt illeti.
- Öö, aha..- Bólint Jason, és megereszt egy halvány mosolyt, majd integet a lányoknak és elhagyja a lakást. Alig ér csak le, eszébe jut valami, amire bevág egy fintort. ~ basszus, tudja, hol fogok lakni...hogyan fogom lekoptatni? Uhh..~ Na igen, ez jó kérdés, ügyes vagy Jason, hogy ilyen helyzetbe keverted magad...

****Néhány nappal később****

Jason lassan már egy hete lakik Zoeval,s eddig semmi gond sem volt az együttlakásban. A két fiatal igen jól megérti egymást, nem zavarják meg egymás dolgait, és sosem veszekednek semmit. Olyanok, mintha évek óta ismerősök lennének, persze, azért még érezhető az, hogy vannak dolgok, amiket nem tudnak egymásról. Például, első találkozásra Jason nem gondolta volna azt, hogy majd milyen jókat tud dumálni a lánnyal,s valószínűleg a lány sem gondolta volna, hogy a fiú egész normális...

A srác éppen a konyhában pakolja el az edényeket, mikor kopogtatnak az ajtón. Meg is indul, hogy kinyissa azt, de mikor a kukucskálón keresztül megpillantja Lilt, majd frászt kap. ~ basszus, ez nem igaz, nem elég, hogy hívogat, most már ide fog járni?~ Kellemetlen szituáció, főleg, mivel a lány Zoet is jól ismeri, így szinte bármikor informálódhat a fiúról. Azt is megtehetné, hogy ajtót nyit, és elzavarja, de ehhez nincs kedve, ezért meglapul, s csöndben várakozik, míg el nem megy a lány. ~ huh, ezt megúsztam~ Megkönnyebbülten sétál be a szobájába, mivel Zoe nincs otthon, csak úgy ledobálja a cuccait, vállára dob egy törölközőt, és besétál a fürdőszobába. A törölközőt felakasztja a fogasra, ő maga pedig beáll a zuhany alá, és elkezd fürödni. Fogalma sincs arról, hogy Zoe merre lehet, vagy mikor ér haza, de tulajdonképp a lány sem tudhatja, hogy Jason mégis csak otthon maradt, mivel arról volt szó, hogy két napra elutazik New Yorkba, a terv azonban változott, a srác pedig mégis csak otthon tanyázik...

avatar
Jason Humphrey
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 14

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Zoé on Vas. Okt. 16, 2011 5:59 am

Jason

"Véletlenek márpedig vannak..."

*Fáradt, nagyon is. Mivel, hogy Lill ma nem jött be, nem tudták eltáncolni az ő részét... ami egy külön szóló. Ami annyit tesz, hogy a koreográfus meg a rendező nem hagyott nekik pihenőt. Mintha csak ezzel akarna bosszút állni. Őket kínozta egész idő alatt. Hangosan ropognak a lábujjai, ahogyan lépked fel a lépcsőn, hát még a bokája amit megmozgat mielőtt előveszi a kulcsát. Meg egyébként is korán kelt mert előtte fotózása volt... szóval ha azt mondom, hogy hulla fáradt akkor nem hazudok.
Jason meg elvileg elutazott a hétvégére szóval senki sincsen itthon, csak lezuhanyzik, bevágja magát az ágyba és szép az élet. Bár a bokája meg a lábujjai fájnak, de ez most nem árnyékolhatja be a tudatot, hogy hamarosan ledől az ágyba és alszik egyet. A spicc cipők össze vannak kötve a fűző résznél így csak rádobja őket a konyha egyik székére.
Könnyen mozdulattal leveszi a pólóját, majd elindul a fürdő felé miközben a nadrág is lekerül róla. Így lép be abban a tudatban, hogy nincsen itthon senki. De ahogyan beteszi a lábát, meghallja a víz csobogását, ami gyanúval töltené el, ha nem csúszna meg egy kifejezetten nagy víztócsában. Miközben kivág egy nem szándékos álló spárgát, az agya mélyén konstatálja, hogy nagyon nagyot fog esni, és nincs mibe kapaszkodni. És persze azt is, hogy nincs egyedül hiszen akkor nem menne a zuhany és nem lenne víztócsa. Hiába a felismerés, hogy nem tud semmiben megkapaszkodni, azért kapálózik egy sort, hátha még is valami a keze ügyébe akad.
Mellékes kérdés, hogy egy szál tangában van és melltartóban és ha esetleg egy betörő döntött a zuhanyzás mellett, akkor az nagyon kínos szituáció... Valamiféle apró sikkantás is elhagyja az ajkát, részben a meglepetésnek köszönhetően, részben meg ennek a felismerésnek. S már lélekben készíti magát a nagy esésre és a gyors menekülésre.*
avatar
Zoé
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Jason Humphrey on Vas. Okt. 16, 2011 6:05 am

Jason alaposan megdörgöli a fejét, mindig így mos hajat, habzik az egész feje, a szemhéjait pedig erősen összeszorítja,hogy a sampon ne csípja ki a szemeit.Miután végzett a hajmosással, még ácsorog a zuhany alatt, alaposan megmos mindent, végül, már éppen zárná el a csapot, amikor sikkantásra lesz figyelmes. Ettől azért ő is összerezzen, hisz nem számított senkire, de ettől függetlenül van annyi vér a pucájában, hogy megnézze, mi is történik. Gyorsan rántja félre a zuhanyfüggönyt, és csak azt látja, amint lakótársa elvágódik a fürdőszoba kövezetén.
- Basszus Zoe..- Elhagyják ajkait az első szavak,aztán, megfeledkezve arról, hogy nincs rajta semmi, gyorsan ugrik, lehajol, és megfogja a lány karjait.
- Minden rendben van? Megütötted magad?- Kérdi kicsit aggodalmasan, miközben felsegíti a lányt a földről.
avatar
Jason Humphrey
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 14

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Zoé on Vas. Okt. 16, 2011 6:45 am

16

Jason

"-Mit csinálsz mikor nagyot esel?
- Nevetek.
- Miért?
- Hát sírjak?"

*Tudja, hogy nagyot fog puffanni, de azért még hallja az ismerős hangot, mikor leér a feneke. Jó tudni, hogy nem kell rögtön elmenekülnie főként mert eléggé fájdalmas az érkezés, ha az embernek nincs ami tompítsa. Most oké, hogy a kezét hátra tette, hogy ne törjön el a fenék csontja, de ezzel azt kockáztatja, hogy a karja fog eltörni. De az még mindig jobb, mint a hátsó részek. Vicces ha az ember csak párnán tud ülni, főleg nála lenne az hiszen akkor nem tudna dolgozni. Na, nem mintha törött kézzel egy balett táncos olyan sokat érne. Szóval...De szerencsére nem kell semmi ilyesmivel szembe néznie. Azt azonban érzi, hogy a feneke felhorzsolódott... miért nem hord az ember tundra bugyit mikor arra lenne szüksége? Meg a könyöke is bibis lett, foglalkozna vele, ha Jason nem ugrana ki meztelenül a zuhanyzóból, hogy majdnem felé állva segítse fel a földről.
Mondanom sem kell gondolom, hogy leesik az álla, és ilyenkor az ember nem feltétlenül tud máshová nézni.
Kisé megilletődve nézi a férfi ágyékát. Nos nem szűz, és nem is feltétlenül azért mert teljesen el van képedve a méretektől vagy akár mitől... hanem csak ilyen...
Bambán bólint az első kérdésre, s csupán akkor eszmél fel mikor Jason felhúzza a földről.
- Öhm...- Mije is fáj? -Megütöttem...- Nyögi ki végül és a maga felé húzza a könyökét, hogy meg tudja nézni. Majd a tükörhöz lép, megfordul, hogy lássa benne a feneke mennyire sérült.
- Remek...- Motyogja és ismét Jasonre pillant, végigfuttatva rajta a pillantását, akaratlanul is.
- Öhm... felvennél valamit? -Kérdezi egy kicsit zavartan.
- Utána megköszönném ha segítenél leápolni a sebeimet. -Jason sejtheti vagy már akár láthatta is a lány kötszer és fertőtlenítő készletét a szekrényben. Bizony mindene van, de aki olyan szerencsétlen mint ő... nos annak fel kell készülnie mindenre.
- Amúgy, nem úgy volt, hogy elutazol? -Nos, igen... hiszen egyértelmű, hogy ez nem történt meg...*
avatar
Zoé
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Jason Humphrey on Vas. Okt. 16, 2011 7:05 am

Ami azt illeti, először Jasonnek sem az tűnik fel az, hogy Zoe hiányos öltözékben lépett a fürdőbe, hisz az érdekelte, hogy egyben van -e a lány, s nem ütötte-e meg magát. Aggodalmasan pillantott rá, majd kicsit értetlenül pislogott a nehézkesen gördülő magyarázaton.
- Megütötted? Micsodát?- Kérdezés közben felállítja a lányt a földről, s míg Zoe a tükörben nézegeti magát, addig Jasonnek a szeme is megakad a lányon, s csak most esik le neki is, hogy Zoeyn éppen csak egy apró darab fehérnemű van. Ez persze azonnal beindítja a fantáziáját, mert hát mégis csak pasiból van, és ami azt illeti, nagyon is tetszik neki az, amit lát.
- Hogy, mi?- Hirtelen vezeti tekintetét a lány testéről a szemeire, mire leesik neki, hogy mi is volt a kérdés.
- Jah, igen..bocsi..- A srác azonnal egy törölköző után nyúl és a dereka köré csavarja azt, ezzel eltüntetve a figyelő tekintetek elől büszkeségét.XD
- De...igen, úgy volt, csak meggondoltam magam, változott a program. - Halvány mosoly fut az arcára, de ugye a lányon még mindig nincs semmi, ami viszont egyre kényelmetlebebbül érinti a férfit.
- Öhm..izé, én akkor megyek és..felveszek valamit. - Gyorsan kiiszkol a fürdőszobából, egyenesen beront a saját szobájába, majd becsukj az ajtót.
- Huh..bakker. - Halkan kifújja a levegőt, majd ledobja a törölközőt, magára kap egy boxert, egy szabadidőnadrágot és egy pólót, így sétál ki a szobájából, és elkezd tojás rántottát készíteni, miközben visszagondol a korábbi jelenetre, s ajkaira egy mosoly kúszik.
avatar
Jason Humphrey
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 14

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Zoé on Pént. Nov. 04, 2011 11:41 pm

Jason

"-Nők! Ti magatok vagytok a megtestesült ármány és furfang.
- Ezt meg, hogy értsem?
- Még tudatlanul is cseleztek és hálót szövögettek."

*Abban viszont semmi furfang sem volt, hogy Zoé itt kötött ki. Csak fürödni akart egy jót és kész. Erre meg Jasonba botlik, na ez van ha két ellenkező nemű, nem szereti és nem pár egy fedél alatt lakik. Elkerülhetetlenek az ilyen bakik.
- A könyököm, meg azt hiszem a fenekemet is felhorzsolta a csempe. A fene már ezekbe a régi csempékbe...- Mormogja miközben vizsgálgatja magát a tükörbe.Jason pedig kimegy, Zoé nagy megkönnyebbülésére, hiszen rajta sincsen sokkal több minden, mint a férfin. Így legalább megtudja mosni mind két könyökét, amikből vékony vércsík folyik le a karjára, majd a padlóra csöppen. Miután beragasztotta őket, feltörli a talajt, hogy ne tudjon ismét elcsúszni, magára teker egy törülközőt és kioson a szobába, valami fertőtlenítőért, illetve gyógyulás elősegítő krémért. Magára kap egy hosszú inger, ami a combja közepénél, ívesen ér véget. Ez a bátyjáé volt még valamikor, de Zoé ügyesen elcsente tőle, és már az övé. Ügyetlenül megpróbálja bekenni a sebét, de ha az ember nem látja, hogy mit csinál, csak szétmaszatolja magán az orvosságot, amit a szekrényéből vett ki. Erre elég hamar rájön, s még mielőtt össze vissza kenné a fenekét kiszól Jasonnek. Bár meg kell, hogy vallja kicsit fél attól, hogy ilyen... hát intim... dolgot kérjen a férfitól. De valamelyik énje még is kuncog belülről.
- Jason! -Kiabál ki. -Segítenél? Nem boldogulok egyedül. -Nos, ez egy jó megfogalmazás volt. Eléggé kétértelmű ha egy nő ezt a hálószobájából kiabálja.
- Öhm... lehet egy köhöm... kissé kényes kérésem. -Habozása még aranyos is lehet, de hát nem biztos, hogy jó ötlet ha egy férfire bízod a feneked kenegetését. Felmutatja a ragasztót, meg a lilás színű sebtisztítót.Majd pedig megfordul, félig felhúzott inggel. A fenekén két nagyobb, és hosszabb karcolás van. Amik nem tűnnek vészesnek, de ragasztást és tisztítást igényelnek, mert nagyon fájnak. Még egyéb kis karcolások amik nem lényegesek. Fejét Jason felé fordítja.
- Nem bírom magamnak bekenni úgy, hogy ne kenjem magam össze-vissza, meg be is kéne ragasztani...- Beharapja az ajka szélét és így várja a választ...*
avatar
Zoé
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Zoé és Jason lakása

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.