Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Riza Hamilton

Go down

Riza Hamilton

Témanyitás  Riza Hamilton on Kedd Nov. 22, 2011 10:05 am

Név: Riza Hamilton
Születési hely, dátum: USA, San Francisco, 1984 - 04 - 12
Kor: 27
Kaszt: Halandó
Lakhely: North beach, Bérházak
Foglalkozás: Sztriptíztáncos
Fegyver, varázseszköz: -
Jellem
Könnyű kis nőcske – általában ez az első benyomás róla. És másodjára sem igyekszik erre rácáfolni. Minden ízében könnyűvérű, az életet habzsoló nő. Leginkább érzelmei irányítják, hangulatember, de ő megtanult ezzel élni, így érzi jól magát. Megvan a magához való esze, de nem kell tőle túlságosan nagy szellemi teljesítményt várni. Remek színésznőként tudja eljátszani az ártatlan kislányt és a ragadozó vadmacskát is, éppen mire van szüksége. Szemrebbenés nélkül képes hazudni, csalni, ha kell lopni is, bár utóbbira már nem igazán szorul. Emellett nagyon érzékeny, és mélyen tud kötődni azokhoz, akiket megszeret. Számos szenvedélye van, amiről viszont soha nem tudna lemondani azok: Angel, kerékpározás és a cigaretta. De nem veti meg az alkoholt sem, hisz az csak növeli magabiztosságát, és feloldja. Igen, őt is fel kell oldani, mert legbelül még megvannak a maga kétségei. Vajon egy ilyen romlott nő szerethető?

Megjelenés

Megvan benne minden, amit egy nőben a férfiak keresnek. Már ha ez a nő nem a szellemi társukat jelenti. Sötétvörös, hullámos, dús fürtök keretezik porcelán arcocskáját, szemei egyszerre ártatlan-kékek és csábítóak. Szép ívű ajkait általában nem kell kihangsúlyoznia, a fellépéseit kivéve. Alakját teremtője faragta közel tökéletesre, mellben-csípőben kellően kerek, derékban kellően karcsú, lábai kellően formásak. Öltözködése kihangsúlyozza minden testi előnyét, az a felfogása, ha már van, miért ne tegye ki? Persze, visszafogott is tud lenni ha kell, csak általában nem kell.
Köldökében apró, fehér ékköves piercing, derekára egy fekete, díszes pillangó van tetoválva.

Előtörténet
Átlagos amerikai családba született, akkor még bájos angyalka volt, szülei és négy évvel idősebb bátyja körülrajongták. Később a szomszédok is csodálóivá váltak a kis hercegnőnek, ahogy cseperedett. Az iskolában is ő volt a legnépszerűbb. Az élete azért közel sem volt olyan tökéletes. Apját tíz éves korában elvesztették egy autóbalesetben, anyja innentől kezdve inkább a munkájának élt, bátyja pedig egy igazi lázadó lett, 16 évesen le is lépett. De ezeket igyekezett kizárni a kis világából. Hiszen amit nem lát, az nem is létezik.
Olyan 16 éves koráig sikerült is fenntartania a tökéletesség látszatát mások, és saját maga előtt is. Korához képest érett volt, már ami a testét illeti, agyban koránt sem. De ha kisminkelte magát, és kicsit mélyebb volt a blúza kivágása, bárhol elhitték róla, hogy nagykorú. Nem csoda, hogy könnyen szerzett magának idősebb pasit, egy 22 éves egyetemista srácot. Az elején nagyon menőnek érezte magát, naná sok bakfis között ő lehetett a nagylány. Csak az ilyen korú fiúk már kicsit többet akarnak, mint kézen fogva sétálgatni, és egy-egy csókot lopni a parkban. A szexhez viszont Riza nem volt még elég érett. Persze, ez a srácot nem érdekelte különösebben, nem volt az a mimózalelkű, hogy ne próbálja megszerezni akár erőszak árán is, ami neki jár. De Riza nem hagyta magát, azon az estén bizony a fiú húzta a rövidebbet. Nem hogy nem elégítette ki senki, de a földön fájdalomban fetrengve nézhette, már ha látta, hogy Riza, bár ijedten, de diadalom ittasan hagyja ott. Ugyan ez nem volt végzetes trauma, mindössze kicsit óvatosabbá tette a fiúkkal szemben, de a dolog nem maradt ennyiben. Egy fiatal lánynak alig akad rosszabb ellensége, mint egy önérzetes, de megalázott, kanos pasi. Módszeres lejáratás indult meg ellene, nyilvánvaló, hogy ki volt a forrása a pletykáknak. Közel sem volt egy szent, de amiket visszahallott magáról, szinte még őt is megviselte. Főleg, hogy az idáig olyan népszerű szupercsajszi képe, akibe a suliban mindenki szerelmes volt, átváltozott egy mocskos ribanccá. Volt elég rosszakarója, hogy ez elég gyorsan végbemenjen. De a legrosszabb, hogy családjához, és minden más ismerőséhez is eljutottak a pletykák. Bár anyja nem hitt el mindent, de a szóbeszéd csak elültette a bogarat a fülében, és a szomszédok is olyan rosszallóan néztek már rájuk.
A vége az lett, hogy fél év után lakóhelyet és iskolát váltott, és anyjával megromlott az eddig is alig létező viszonya. Végül alig múlt 17, mikor ő is lelépett otthonról.
Ebben a korban nem igazán tud mit kezdeni egy lány az utcán, ha nem elég szerencsés ahhoz, hogy felkarolják. Ő ilyen szerencsés volt, már ha ezt szerencsének nevezhető. Elég feltűnő jelenség, így hamar felfigyeltek rá, egy lánybanda. Mondjuk ők sem virágkötésből éltek meg, hanem legfőképp a testükből. Rizát is türelmesen kitanították. Attól, hogy lánybanda volt, nem éltek sokkal rózsásabb életet, mint azok, akiket a stricijük futatott, de így azért még mindig jobb volt. Egymás közt egyenlőek voltak, és barátok, olykor szeretők is. Itt tanulta meg azt is, hogy a szerelem nem nemhez, hanem személyhez kötődik. Majd később itt ismerte meg Angel-t is, rögtön megszerette az akkor még kislányt, de ez eleinte testvéri szeretet volt. Hogy mikor alakult át azzá a szinte megszállott szenvedéllyé, maga sem tudja pontosan. Talán, mikor megunta, hogy mindig csak kiszolgáljon másokat, hogy ő nyújtsa az élvezeteket. Mert 2009 elején kiszált a prostitúcióból, és a lányok elfogadták a döntését. Igaz, azóta is a testéből él, de immár sztriptíztáncosként. Szexért cserébe meg többet nem fogad el pénzt, az egyetlen elvárása, hogy ő is élvezze. Nem mély érzésekre van mindenkitől szüksége, csupán egy kis törődésre. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb, mind lelkileg, mind testileg.
avatar
Riza Hamilton
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Riza Hamilton

Témanyitás  Vienne on Szer. Nov. 23, 2011 10:08 pm

Könnyű nőcske!

Egyetlen egy ponton tudnék szőrszálhasogatni, de nem teszem, egyszerűen csak: ELFOGADLAK!
A Condor biztosan jól profitál belőled, ha még a borravalót sem teszed el... de azért ne felejts el feliratkozni az avatar foglalóba, meg ahova még kell.
Jó játékot! Smile

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Riza Hamilton

Témanyitás  Riza Hamilton on Csüt. Nov. 24, 2011 8:38 am

Köszönöm, bár kíváncsi lennék. Very Happy
A borravalót meg majd meglátjuk. Razz
avatar
Riza Hamilton
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Riza Hamilton

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.