Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Penelope Bell

Go down

Penelope Bell

Témanyitás  Penelope Bell on Vas. Jan. 15, 2012 7:39 am

Név: Penelope Bell
Születési hely, dátum: USA, San Francisco, 1989- 12 – 13
Kor: 22
Kaszt: Boszorkány
Lakhely: Oakland, kertváros
Foglalkozás: Jós, a szellemvilág kapcsolattartója
Fegyver, varázseszköz: Paprika spray

Jellem
Bűbájos, energiával teli, túlkoros tini, aki még csak hallani sem akar arról, hogy esetleg ideje lenne felnőnie, mert ennek nem lesz jó vége. Könnyelmű, mindennek fejjel szalad, pontosan az a kutyaharapást szőrével típus. Tehát valamilyen szinten a húga szöges ellentéte, de azért mindig el tudja érni, hogy a kedves hugica se legyen olyan komoly felnőtt.
Hasonló kreativitással rendelkezik, mint nővére, csak ő éppenséggel a hazudozás terén kamatoztatja hatalmas képzelőerejét. Kamu jós-szolgáltatása egészen jól menő vállalkozás, épp elég idióta van, aki elhiszi neki, amit mondd, és ezt ő rendkívül élvezi.
Hatásvadász, könnyelmű, meggondolatlan csitri… mondhatnánk és tökéletesen igazunk is lenne. Előszeretettel nem gondol bele tettei következményeibe, egyszerűen csak élvezi az életet. Ebbe beletartozik az ipari mennyiségű kávé, cigaretta, a sok buli azzal a sok alkohollal, és egy, s mással.
Sokan tarthatják teátrálisnak, deviánsnak, persze erre jócskán rájátszik, de azért az álmodozás mint olyan, nem áll tőle olyan messze.

Megjelenés
A 160 centijével és karcsú alakjával közel sem nevezhető erőemelőnek. Még jó, hogy nem is az. Hullámos szőke haja lapockáját éri, előszeretettel él különböző melírokkal, bár húgával ellentétben a rózsaszínt és egyéb extrém dolgokat sem veti meg. A sminkeléssel sem áll hadilábon, színek terén mondjuk inkább a feketét és a sötét árnyalatokat részesíti előnyben.
Öltözködése általában ahogy esik, úgy puffan jellegű. Képes egy XXXL-es pólót magára venni egy övvel és egy tornacipővel, hogy ő most divatot teremt, szóval alapvetően elég egyedinek nevezhető stílusa van. Végül is mindig fiatalos és mindig egyedi.
Az egész nő magával ragadó, szinte észbe sem kapsz, de már ujja köré csavart bicskanyitogató stílusával és nőies kisugárzásával.

Előtörténet
A nagymamájuk sosem lakott velük, csak azokban a hónapokban költözött ideiglenesen oda, mikor az édesanyjuk várandós volt az ikrekkel. Ekkor 1989-et írtunk, és a kedves anyukáról tudni illik, hogy elég magának való életet élt. Amolyan igazi boszorkányosat...
Egy nagy, javításra váró kúriában lakott Oakland kertvárosának régebbi részén és jóslással, mindenféle boszorkányos praktikákkal foglalkozott. Sokak szerint nem volt teljesen százas, megint mások félték és azt mondták, magával az ördöggel cimborál, meg orgiákat tart a házában.
Mondanom sem kell, ezeknek a hiedelmeknek azért volt némi alapja. Például a lányok apjának kiléte sem tisztázott, de nem is igazán érdekelte a kedves anyukát, sem a nagymamát, mikor világra jött a két kis szőkeség.
A lányok - Patty és Penny - születése után sem sokat változott a helyzet. A nő egy kis gyógyfüves zöld-sarokban vállalt munkát, hogy el tudja magukat tartani, mellette pedig továbbra is kovenje gyűléseire járt és vitte magával a lányokat, vagy épp náluk gyűltek össze egy kis "boszorkánykodásra". Éppen ezért mondhatni, már igen korán részesei lettek ennek a világnak a lányok. Szinte az anyatejjel együtt szívták magukba a boszorkányság minden csínját-bínját, a legegyszerűbb praktikáktól a legösszetettebb rituálékig.
Ebben nőttek fel, iskolába sem jártak, mert édesanyjuk szerint az iskola is csak egy intézmény arra, hogy a társadalom betörje magának a szolgáit, így tehát magántanulóként, otthon sajátították el a kötelező tudnivalókat. Számolni, írni, olvasni... (az olvasásnál azért adódtak problémák a kis Patty esetében - képessége ekkor mutatkozott meg először.)
Ezekben a kisiskolás időkben nagy segítség volt a nagymama, aki sokat foglalkozott velük, míg édesanyjuk dolgozott. Hanem idővel ő is elhunyt, bár Penny pontosan tudta, hogy évekig ott volt még velük és vigyázott rájuk.

A középiskolás kamasz korszak már problémásabb volt, hisz a lányok elég szabad nevelést kaptak odahaza, az iskolába járás híján nem szokták meg azt, hogy az órát csendben kell végig ülni, hogy a szünet addig tart, míg a csengő szól és nem amíg a kedvül tartja...
Penelope ráadásul igen nehéz eset is volt-e mellé. Persze igyekezett minden hülyeségbe belerángatni a húgát, sikerrel. Nem véletlenül voltak eleinte a csúfolódások oly kedvelt célpontjai, kicsit sem volt meglepő, hogy boszorkánynak nevezték őket, Penny még rá is játszott.
Aztán persze a szerelem mindent felborít. Penny elkezdett barátkozni az iskolakerülő, bőrdzsekis társasággal, rossz pletykák szerint mindenki végigment rajta, de az igazat megvallva... nem mindenki. Egyszer még a húga nagy szerelmét is sikerült ellopnia, de ő is csak egy skalp volt igazából és annyira nem is volt szándékos a dolog. Nem vert közéjük éket a dolog.
Tanulmányait kettesekkel de végül csak befejezte. Az viszont biztossá vált, hogy nem fog tovább tanulni. Inkább elkezdett anyjánál besegíteni és levezetett néhány szeánszot természetesen pénzért. Neki pont elég volt ez a bulikra és egyéb szükségletekre.

Két évvel ez előtt viszont az anyjukat nemes egyszerűséggel elütötte egy busz. A nőt, aki csodás tehetséggel irtotta a démonokat és egy nyamvadt busz elbánt vele. Onnantól kezdve a két lány magára maradt a világban. Mondjuk Penny a halált közel sem fogja fel olyan véglegesen, rendszeresen megidézi az anyjukat, de ettől még nem volt könnyű.
Fel kellett nőniük hirtelen, bár ez kettejük közül csak Patty-nek sikerült. Ő inkább elkezdett egy jósszolgálatot üzemeltetni, ami persze kamu, de ez részletkérdés. Így miatta azért nem is kis forgalmat bonyolít a kúria. Hol szeánsz van az alagsorban, hol jóslás a nappaliban, de végül is meg lehet élni ebből is, csak okosan kell csinálni.

Alapképesség
Bűvige (közepes)
Rituálé (erős)

Egyedi
Szellemlátó
Ő bizony látja az itt ragadt szellemeket már kislány kora óta, sőt, gyakran társalog is velük. Egyszerű passzív képesség. E mellett a szellemek megidézése is jóval könnyebben megy neki, nincs szüksége rituáléra, így nem csak random illetőkkel tud beszélgetni, hanem lehívhat ezt-azt.
avatar
Penelope Bell
Boszorka
Boszorka

Titulus : Twisted Sister
Kor : 29

Hozzászólások száma : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Penelope Bell

Témanyitás  Vienne on Kedd Jan. 17, 2012 4:24 am

Ízig-vérig boszorka!

Nagyon kerestem, hol tudnék belekötni a történetedbe, de egyszerűen nem leltem ilyen pontot. Remekül összetett, életteli karakter lett, így nem is mondhatok mást, minthogy: ELFOGADLAK!

Foglalj avatart, meg amit még kell és irány játszani!

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.