Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Patricia Bell

Go down

Patricia Bell

Témanyitás  Patricia Bell on Vas. Jan. 15, 2012 6:54 am

Név: Patricia Bell
Születési hely, dátum: USA, San Francisco, 1989 - 12 - 13
Kor: 22 év
Kaszt: Boszorkány
Lakhely: Oakland, kertvárosának régebbi része
Foglalkozás: Divattervező asszisztens
Fegyver, varázseszköz: Aprócska védő amulett mindig akad a nyakláncán, vagy karkötőjén, legyen szó egyiptomi, vagy más vallásbeli jelképről. Ezek mindegyike segít neki felismerni a gonoszt a közelében (égetően forróvá válnak, ha valaki - nem feltétlen démon - ártó szándékkal közeledik felé.)

Jellem
Mindig is céltudatos, álmokkal teli kis boszorka volt. Olyan fajta, aki optimizmussal állt a dolgokhoz, mérhetetlen kreativitással és fantáziával, hozzá pedig testvéréével versengő energiamennyiséggel rendelkezett.
Már egész kicsinek érdekelte a divat, a szabás-varrás és tudta, hogy divattervező szeretne lenni.
Ám az elmúlt két évben szülők nélkül maradtak, így fel kellett nőniük és ez előnyt élvezett az álmaival szemben. A kreativitását a varrásban élte ki, nemrég figyeltek csak fel tervezői készségeire... a munka, karrier mellett rendkívül szívén viseli a családi ház rendjének sorsát. Mivel szerinte a testvére még mindig egy nagy gyerek, így inkább ő végez olyasmit, mint a bevásárlás, számlák fizetése...
Kissé döcögősen, de igyekszik helyt állni ebben a számára még mai napig is sokszor furcsa, felnőtt-világban. Persze, ennek ellensúlyozására ott a nővére, aki folyton visszahúzza bűbájos mivoltukba... ő pedig rendre enged neki.

Megjelenés
Nem túl magas (160 centi magasítás nélkül), vékony testalkatú lány, törékenynek tetsző csontozattal. Haja alapjáraton szőke színű, de gyakorta bolondítja barnás árnyalatokkal. Szeme színe zöldeskék, bőre hamvas, világos árnyalatú és kifejezetten bájos arcvonásokkal bír, melyet sminkjével gyakorta hangsúlyoz is.
Kedveli az egyedi ruha-összeállításokat, mindig tudja, mi az alkalomhoz megfelelő öltözék és a szerint is ruházkodik. Bár anyagilag nincsenek eleresztve, igyekszik munkahelyére sikkesebb, márkásabb darabokat választani, otthonra pedig maradnak a kényelmesebb, lazább darabok.
Kisugárzása nőies, energikus, életerővel teli - elsőre szimpatikus lehet az ember szemében.

Előtörténet
A nagymamájuk sosem lakott velük, csak azokban a hónapokban költözött ideiglenesen oda, mikor az édesanyjuk várandós volt az ikrekkel. Ekkor 1989-et írtunk, és a kedves anyukáról tudni illik, hogy elég magának való életet élt. Amolyan igazi boszorkányosat...
Egy nagy, javításra váró kúriában lakott Oakland kertvárosának régebbi részén és jóslással, mindenféle boszorkányos praktikákkal foglalkozott. Sokak szerint nem volt teljesen százas, megint mások félték és azt mondták, magával az ördöggel cimborál, meg orgiákat tart a házában.
Mondanom sem kell, ezeknek a hiedelmeknek azért volt némi alapja. Például a lányok apjának kiléte sem tisztázott, de nem is igazán érdekelte a kedves anyukát, sem a nagymamát, mikor világra jött a két kis szőkeség.
A lányok - Patty és Penny - születése után sem sokat változott a helyzet. A nő egy kis gyógyfüves zöld-sarokban vállalt munkát, hogy el tudja magukat tartani, mellette pedig továbbra is kovenje gyűléseire járt és vitte magával a lányokat, vagy épp náluk gyűltek össze egy kis "boszorkánykodásra". Éppen ezért mondhatni, már igen korán részesei lettek ennek a világnak a lányok. Szinte az anyatejjel együtt szívták magukba a boszorkányság minden csínját-bínját, a legegyszerűbb praktikáktól a legösszetettebb rituálékig.
Ebben nőttek fel, iskolába sem jártak, mert édesanyjuk szerint az iskola is csak egy intézmény arra, hogy a társadalom betörje magának a szolgáit, így tehát magántanulóként, otthon sajátították el a kötelező tudnivalókat. Számolni, írni, olvasni... az olvasásnál azért adódtak problémák a kis Patty esetében - képessége ekkor mutatkozott meg először.
Ezekben a kisiskolás időkben nagy segítség volt a nagymama, aki sokat foglalkozott velük, míg édesanyjuk dolgozott. Hanem idővel ő is elhunyt (bár Penny szerint évekig ott volt még velük és vigyázott rájuk.)

A középiskolás kamasz korszak már problémásabb volt, hisz a lányok elég szabad nevelést kaptak odahaza, az iskolába járás híján nem szokták meg azt, hogy az órát csendben kell végig ülni, hogy a szünet addig tart, míg a csengő szól és nem amíg a kedvül tartja...
Patricia volt a könnyebbik eset, ő még hajlott is volna a rendes viselkedés felé, de nővére folyton belerángatta a rosszban - a büntetés pedig kollektívan kijárt mindkettőjüknek.
Az összes ikercsínt lelőtték, amit csak lehetett, és bár Patty szeretett volna barátkozni a többiekkel is, azok tartottak tőlük, mert olyan "fura lányok voltak". A fiúk telibe találóan csúfolták boszorkáknak is őket eleinte... mígnem eljött a kamaszszerelmek kora.
Nővérével ellentétben ő mindig is kicsit hercegnős-álmodozós típus volt és a lovagra várt fehér lovon. Nos a bizonyos herceg a rajz-szakkörön bukkant fel, de mikor randira került a sor, annyira berezelt, hogy Penny ment el helyette... a ballagásuk napján is bánta, hogy megengedte neki, mert ezzel lecsapta a kezéről a srácot szinte. Szerencsére sosem volt tartós harag - még ezért sem - az ikrek között.
Meglepő módon az utolsó évre sikerült feltornáznia tanulmányi eredményeit egy négyes szintre, és így felvételizett is egy két éves szakképzésre, ahol estélyi ruhákat és jelmezeket tanult varrni, tervezni. Édesanyja és testvére mindenben támogatta szinte, mígnem két éve elvesztették a anyjukat a lányok. Egy egyszerű buszbaleset áldozata lett, innét pedig az ikrek élete fenekestől megváltozott...
Penny ezt nem akarta ugyan belátni, szerinte ugyan úgy tiszta lesz a ruha "magától", befizetődnek a számlák, meg hasonlók. Ellenben Patty gyorsan dolgozó nővé érett, aki a boszorkányság szabad, gyermeki világa és a valós élet szilárd talaja közt egyensúlyozva próbál boldogulni.

Alapképesség
Bűvige (erős)
Rituálé (erős)

Egyedi
Kiolvasó - Amit hangosan felolvas, az életre kel. Ez kizárólag helyszínekre, szereplőkre, magukra az eseményekre nem vonatkozik. Nagyon fontos, hogy mit olvas, hisz ez befolyásolja a megelevenedő dolgokat - ha csak annyit olvas, hogy "egy piros köpenyes kislány", akkor egy jellemtelen, szinte már-már bábu személy fog megjelenni, ám ha egy olvasásra jellemet, viselkedést is kap a figura, akkor annál életszerűbb lesz.
avatar
Patricia Bell
Boszorka
Boszorka

Titulus : Technically the youngest, but sometimes feel like the older sister.
Kor : 29

Hozzászólások száma : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Patricia Bell

Témanyitás  Vienne on Kedd Jan. 17, 2012 4:26 am

Hirtelen felnőtt (?) boszorka!

Ugyan azt tudom neked is mondani, mint a nővérednek, így nem is szaporítom a szót tovább: ELFOGADLAK!

Foglalj avatart, meg amit még kell és irány játszani!

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.