Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Adam Hughes

Go down

Adam Hughes

Témanyitás  Adam Hughes on Szer. Dec. 28, 2011 10:42 am

Név: Adam Hughes
Születési hely, dátum: San Francisco, US 1980 - 04 - 15
Kor: 31
Kaszt: Boszorkány
Lakhely: Oakland
Foglalkozás: A San Francisco-i rendőrkapitányságon dolgozik kábító- és robbanószer analitikusként (vegyész)
Fegyver, varázseszköz: Főként bájitalokat használ, de nem futamodik meg egyéb fegyverek bevetésétől sem. Nem tanult fegyveres harcot, így éppen azt használja, ami a legközelebb van hozzá.

Jellem
Kissé önbizalomhiányos, mindent ellenőriz, legalább kétszer. Szeret mindent végiggondolni, néha túlságosan is. Az emberekkel, munkatársaival nagyon jól kijön, könnyen barátkozik, és akivel jó kapcsolatot épített ki, az mindig számíthat rá. Önbizalomhiánya viszont meglátszik a nőkkel ápolt kapcsolatain is. Nem szereti, ha kikosarazzák, és ezen nagyon nehezen teszi túl magát. Mind tudjuk, hogy az összetört szív sohasem gyógyul, az ő szíve pedig már nagyon sokszor összetört.
Nagyon empatikus, és segítőkész, igazi jófiú.

Megjelenés
Általában fehér pólót hord egy farmerral, munkahelyén természetesen fehér köpenyt visel. Magas, vékony testalkata van rövid hajjal, alapvetően kék szemmel, melyet édesanyjától örökölt.

- Ha varázslatot használ, vagy varázserővel rendelkező lény van a közelben, akivel eddig nem találkozott, akkor szeme sárga színű lesz. Ez egyfajta védekező mechanizmus, bár ő nem látja és semmilyen módon nem is érzékeli a változást. Ez démoni felmenőinek köszönhető. Bár Adam nem gonosz, a vér és a hajlam - ha csak kicsit is, de - ott van benne. Ennek megnyilvánulása a sárga szem. Minél többen, és minél közelebb vannak hozzá, az átváltozás annál láthatóbb. (Ha egy gyengébb árnyőr van tőle 50 méterre alig látszik, de ha körbeveszik a démonok, erősen izzik...)

Előtörténet
1980-ban született San Franciscoban. Szülei egyszerű halandók voltak, még csak nem is hallottak boszorkányságról vagy mágiáról annak ellenére, hogy édesapja felmenői között nem csak boszorkányok, de démonok is voltak, akiknek az erejét már sok-sok évszázaddal ezelőtt megkötötték. Jómódú családban nőtt fel, szinte mindent megkapott az élettől, bár egyszerű házban éltek, így senki nem is sejtette gazdagságukat. Édesanyja, Melissa könyvet írt, édesapja pedig bankigazgató volt. Mindig is barátságos, tisztelettudó gyermek volt, sok baráttal, a felnőttek mindig őt hozták fel példának: "Bezzeg Adam Hughes milyen jóravaló..."
Mindig is jó tanuló volt, bár sosem akart az lenni, neki ez ösztönös. Nem a tudálékos fajta jó tanuló, hanem a "mit nekem tanulás" típusú "csodagyerek". Sokszor hívták csodagyereknek, nem is tévedtek nagyon sokat...
1996 Karácsonyának napján, 16 éves korában szülei egy repülőszerencsétlenségben életüket vesztették. Adam családjának egyetlen élő tagja. Aznap este alig aludt, de álmában megjelent édesanyja, aki mindössze annyit kérdezett Adamtől, mit szeretne igazán kapni, mire a fiú azt válaszolta, hogy szeretné megvédeni az ártatlan embereket. Onnan kezdve az élete valami csoda folytán úgy alakult, hogy bármit képes az ártatlanok védelme érdekében megtenni. Ekkortájt kezdte el érdekelni a kémia és az okkult tudományok is.
Jómódú sorsa miatt nem kellett aggódnia a pénz miatt, bár a tartalékait sosem élte fel. Újságkihordóként, kutyasétáltatóként is dolgozott, ezzel is lefoglalta magát. Szülei halálába próbált beletörődni, de sohasem felejti el azt a napot...
A San Francisco-i egyetemen szerzett vegyészdiplomát 2003-ban, ám PhD-képzését már nem kezdte el, mert túlságosan lefoglalta újonnan megismert képessége, a mágia. Jobban belevetette magát az okkult tudományokba, alkímiába, de főként a fehér mágia kötötte le. Fő kutatási területe a halál visszafordítása volt, de több év sikertelen próbálkozás után rájött, a halált nem lehet visszafordítani. Ekkor törődött bele igazán a felfoghatatlanba. Ennek azonban az az előnye, hogy rengeteg tapasztalatot szerzett a rituálék lebonyolításában. Ki sem néznék a tudomány elhivatottjából, hogy a természetfeletti dolgokhoz is ennyire ért. Vegyészként tanulmányozta az alkímia művészetét, aminek következtében minden bájitalt (legalábbis a legtöbbet) el tudja készíteni, nagyon sokat készen tart otthon, felkészülve minden eshetőségre.
Jelenleg Oaklanden él szülői házában, itt rendezkedett be a felszínen vegyészként, ám a külső csak álca, mára szinte teljesen felhagyott ezzel, és szinte csak a mágiának él. Kémiával csak a munkahelyén dolgozik. Szabadidejében próbálja szülei szellemét megidézni, ám ez eddig még soha nem sikerült neki. Bájitalokkal is kísérletezik, de csak ésszerű keretek között. Tevékenységei nem mennek szociális életének rovására.

Képesség
Bűvige - gyenge
Rituálé - erős

Egyedi - Képes tárgyakat atomjaira bontani, és valami újat alkotni belőlük, kis távolságra képes tárgyakat mozgatni. A tárgy elfolyósodik, majd pedig új alakot ölt. (Max. 2 méter és ~10 kg súlyig) (Pl: Ha kést fognak rá, akkor ebből tud bilincset csinálni, ami rajta lesz támadója mindkét kezén. Ha van előtte egy villanyoszlop, akkor át tudja alakítani egy hosszú "kötéllé", de már nem tud vele megállítani egy buszt. Egy törött üveget is meg tud javítani, de ha az ablak 2 méternél messzebb van, nem tudja berakni a helyére...) De nem képes vasból aranyat, vízből bort stb. csinálni. A vas marad vas (esetleg acél, a szén kivonásával, a víz marad víz/jég/vízgőz, tehát atomokat nem változtat, csak szerkezetet.
avatar
Adam Hughes
Boszorka
Boszorka

Titulus : A vegyész
Kor : 38

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Adam Hughes

Témanyitás  Vienne on Pént. Dec. 30, 2011 3:43 am

"Bezzeg Adam"!

Hogy én mennyire utáltam tiniként az ilyen strébereket, mint te... Razz Viccet félre téve, megérte javítanod az előtörténeteden, ugyanis így már ELFOGADLAK!

Foglalj avatart, keress fényőrt, iratkozz fel ahova még kell és irány játszani!
Ha pedig bármi kérdésed, problémád van, a továbbiakban is fordulj hozzám, vagy Lupohoz amelyik kutya ugat, az nem harap bizalommal! Smile

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.