Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Riza lakása

Go down

Riza lakása

Témanyitás  Riza Hamilton on Csüt. Nov. 24, 2011 9:06 am

Egy bérház a sok közül, North Beach lepukkantabbik felében. A második emeleten van az a kis tucatlakás. Apró belépő, amiből relatíve tágas nappali nyílik, kopott kanapé, dohányzóasztal, egy ősrégi tévé, kis ebédlőasztal három székkel (több nem férne el), a falon polcok és egy szekrény. Egy-egy ajtó vezet a konyhácskába, a fürdőbe, és a pici hálószobába, amit a franciaágy és a szekrény szinte teljesen kitölt. A bútorok olcsók, nem is feltétlenül ízlésesek, de legalább rend van, és tisztaság. Az ablakok picik és koszosak, mivel az utcafrontra néznek, nem lehet győzni a takarításukat.
A környék nem túl bizalomgerjesztő, a szomszédok hangosak, vagy éppen veszélyesek, de általában nem ütik egymás dolgába az orrukat. Ráadásul a házmester egész elviselhető, és a lakbér kifizethető.
(Kép egyszer lesz)
avatar
Riza Hamilton
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Riza lakása

Témanyitás  Riza Hamilton on Csüt. Nov. 24, 2011 9:26 am

Ma este kivételesen szabad, azt csinálhat, amit akar. Nem is olyan rég ért haza, letekert néhány kört a környéken... vagyis ettől kicsit távolabb, ahol a szmogtól nem kell megfulladnia, se támadótól tartania. A bicaj már az alagsori tárolóban pihen, ő pedig letusolt, hajat mosott, fürtjei még félig vizesen kunkorodnak mindenfelé. A felöltözést nem viszi túlzásba, mert eléggé fűtenek, talán azt az időszakot akarják előre behozni, mikor elromlik a rendszer. De így bőven elég egy hosszú ujjú, kék sztreccses póló, és apró bugyijára egy fehér forrónadrág. Na meg az elengedhetetlen rózsaszín, szőrös mamusza.
Most jöhet a vacsi, meg valami agyatlan műsor a tévében.
A hűtője szinte üres, már megint elfelejtett bevásárolni... de a maradékot összeszedve, azért éhen nem fog halni, van egy kis sajt és szalámi, egy kenyércsücsök, és alma is. No meg az utolsó doboz sör. Mindezek lassan a dohányzóasztalra települnek, ő meg a kanapéra dobja magát, és a távirányítóért nyúl. Csak az a dög nem akar működni. ~ Csessze meg, ebben is lemerült az elem? ~ Kénytelen felállni, majd lehajolva kézzel váltogatni a csatornákat. ~ Hírek, nem kösz... itt is? Ez de egy béna film. Reklám, persze. Futball, haha. Na végre! ~ valami esti talkshow, gőze nincs róla, melyik, vagy hogy miről szól, és van egy megérzése, hogy a végére se lesz. De még mindig ez a legjobb. Visszaülhet végre, és a sörrel kezdi.
avatar
Riza Hamilton
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Riza lakása

Témanyitás  Angel on Csüt. Nov. 24, 2011 11:07 am

* Hősnőnk számára ez a nap is úgy indult mint ahogyan a többi és semisse utalt arra hogy későbbiekben izgalmasabb lesz. Éppen ezért döntött úgy hogy iskola idő ide vagy oda, ki fog mozdulni egy kicsit. Először valamely szórakozó helyre gondolt, de ilyenkor legtöbb helyen elég lagymatagok party-k, így végül úgy döntött hogy inkább Riza-t látogatja meg. Az alkalomhoz illően most az oda adó barátnő álcáját öltötte magára. Felülre rendesen felvett mindent ami kell, melltartó, fekete top, rózsaszín bolyhos pulcsi, de alul már kotántsem volt ilyen szemérmes. Először is kiválasztott egy átlátszó szinte semmit nem takaró fehérneműt, majd megfelelően vastag harisnyát és egy bő szabású rövid farmer szoknyát vett fel. Az egészet a nem rég vásárolt magassarkú, térdig érő csizmájával egészítette ki, amely után Riza nyála mindig úgy szokott csorogni ha egy divat lapba meglátja. Igaz, rajta nem állt olyan fényesen mint a modelleken, ő az ilyen szárhoz túlzottan arányos alkatú és vékony volt de amúgy se az utcán szándékozta hordani. Sminkkel nem törődött túl sokat csak gy kis szájfényt és szemfestéket dobott fel. *
~ Szuper meg is vagyunk. Most már csak az kell hogy éppen otthon találjam. Legrosszabb esetben, meglepem a Condorban ha dolgozik, ha meg találok nála valakit akkor majd osztozkodunk. Úgy is régen csináltam már több emberrel egyszerre. Pedig olyan jó érzés .... ~
*Gondolkodik el egy pillanatra miközben kabátot húz, és bele pakol pár dolgot az iskolatáskájába. Nem akar reggel haza ugrani semmiért, hiszen néhány dolgot éppen az ilyen esték miatt már korábban bekapott a fürdő és hálószoba számára kijelölt területére. Miután mindene meg van először is az egyik belvárosi pizzáshoz teleportál, ahol vacsorát és üdítőt vásárol maguknak. Ezt követően irányítja magát csak North Beachi szegény negyed felé. Riza nem sok ideje van belemerülni a tv nézésbe, arra pedig még kevesebb hogy a meg felelő csatorna megtalálása után, hozzákezdjen végre vacsorához. Angel ugyanis hosszú csöngetéssel jelzi hogy szeretne beljebb menni. Igaz nem fázott át, de kicsit még ácsorgott hidegbe hogy ne legyen feltűnő az ideutazásának módja. Nem szeretné ha barátnője gyanítana bármit is, hiszen azzal csak felesleges veszélybe sodorná mind kettejüket. *
- Megjött pizzás lányka ! Hawaii és extra feltétes egy csókért és egy kis ingyen büntetésért átvhető. -
* Mondja mohó pajzán hangnemben, miután ajtót nyitottak neki. Innentől azonban átadja a másika az irányítást hiszen sokkal jobban szereti ha nem nála van az irányítás. *
avatar
Angel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az angyali démon
Kor : 25

Hozzászólások száma : 130

Vissza az elejére Go down

Re: Riza lakása

Témanyitás  Riza Hamilton on Csüt. Nov. 24, 2011 12:05 pm

Egy ásítást el kell nyomnia, nem kifejezetten fáradt, inkább csak unatkozik. De még a sör feléig sem jut, mikor valaki rátenyerel a csöngőjére. Nem számít látogatóra ilyenkor, el se tudja képzelni, ki lehet az ilyenkor. Vagyis, van pár elképzelése, de többségüknek nem nyitna ajtót. Viszont olyan sokáig nyomják az csengőt, hogy nem tudja figyelmen kívül hagyni, pedig azt hitte, lesz végre egy nyugodt estéje. Lassan feltápászkodik, és az ajtóhoz baktat.
- Ki az?
Közben már ki is les a kémlelőn, és a látványtól lesápad. Nem vár választ, feltépi az ajtót. Angel erre máris közli a maga ellenállhatatlan módján, hogy miért van itt. El kell ismernie, felettébb csábító az ajánlat, és első dühéből az a hanghordozás is visszavesz.
- Te meg mi a jó francot keresel itt ilyenkor?
Eközben meg is ragadja a lányzó csuklóját, és határozottan beljebb rángatja, majd kipillant a folyosóra, de hál' égnek, sehol senki.
- Egyedül jöttél? Meg vagy húzatva, az éjszaka kellős közepén?
Na jó, tisztában van vele, hogy Angel meg tudja védeni magát... még ha ennek módszereiről nem is tud. De akkor is, ezen a környéken, ráadásul így?
Csak most méri végig alaposabban a kis pizzafutárt, csoda, hogy egyben végigjutott idáig. Egyrészt, kaja van nála, és a pizzás dobozból ínycsiklandozó illatok szálldogálnak, másrészt azok a csizmák... elképesztően dögösek, pont úgy állnak jól, ahogy vannak. Egyszerre akasztja ki ez a tény, és izgatja a fantáziáját, elképesztő ez a csaj. Közben mérge el is párolog, és hátat fordít Angelnek, hogy bezárja az ajtót, a lány már tudhatja, ha minden záron végigzongorázik, azt jelenti, itt ma már senki se be, se ki.
- Pakolj le!
Utasít közben, remélhetőleg Angel teljesíti is, s mire vissza fordul fel, se táska, se doboz nem lesz nála. Ha ez a helyzet, egész közel lép hozzá, jobb kézzel álla alá nyúl, hogy felemelje kicsit. Pár pillanatig fürkészi az arcot, aztán a fizetség egy részét máris teljesíti, azokhoz a csillogó, puha, hideg ajkakhoz nyomja sajátját, majd mohón csókolni kezdi. Persze, legkevésbé az érdekli most, hogy ez a pizza ára, sokkal inkább vágyainak engedelmeskedik. Nem olyan nagyon régen találkoztak, de akkor is rettenetesen hiányzott neki a lány, és bár dühös volt, hogy csak úgy megjelent itt, de rettenetesen örül is neki. A végén azért beleharap abba az édes kis alsó ajakba, nem is túl finoman.
- Legközelebb előbb telefonálj, ha ilyen hülye ötleted támad.
Csak milliméterekre távolodik arca, míg ezeket közli, aztán végre átöleli Angelt, és jó erősen magához szorítja, beszívja illatát, egész lényével érzi.
- Hmm, olyan rég rendeltem pizzát, nem is tudom, mit illik előbb, enni vagy fizetni?
Mosolyodik el először, miközben a selymes hajacskát kezdi simogatni.
avatar
Riza Hamilton
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Riza lakása

Témanyitás  Angel on Csüt. Nov. 24, 2011 12:59 pm

* Angel egyáltalán nem érti Riza felháborodását hiszen mind a ketten éltek már ennél lényegesen rosszabb helyen is. Az meg hogy néhány csöves esetleg megmeri támadni, pedig legkevésbé se aggasztja hiszen ott van nála a kése és ő nincs annyira legyün állapotba mint az esetleges támadók. Arcán meg is jelenik az értetlenség és kedve is kezd kicsit elmenni, mai estétől mert egyáltalán nem ilyen fogadtatásra számított. *
- Higgadás van csajszi... itt legalább fedél van fejünk felett. Amúgy is dolgoztunk már együtt , az itteni férfi felhozatal se lehet rosszabb mint akármelyik más utca sarkon. A nevelőim sem aggódnak értem ne kezd el te is. -
* Enged utat a benne lévő érzelmeknek. Normál esetben még élvezné is hogy valaki ennyire figyel rá, hiszen otthon ezt egyáltalán nem kapja meg,de szeretné ha párja sokkal erőszakosabb lenne vele. Szándékosan tesz a mércét ma is magasra hát ha végre sikerül feldühítenie és ezáltal rávennie arra hogy megpróbálja őt valójában tiédre kényszeríteni. A táskákat azért természetesen lepakolja hiszen ő is vágyik a másik testének melegére és a még forróbb csókjaira. *
~ Hiába, hiányzik belőle valami... valami ami nekem nagyon kell, de ő nem tudja megadni. Azért még szeretem, csakígy soha nem leszek képes lehorgonyozni mellette. Engem erőszakkal kell egy kikötőbe beráncigálni, nem pedig dédelgetni. Igaz ez groteszk vagy mi, mert amúgy senki se szokta megmondani hogy mit csináljak és nem is szoktam senkire se hallgatni, ha csak épp nincs hozzá kedvem. Éppen ezért kéne egy erős női kéz ami fegyelmez, meg sem érdemlem simogatást és ezt sok szeretettet amit kapok tőle. ~
* Gondolkodik el, miközben az előbbi lázadással szöges ellentétben engedelmesen simul a másik karjaiba. A csókra szenvedélyes és érzelmes csókkal válaszol, éppen olyan hevességgel hogy még számára is élvezhető legyen, de Riza érezze belőle mennyire fontos is a neki. Közben természetesen, átöleli a szeretőjét. Egészen szorosan amit talán kicsit erősnek is érezhet a vörös hajú szépség. A kezei ezzel összhangban gyengéden simogatja, a nő hátát tökéletesen eljátszva a szerepet amelyet úgy döntött hogy ma játszani fog. Egyelőre nem tanúsít el több ellenállást, fél hogy ha nagyon akarná akkor átvenné dominanciát és ehhez egyáltalán nem fűlik a foga. *
- Hát illik előre fizetni, de én már nagyon éhes vagyok és nem megyek sehova lesz rá egy egész esténk hogy .... -
* Mondja miután arcát játékosan Riza melleinek dörzsölte. Most esett le neki hogy kedvese, milyen legén is van öltözve és az illatán is érződik hogy nem rég zuhanyozhatott. Ő maga ezt elmulasztotta indulás előtt, és fejében már is megfogalmazódik egy igen csak érdekes terv a mai estére. *
avatar
Angel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az angyali démon
Kor : 25

Hozzászólások száma : 130

Vissza az elejére Go down

Re: Riza lakása

Témanyitás  Riza Hamilton on Csüt. Nov. 24, 2011 1:46 pm

Angel nem élt huzamosabb ideig itt, még jó, hogy nem értheti. Nem kifejezetten a csövesek azok, akiktől félti a lányt, annyira ismeri, hogy tudja, jó pár forró helyzetet megúszott már. Sokkal veszélyesebbek a környéken lebzselő drogosok, azok sokkal erőszakosabbak, és még a csupa csont és bőr testükben is olyan erő lakozik, amiről Riza legfeljebb csak álmodik, pedig nem egy gyenge, törékeny virágszálacska.
- Legalább? Valami bajod van ezzel a hellyel? A nevelőidet meg leszarom. Majd ha kilyuggatják a kis hátsódat, akkor ők is fognak aggódni.
Szinte megsértődik Angel minden egyes szaván. Annak ellenére, hogy szereti, mindig is nagyon idegesítette, ha Angel így meg akarja neki mondani a frankót. ~Könyörgöm, egy ilyen taknyos... ~ Hát igen, aki éppen most engedelmes kiskutyaként simul hozzá, mintha soha, még csak véletlenül se akart volna beszólni neki. Az ölelése meg szinte fullasztó, sose értette, hogy ebben a törékeny lányba hogy szorulhatott ennyi erő, de mégis szinte kipréseli belőle a levegőt. Közben meg kellemes borzongást keltő hátmasszázst is kap. Ez az a furcsa kettősség Angelben, amit még nem sikerült megfejtenie, ahogy sok minden mást sem, de ami egyszerre eszeveszettül vonzza is.
Aztán a kiskutya tovább hízeleg, a dörgölőzésre felnevet, és Angel fejét erősen magához szorítja, mintha csak melleibe akarná fojtani a kis pimaszt.
De azért csak elengedi, vállainál fogva fordít rajta egy fél fordulatot, majd rápaskol a fenekére egyet. Van egy megérzése, hogy nem véletlenül nem fejezte be azt a mondatát Angel.
- Na, akkor vagy húzz arrébb az utamból, vagy segíts. Mert az az egész este nem olyan hosszú, mint amilyennek hangzik.
Bárhogy is dönt Angel, ő kitérőt tesz a konyha felé, hogy tányérokkal és késsel térjen vissza hamarosan. Bár eléggé éhes, mégse ez a fő attrakció, inkább csak túl akar lenni az evésen.
avatar
Riza Hamilton
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Riza lakása

Témanyitás  Angel on Hétf. Nov. 28, 2011 5:55 am

*Angel egész testében megborzong miközben Riza hosszasan a mellei közé szorítja őt. Közben, egész bensőjében fellángol a vágy, amelynek hála hirtelen melege lesz a magára aggatott rengeteg ruhadarab alatt. Sőt nem csak magán sokkalja a ruhát. Legszívesebben, kedveséről is letépné a felsőt hogy az ajkaival, a keményedő bimbóit érintse. Az ölelésnek azonban még az előtt vége szakad, hogy tetteké változtassa a gondolatot. Riza a fenekére megfordítja és a fenekére csap, amely újabb rándulást okoz az hasának alsó részein. *
~ Kitartás végig kell csinálnom a tervemet és amúgy is tényleg éhes vagyok. Nem adhatom meg magam neki rögtön, a játék elején. Ha tele a pocakom és kellően felcsigáztuk a másikat majd akkor lehet tovább lépni egy magasabb szintre. Irányítani kell a vágyaimat és játszanom kell a szerepemet ha túl mohó vagyok akkor megtörik az egésznek varázsa. Mind a ketten szerepet játszunk, és bármennyire is bejött eddig, de ezeket a szerepeket majd le kell rombolni. ~
* Gondolkodik el miközben engedelmesen ellép a vörös hajú szépség útjából. Most valahogy ő is egyetért azzal hogy nem elég hosszú az este, és alig várja hogy végre rátérjenek a lényegesebb dolgokra. Még szerelmét várja vissza, leveszi a kabátját és ledobja a kanapé szélére. *
- Hova mész csajszi? Itt van a pizza, csak egy kis üdítőt és magadat hozzad nem kell ide semmi más. Ezt kézzel kell enni. Nem fogok késsel, villával szórakozni, a tányérnak meg ott van a doboz és slussz. -
* Kiált utána mikor leesik neki hogy a másik mire is készül. Még otthon se szokott ilyenekkel foglalkozni hogy asztalnál tányérján egyen. Rizától pedig végképp nem várta hogy anyáskodóbb lesz mint a nagynénjei. Nem, is várja meg a másikat ha nem megkeresi hogy melyik dobozba is van az ő pizzája és kivesz belőle egy szeletet. *
avatar
Angel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az angyali démon
Kor : 25

Hozzászólások száma : 130

Vissza az elejére Go down

Re: Riza lakása

Témanyitás  Riza Hamilton on Hétf. Nov. 28, 2011 10:50 am

Kis elégedett félmosollyal nyugtázza Angel borzongását, mindig is imádta, ha ilyen hatással van valakire. Hogy miért, az mindegy is, talán csak a lány esetében nem egészen. De attól még az ő esetében is igaz, hogy ez az, amiért szereti használni a testét.
A néma engedelmesség azért kicsit elgondolkodóba ejti. Vajon mire készül Angel? Mert abban biztos, hogy magában tervezget. Igaz, fölösleges ilyesmin rágódnia, úgyis ki fog derülni nemsokára, akkor minek fájduljon neki ilyenekbe bele a feje?
Már a konyhában van, kezében a tányérok, mikor meghallja a reakciót. Elvigyorodik, de attól még hozza magával az összeszedett cuccokat. Hiába, Angel már nekiállt a vacsinak, amire egy szemforgatást kap ajándékba.
- Nem kell szórakoznod, mert azokból nincs is tiszta. De kétlem, hogy végig a képedbe fogod tartani a dobozt, nesze, a tányért könnyebb.
Nem nagyon érdekli, Angel mit szokott és mit nem, ő szeret tányérból enni, és nála a vendégeknek is abból szokás. Utál a földről morzsákat takarítani, és a dobozokat ez ügyben nem tartja elég megbízhatónak. Max a kínait hajlandó dobozból enni.
- Üdítő gyanánt meg ott van a konyhában, meg a fürdőben is csap, elkaphatod bármelyiket. A hűtőm totál lepukkant.
Közben megnézi, mit rejteget a még érintetlen doboz. Csodás: sonka, ananász, kukorica, a kedvence... rögtön két szelettel kezdi, és a tányérral letelepszik a kanapéra. Bal lábát maga alá húzza, másikat meg maga elé, térdben behajlítva, hogy a térdére tehesse a tányért, aztán megpaskolja maga mellett a huzatot.
- De legalább a popódat tedd le, vagy netán félted, hogy attól túl lapos lesz? Mert akkor elárulom, ilyesmitől nem kell tartanod.
Árul el nagy titkot ezzel, aztán beleharap az első szeletbe. Csukott szemmel ízlelgeti kicsit, és meg kell állapítania, hogy bár ez egy olyan étel, amit gyakorlatilag nem lehet elrontani, ez attól még fenséges vacsora, Angel valamiért el akarja kényeztetni.
- Mmm... ez egész jó. Honnan érezted meg, hogy ma vacsit is kell hoznod?
avatar
Riza Hamilton
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Riza lakása

Témanyitás  Angel on Hétf. Nov. 28, 2011 11:58 am

* Angel hanyag eleganciával majszolja a pizza szeletét amikor Riza visszatér a konyhából és rögtön rá is szól-e miatt. Hogy nem felesel végül vissza az csupán csak a pillanatnyi szeszélyének köszönhető, de az arcán azért látható lesz az a dacos arckifejezés amellyel oly sokszor akasztja ki környezetét. A probléma pedig hamar megoldódik mert szerelme hellyel kínálja maga mellett és a közelsége ér annyit neki hogy tányéron egyen. *
- Rendben, ma este tányéron eszem, de mert ennyire anyáskodó vagy ma este én leszek a pasid és nem fordítva.... -
* Kacsint rá majd miután mindkettejüknek behozott egy-egy pohár vizet, lehuppan ő is kanapéra hogy ott folytathassa az evést. Mivel legtöbb korabeli lányhoz hasonlóan kevésbé törődik hasával, és nem az a zabálós fajta gyorsan végez két pizza szellettel, így van ideje egyéb dolgokra is. Egyik kezével finoman simogatni kezdi szerelme hátát, majd a mozdulatai gyengéd érzelmesről hamar agresszív irányítósra váltanak. Aztán elérik a tetőpontot a kezek a nyakon, és a fültövön haladnak végig érintve az összes erogén zónát. A mozdulat sorozat végén pedig az erős kezek hajába túrnak és valódinak látszó erőszakkal fordítják a száját Angel mézédes ajkai felé. Ellenállás hasztalan hősnőnk valamivel erősebb és edzettebb Rizánál, de amúgy sincsen erre semmi oka hiszen nem kap semmi mást csak egy határozott, és érzelmes csókot. Talán még soha se volt az ajkaik pár harca ilyen szenvedélyes a szőkeség most nem csak meg játssza az érzelmeket valódi törődés, birtokolni vágyás és szeretet érződik belőlük. *
~ Igen, azt hiszem ezek Riza valódi igényei. Ő teljesen más mint az eddigi nők akikkel dolgom volt. Sokkal erősebb benne a női oldal ereje, az anyai ösztön. Én nem lehetek az akit babusgathat, nekem teljesen más igényeim vannak de talán létezik kompromisszumos megoldás. Amíg eljátssza az ágyban dominát,én meg a szerelmes nőt addig mind a ketten elégedettek vagyunk, de az nem valódi kapcsolat csak üzlet. Nekem is vannak érzelmi szükségleteim, azért is gyengültem le a múltkor Axel közelségében, de ő nem az enyém. Ez a vörös hajú anyucika meg az enyém, miért ne adhatnám én is neki magamat? Sok kötelezettséggel nem járna és nagyon jó vele..... Azonban, ehhez az kell hogy most én legyek a férfi és ez a szerepek kicsit veszélyez. Nem mondom élveztem hogy a kezembe van az irányítás, és játszottunk már ilyet de szigorúan csak az ágyba. Ez a helyzet annyira új, és borzongató, ééés izgató. ~
*Gondolkodik el hosszasan majd mivel már a bizsergés elviselhetetlenné erősödött fel áll és hozz magának még egy adagot a frissen sült tésztából. Útközben el is fogyasztja a nagyját, de egy csíkot meg hagy hogy legyen mivel játszaniuk. *
- Nos, úgy gondoltam jól fog esni az én kis asszonykámnak egy kis meleg étel. Olyan, sokat dolgozol és mindig üres a hűtőd. Elég gírnyó vagyok kettőnk helyett is kell hogy egyél rendesen -
* Hallatszik a kellemes fátyolos hang. Angel világos kék íriszeit a másik szemébe fúrja mind ha csak hipnotizálni akarná őt. *
- Van, kedved megkóstolni az enyémet? Szépen lassan persze mert ennek a csíknak a másik felére igényt tartok. -
* Folytatja a beszédet továbbra is tartva az előbb felvett kissé talán zavaró szemkontaktust. Ha másik belemegy a dologba akkor felé nyújtja a pizzadarabka egyik végét ő pedig másikba harap bele. Ahogyan haladnak előre, azzal párhuzamosan csökken a közöttük lévő távolság és ha minden igaz akkor a végén ismét összeérnek majd az ajkaik. *
avatar
Angel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az angyali démon
Kor : 25

Hozzászólások száma : 130

Vissza az elejére Go down

Re: Riza lakása

Témanyitás  Riza Hamilton on Szer. Nov. 30, 2011 10:51 am

Az a dac, ami Angel pofikáján tükröződik, szinte többet mond a szavaknál. Ma valahogy ez nem idegesíti, inkább bájosnak találja, bár lehet, ez csak azért van, mert a lány némán eltűrte végül is Riza utasítgatását.
Bár Angel beadja a derekát, de a kijelentésének hála Riza kis híján félrenyeli az éppen rágott falatot. Nevetve-köhögve rázkódik meg, s ha Angel már volt olyan kedves, hogy hozott vizet, rögtön fel is hajtja a pohár felét. Hát igen, Angel nyíltsága mind a mai napig meg tudja lepni, pedig már igazán hozzászokhatott volna.
- Drágám, ha pasira vágynék, mennék, és szereznék magamnak egyet. De ma te vagy itt, és te kellesz nekem.
Lehetne ez egy nagy szerelmi vallomás, érzelmi kirohanás, de azért kicsit visszafogja magát. Inkább folytatja az evést, egy fokkal azért lassabban, mint Angel, főleg, hogy 'zavaró' tényezők lépnek fel, elsősorban Angel keze személyében. Nem az a fajta, aki egy érintéstől képes elolvadni, de Angelnek valahogy mindig is könnyebb dolga volt vele, mint bárki másnak. Még ha nincs is oda azért, hogy a lány mozdulatai szinte eldurvulnak, de mivel tudja, mire megy ki az egész, összességében mégse von le ez az élvezeti értékéből. Ellenkezőleg, nagyon is kellemes a gerince mentén lefelé vándorló bizsergés, esze ágában sincs tiltakozni, sőt szinte birtoklón tapad hozzá azokhoz az édes ajkakhoz, amik olyan sokat ígérnek neki. Talán tudat alatt tisztában van vele, hogy ezek az érzések hiába tűnnek valódinak, nem lehetnek egészen azok, de tudata az efféle gondolatkezdeményeknek sem ad helyet. Inkább átadja magát teljes mértékben az érzelmeknek, és viszonozza mindazt, amit ettől a csóktól kap. Valóban, ő az a fajta, aki igényli, hogy törődhessen és vele is törődjenek, aki szeret kényeztetni. De azt is tudja, hogy ez a kényeztetés egészen mást jelent Angel számára, mint neki. Megérteni soha nem tudta, de elfogadta már rég, még ha ehhez kicsit meg is kell erőszakolnia saját magát, de Angel kedvéért sok mindenre képes.
Most is egy gyors mozdulattal a kis asztalra csúsztatja a tányért, hogy aztán az ő keze is meginduljon Angel felé, de először csak ösztönösen, gyengéden, szinte csak az ujjheggyel simít végig a nyakán, majd a kulcscsontján halad a válla felé. Még észbe se kap, mikor Angel felpattan mellőle, értetlenül is nézi, majd egy csalódott szusszantás következik, mikor látja, hogy a lány a pizzával foglalkozik. De a válaszra azért csak elmosolyodik.
- Nagyon figyelmes volt tőled. De veled ellentétben, nekem vigyáznom kell az alakomra, míg tényleg rád férne, hogy te viszont rendesen egyél.
Ó, megint az az anyás aggódás, bár ezúttal kissé rekedtes hangon, de hát ilyen kijelentésekkel olyan könnyű kiprovokálni ezt tőle.
A hipnotizáló pillantást állja, vagy inkább nem tud elszakadni tőle, de nem is akar igazán. A kérdés hallatán nyelvével megnedvesíti ajkait, de nem válaszol rögtön, mintha csak fontolóra venné.
- Kedvem hogyne lenne... de ne aggódj, ebben vissza fogom fogni magam.
Szélesedik mosolya, és esze ágában sincs másfelé tekinteni, még ha van valami kényelmetlen is Angel nézésében. De amennyire nyíltak Riza néhány árnyalattal sötétebb kék szemei, az is szinte már zavaró.
A szelet alá nyúl két ujjal, hogy megtartsa, s ígértéhez híven nem sieti el, nagy részét Angelre hagyja. Ez a fajta sem rossz, de azt valahogy jobban várja, ami, vagyis aki, a végén van. Mikor szájuk újból találkozik, közel húzódik Angelhez, és ha a lány hagyja, súlyával ránehezedve végigdönti a kanapén, ő pedig két kezével Angel vállain támaszkodik meg. Közben a csókot nem hagyja abba, inkább nyelvével ízleli meg először csak a finom ajkakat, majd köztük behatolva fedezi fel a puha nyelvecskét is.
avatar
Riza Hamilton
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Riza lakása

Témanyitás  Angel on Szer. Nov. 30, 2011 11:48 am

* Angel remélte hogy a játékos erőszakkal végül eléri a kívánt hatást és sikerül megtalálnia kedvesének gyengéit. Azonban a terve szinte teljes kudarcba fulladt, Riza csak a csók miatt ment bele az egészbe és folytatás se olyan volt mint ahogyan azt hősnőnk magába eltervezte. Végül, mint oly sokszor előtte a kanapén köt ki, kiszolgáltatva a vágyaknak és a nőnek akit mindennél jobban szeret. Ez a kiszolgáltatottság érzése máskor kellemes bódulattal tölti el és izgató hatással van rá, de ma este nem akarja ilyen könnyen oda adni magát a másiknak. Cselekedni és gondolkodni azonban jó darabig nem tud. A hirtelen jött csók teljesen magával ragadja majd amikor tisztul valamelyest a feje rögtön vissza is adja amit kapott. Közben a jobb kezével szorosan öleli magához, még a ballal gyengéden simogatni kezdi hogy ezzel is fokozza, mind kettejük örömét. Ha hagyják neki az ajkai, el-el kalandoznak az érzékenyebb nyaki területekre. Szinte ugyan azt az utat járják végig mint ahogyan a kezei is tették néhány másodperccel előtt, éppen csak fülcimpákra fordít a szokottnál nagyobb időt. Először gyengéden nyalogatni kezdi őket, majd finoman szájába veszi és szopogatja, végül pedig szelíden harapdálni is kezdi őket. Ennél pontnál azonban váratlanul meg áll majd hirtelen támadásba lendül és egy jól irányzott mozdulattal megfordul. A terve az hogy a vörös hajú szépséget maga alá gyúrja és bár súlyban alatta marad a lánynak, a meglepetés ereje és akarat nagy valószínűséggel diadalmaskodni fog.*
~ Eredetileg a fürdőben akartam folytatni a játékot de odáig már alig ha fogom kibírni. A bugyim már teljesen átnedvezett és lassan elveszítem az kontrollt és letépem magamról ami még rajtam van. Az is csoda hogy most nem adtam meg neki. Az egész testem bizsereg, annyira észveszejtő ez a csaj, bár csak erőszakosabb és magabiztosabb lenne. Néha meg komolyan mondom, mint ha nem ismerne évek óta és nem ismerné szakkifejezéseket. ~
* Fut át az agyán gyorsan gondolat. Most hogy tisztult a feje kicsit rendezni tudja magában a dolgokat, de éppen csak annyira hogy tovább léphessen a játékba. Ajkai szelíd erőszakkal tapadnak ismét Riza ajkaira amelyeket nyugtatónak és finomnak szán, de vége felé egészen bevadul szinte harapja a még forró ajkakat. Ezt követően a korábban oly gyengéd simogató kezekkel fogja le a másikat hogy nyugton maradjon egy kicsit. Persze, az erőszakos mozdulatokhoz újabb gyengéd csókok következnek, hogy ne hogy a vörös hajú szépség kellemetlenül érezze magát. Nem akarja őt bántani csak ki akarja feszíteni a végsőkig határokat. *
- Nem, most még nem akarom! Ma nem fogsz ilyen egyszerűen megkapni. Játszd végig a játékot, ha már nem akarod hogy egyikünk férfi legyen a kapcsolatba.... -
* Súgja a fülébe kissé szemrehányóan. A hangjának mind-e közben olyan finom erotikus búgása van hogy nem lehet megállapítani hogy valóságos gondról van-e szó, vagy ez is a játék része csupán. Ha Rizanak eddig nem esett volna le Angel forgat valamit a fejében, és ez a valami egyikük számára se lesz kellemetlen.. *
~ Nekem férfias lány kell, vagy én leszek a férfi de ha nincs alá-fölé rendeltségi viszony legalább az ágyba akkor nekem nem fog menni. Ez így túlzottan lötyögős és lagymatag, nem nekem való. Most megmutatom neki hogy mire gondoltam, aztán majd eldönti hogy az ostor melyik végén fog állni. Szeretném, ha működne ez a dolog, de sokkal többet kell róla kiderítenem. Fogalmam sincsen mit akar a teste, és ő meg nem tudja a lelkem mire vágyik. Ha nem találjuk meg az összhangot újra akkor nem fog működni. Én pedig nem szeretném elveszíteni őt.... ~
* A gondolatok ezúttal egészen hosszúra nyúlnak, de a teste ettől függetlenül még tud cselekedni. A kanapéról felkelve kezét nyújtja Rizának majd úgy kíséri át a hálószobába. Átlépve a küszöbön, egy gyors csókot ad neki, majd hozzá lát hogy ismertesse a ma esti játék szabályokat. *
- Játszunk! Ha leveszed egy ruha darabodat én is vetkőzőm. Mivel előnyben vagyok az elsőt de csak azt ingyen kapod. -
* Hallatszik a szigorú, átszellemült hang amelynek határozottsága még hősnőnket is meglepi. Mint ha nem is egészen ő mondta volna, ha nem egy másik énje lelki ereje költözött volna belé egyetlen pillanatra. Ha kedvese belement a dologba, akkor lassan leveszi magáról a pulcsit, és a szoba padlójára hajítja.*
avatar
Angel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az angyali démon
Kor : 25

Hozzászólások száma : 130

Vissza az elejére Go down

Re: Riza lakása

Témanyitás  Riza Hamilton on Szer. Nov. 30, 2011 1:08 pm

[18+]

Szinte várható volt, hogy ezzel most nem jár egészen Angel kedvében, de igazándiból is inkább a sajtjában járt eddig. Bár a lány eddigi viselkedéséből sejthette volna, hogy most nem ezt várja tőle, de ilyenkor nem gondolkozik, azt általában egy kicsit későbbi, józanabb pillanatra tartogatja, az ilyen szenvedélyes percekben legfeljebb az ösztöneire bízza magát.
De az ellentámadás hamarosan beindul, így kénytelen hozzásimulni Angel forró testéhez, és elszenvedni a kényeztetést. Már eddig is minden porcikája nagyon vágyott a lányra, de amikor az a fülével kezd el játszani, szabályosan beleremeg és egy elfulladó, kéjes nyögés hagyja el a száját. Mikor abbamarad a kényeztetés, hirtelen nem is érti miért, de a következő pillanatban Angel helycserét eszközöl ki. Erre a húzásra nem számított, így tulajdonképpen ideje sem maradt ellenkezni.
A rövidke szünet éppen csak annyira elég, hogy kicsit ő is lehiggadjon. A gyengédnek szánt csók valóban eleinte más húrokat pendítenek meg benne, mint az előzőek, de a végére ez sem lesz kevésbé szenvedélyes, így vágyai az előzőek ellenére tovább korbácsolódnak csak. Majd következik a lefogás, ami eleinte hideg vízként éri, de Angel hamar tesz róla, hogy ne testi erejét kelljen bevetnie ahhoz, hogy akarata érvényesüljön, a további csókok biztosítják róla, hogy ez csupán gyengéd erőszak, ami ellen nem, hogy kifogása nincs, de sikerül Angelnek a pattanásig feszíteni idegeit. Egyszerre szeretné magát hagyni, de ki is tépni a lány kezei közül magát.
A szemrehányást a felhang miatt nem tudja száz százalékig komolyan venni, inkább csak játékos dorgálásnak, ezért csak kihívóan elmosolyodik, miközben azért mozog a lány alatt kicsit, teljesen nyugton nem fog mindent tűrni. Azt meg valóban nem úgy gondolta, hogy Angel megmozdulásai céltalanok lettek volna eddig, de sajnos Riza nem gondolatolvasó, még ha a lányról is van szó, és bizonyos fokig ismeri.
Aztán egyszerre csak azt veszi észre, hogy a háló felé tartanak, hagyja magát vezetni, s hagyja, hadd bontakozzon ki Angel, így még az sem zavarja, hogy csak egy futó csókra telik egyelőre, majd következik a komoly Angel. Kis híján elneveti magát, azon, hogy ilyen szigorral közli vele mindezt a lány, mintha csak parancsokat osztogatna a hadseregben. DE legyen, belemegy a játékba, még ha számára nem nagy kihívás is, és még ha egyértelmű is, hogy az előnnyel együtt is lemaradásban lesz hozzá képest Angel.
- Rendben, legyen. De csak egy feltétellel, ha a csizmádat a legvégére hagyod. Vagy esetleg magadon.
Kacsint egyet játékosan, majd az ágya telepedve figyeli, amint a lány megszabadul a pulóverétől. Közben hosszú lábait kihívóan keresztezi, s levegőben lógó lábfejét finoman fel-alá ingáztatja, ügyelve arra, hogy házipapucsa csak azután essen le róla, mikor a pulcsi már földet ért. Aztán széles mozdulattal átcseréli lábait, de ezúttal csak úgy, hogy az alsóval egy elegáns mozdulattal lerúghassa másik lábáról is a másik papucsot. Ezzel meg is lenne, és kényelmesen tenyerel háta mögött az puha ágyneműre.
- Nos, mi lesz a következő?
Méri végig kihívóan az előtte álló lányt, miközben egyik lábát kinyújtja, hogy éppen lábujjaival hozzá érhessen Angel combjához, s finoman feljebb csúsztassa néhány centivel a szoknya alá.
avatar
Riza Hamilton
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Riza lakása

Témanyitás  Angel on Hétf. Dec. 05, 2011 12:07 pm

[18+]

* Angel általában megszokta kapni amit akar és ez most sincsen más kép. Riza-t sikeresen lekenyerezte a csizmával, így a szeretője semmilyen ellenállást nem tanúsít. Igaz, a dolgok megvalósítás némi technikai nehézségbe ütközik, hiszen ahhoz hogy a harisnyát és bugyit levegye előbb a csizmától kell megszabadulnia. Ennyitől azonban egy profi örömlány nem esik kétségbe. Több éves szakmai gyakorlattal a háta mögött, pontosan tudja már hogy mit kell csinálni.*
- Ha jó kislány leszel akkor majd rajtam lesz mikor szeretkezünk! Több ígéretet nem teszek, ma este én diktálom a feltételeket. -
* Mondja, majd oda hajol hozzá mint ha csak csókra nyújtaná száját, de az utolsó pillanatban elrántja a fejét, mint ha csak szórakozna a másikkal. Miután tett egy lépést hátra, lassan megfordul egészen addig még kedvese csak a hátát és a fenekét látja. Ezt követően kigombolja a nadrágja gombját és lassan már-már kínosan lassan elkezdi letolni magáról a szoknyáját. Mind-e közben a felső testét előre dönti, hogy még jobban kidomborodjanak a formás idomai. Most, minden ott van a szerelmétől karnyújtásnyira, de megfognia egyenlőre nem szabad, hiszen a dominává vedlett lány erre nem adott engedélyt. *
- Kérem, a felsődet! -
* Adja ki a parancsot, majd Angel felegyenesedik és újra szembefordul a szerelmével. Ha engedelmeskednek neki akkor azt egy csókkal hálálja meg, majd újabb támadást indít a füle és a nyaka ellen. Először apró puszikkal veszi újra kezelésbe a már feltérképezett erogén zónákat, végül pedig a nyelvével kalandozik el rajtuk. Most viszont nem áll meg itt. Az ízlelő szervét fokozatosan húzza lejjebb végig nyálazva a frissen mosott, puha bőrt és meg sem áll vele mellbimbókig. Először egyiket veszi szája majd a másikat és mind kettővel hosszú ideig játszik. Hol nyalogatja, hol szívja őket a végén pedig szabályosan harapja. Kezeit közbe a másik combján pihenteti és amikor a játék eléri a tetőfokát akkor szét is húzza azokat hogy közé tudjon férkőzni. *
~ Hm, milyen finom. Ez a csaj szinte tökéletes, bár csak nekem is ilyen nagy és feszes melleim lennének soha többet nem kéne azt az idétlen melltartót hordanom. Hm, nekem is vetkőznöm kéne, már harisnyám is nedvesedik. ~
* Fut át az agyán a pajzán gondolat sorozat. Mire a végére ér már is mozgásba lendül, az eddig alig használt kezekkel megkeresi, a vörös hajú szépség testén barangoló végtagjait és finoman a felsőjére irányítja őket. Ha Riza felismeri hogy mit akar és megszabadítja őt mindentől ami felül van, akkor Angel egy hasonló gesztussal válaszol, ami ennyit jelent hogy egyszerre húzza le róla a csöpp kis nadrágot és a tangát. A játék első szakaszának ezzel vége is, a kedvese nem tud több ruhát felajánlani. *
avatar
Angel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az angyali démon
Kor : 25

Hozzászólások száma : 130

Vissza az elejére Go down

Re: Riza lakása

Témanyitás  Riza Hamilton on Szomb. Dec. 17, 2011 12:41 pm

[18+]

Felvonja egyik szemöldökét, és kicsit csücsörít, nem, mintha csodálkozna, inkább huncut ez a kifejezés, amivel tudomásul veszi az ígéretek-feltételek leszögezését. Hiszen ő mindig is jó kislány volt.
Aztán Angelnek sikerül becsapnia, már ő is hajol közelebb, mikor a lány fogja magát, és faképnél hagyja. Ám legyen, bár frusztráló kissé, de ez nem fog meglátszani rajta. Majd akasztja Angel a hóhért, ebben csak az az egy jó, hogy ő ettől még tudja, csak egy kicsit kell tudnia visszafogni magát, bármennyire is kívánatos most a lány, megéri visszafogni magát, még ha kicsit nehezére is esik. A parancsra veszi csak le szemét a formás popsiról, hogy az édes pofikára nézzen egy féloldalas mosoly kíséretében.
Ilyenkor sajnálja, hogy csak úgy magára dobott egy-két cuccot, de hát abból kell gazdálkodnia, amije van. Felkel az ágyról, hogy Angellel szemben álljon, keresztezi maga előtt a kezeit, és úgy kezdi lassan fölfelé húzni hasán a pólót, de mielőtt mellei szabaddá válnának, most ő fordít hátat, hogy most már egy gyors mozdulattal kibújjon a felsőből, s jobbját oldalra kinyújtva a földre ejtse. Először csak válla felett pillant vissza Angelre, kezeit csípőre téve. De mert Angel mellé lép, és jutalomban is részesíti, teljesen a lány felé fordul.
A csókot szenvedélyesen viszonozza, miközben lassan visszadőlnek az ágyra, és most már különösebben nem érdekli, hogy mire kapott, vagy nem kapott engedélyt, kezei elindulnak, és hamar Angel derekáról a feszes popsijára csúsznak, hogy belemarkolhasson, ha már az előbb úgy illegette magát Angel. Bár hamarosan kicsusszan a kezei közül, ahogy a lány elkalandozik testén, szinte végigzongorázva érzékeny pontjain, így nemsokára már a szőke tincsek közé túr és beléjük markol. Kéjesen felsóhajt, miközben melleit kidomborítja, élvezi a kényeztetés minden egyes pillanatát. Angel keze, amint a combjához ér, olyan, mintha tüzes vas érintené, beleremeg, hiszen úgy érzi, egyszerre van jó és rossz helyen is. Míg nemsokára nem hogy engedélyt kap, hanem utasítást. Hogyne értené, néhány gyors mozdulattal megszabadítja a fölsőjétől és melltartójától is Angelt, hogy végre szabad bőrét érezhesse kezei alatt. A válasz erre gyorsan érkezik, és ő már teljesen meztelen, átforrósodott testtel fekszik az ágyon. Hát igen, most sajnálhatja igazán, hogy csak ennyire öltözött fel. De ha már eddig is Angel diktált, kíváncsian, és kicsit türelmetlenül, várja az újabb feltételeket.
avatar
Riza Hamilton
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Riza lakása

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.