Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Ethan Wood

Go down

Ethan Wood

Témanyitás  Ethan Wood on Szer. Ápr. 04, 2012 6:02 am

EthanNév: Ethan Wood
Születési hely, dátum: Alvilág, 1900. 07. 10.
Kor: 111
Kaszt: Démon
Lakhely: North Beach
Foglalkozás: STÜVIK vezető
Fegyver, varázseszköz: Revolver, tőr

Jellem
Egy démon, aki a boszorkák oldalán áll? Már eleve ez is elég furcsa, hát még az a tény, hogy a férfi nem igazán szándékozik ezt megindokolni. Az egész ember azt sugallja, hogy ezernyi titkot rejt, és bizony ezeket nem szívesen osztja meg. Ezzel szemben annál beszédesebb, ha a munkáról van szó. Bizony megköveteli az engedelmességet, úgy hogy közben egy percig sem titkolja, mi is valójában.
Mindig tudja mit tegyen, vagy legalább is lehengerlő magabiztossággal van megáldva. Mellé piszok őszinte és nem átall kellemetlenül pofátlan lenni, ha arra okot adnak neki. Viszont nem a magánjellegű beszélgetések lovagja, akkor ugyanis szívesen hallgat, vagy hagyja egyszerűen faképnél partnerét. Ha a munkában nem is, ilyenkor már gyakran elengedi magát és lekezelővé válhat.

Megjelenés
Átlagos magasságú, sportos alkatú férfi. Sötét haját gyakran hosszabbra hagyja, mindez csak a fodrász rendszeres látogatásának hiányának tudható be. Szemei zöldek, áthatóak, arca férfias, szimmetrikus, alapvetően igen kellemes látvány. Orra kissé görbe, de ez sem ront az összképen.
Öltözködése hol hivatalos, hol sportos, vagy ennek a kettőnek a keveréke. Az inget szereti ugyanis farmerral hordani, nyakkendőt pedig csak akkor húz, ha nagyon muszáj. Nem lehet különösebben behatárolni a stílusát, alapvetően azon szerencsések egyike, akiken minden jól áll.

Előtörténet
Az Alvilágban teremtették, egy halandó teste szolgált lényegében a porhüvelynek, nem nagyon számított, hogy fog kinézni. Egy kísérlet része volt, hogy létre akartak hozni egy olyan képességekkel rendelkező démont, aki bizonyos területen belül blokkolja maga körül a képességeket. Annyi bugyra van a pokolnak, úgy vélték, nem létezik még ilyen erővel bíró démon. Viszont Ethan a sokadik balul elsült kísérletüknek bizonyult.
Az már más kérdés, hogy nem igazán sikerült elpusztítani képességének köszönhetően. És mivel ő volt a gyorsabb, elszaladt. Elvileg kész embernek teremtették, korrekt egzisztenciával és kellőképp torz értékrenddel. Viszont így az n+1-edik kísérlet környékén már nem fordítottak túl nagy figyelmet arra, hogy rendesen kipucolják a test előző tulajdonosát… Ethan-t.
Mielőtt pedig a kettős személyiség szörnyű problémái felmerültek volna, a két lélek egyszerűen összeolvadt. Van, ami az egyikből maradt meg, van, ami a másikból. Sajnos a halandónak emlékei is maradtak, sőt, mi több szerelem is. Ahhoz pedig egy feleség és család tartozott. Gondolt egyet, felkutatta őket, lévén kihez fordulhatott volna segítségért? A teremtőihez, akik meg akarták ölni?
Meglett a nő és a két gyerek is. Nem tervezte el igazán, hogy mit is fog tenni, vagy mondani, de a helyzet úgy hozta, hogy lényegében átvette az eredeti Ethan helyét. És az volt a legfurcsább, hogy kimondottan tetszett neki a helyzet, igazából boldog volt. Csak azzal nem számolt, hogy a teremtői mennyire igyekeznek eltakarítani a saját maguk által hátrahagyott piszkot. 3 év békés együttélést követően az egész családot lemészárolták és kis híján a férfi is ott lelte halálát. De ami azt illeti, a támadói rosszabbul jártak végül.
Innentől kezdve már nem volt olyan nagy kérdés, hogy melyik oldalt fogja választani. Elég kegyetlen ahhoz, hogy öljön, de elég emberi ahhoz, hogy ezt a jók oldalán tegye. Viszont esze az mindig volt, sosem rohant szemből a falnak. Inkább csak beépülgetett a kisebb csoportokba, bomlasztotta, majd végül elintézte őket. Ugyebár ezeket senki sem tartja számon és kimondottan hasznosnak tűnt, hogy a vadhajtásokat metszegeti.
Repül az idő, ha az ember jól érzi magát ugyebár. Idő közben sok démonhoz és sok halandóhoz is volt köze, de a felesége hiánya után maradt űrt, egyik sem igazán tudta enyhíteni. Emiatt nincs is igazán kibékülve igazán halandó lelkével, de nem tud, és nem is biztos, hogy meg akarna szabadulni tőle.
Aztán immár az ezredforduló után, összehozta őt a sors az európai STÜVIK tagjaival, és mire észbe kapott, már szervezett körülmények között kémkedett.
Utolsó akciójáról nem beszél, de azt szinte mindenki tudja, hogy eltiltották a belsős, kém munkától és az sem véletlen, hogy áthelyezték és íróasztalt adtak alá. Viszont meg tud barátkozni a gondolattal, szemtől szemben sem fél a démonoktól. Feladatul pedig azt kapta, hogy rázza gatyába Frisco-ban a STÜVIK-et.

Képesség
Alapképesség
Teleportálás
Tűzgömb (közepes)

Egyedi
Rá nem hat semmilyen mágikus képesség. Még azok sem, melyek fizikális kivetüléssel rendelkeznek, mint a tűzgömb, vagy a jég. Minden olyan dolog, ami mágikusan jött létre, egész egyszerűen szertefoszlik a közelében. Mintha csak taszítana mindennemű mágiát. Ugyanez vonatkozik a kézzel nem fogható dolgokra, mint gondolatolvasás, emlékekben turkálás, stb…
Viszont ez az is jelenti, hogy a kezében a bájitalok hatástalanok, a varázstárgyak nem működnek és olyan mágiát sem lehet rá alkalmazni, ami az ő érdekét szolgálná. Például egy mágikus pajzs, őt nem védené meg, vagy a gyógyítás rajta hat
ástalan lenne.
avatar
Ethan Wood
Démon
Démon

Titulus : Alpha Male
Kor : 118

Hozzászólások száma : 16

Vissza az elejére Go down

Re: Ethan Wood

Témanyitás  Vienne on Szer. Ápr. 04, 2012 7:42 am

Mr. Wood!

Először is tegyen le arról, hogy főnöknek fogom hívni. Másodszor pedig, akármennyire is akarnék, nem tudok a karakter történetébe belekötni. Komplex, egész, ahogy azt tőled megszokhattuk. Smile
Nem is mondhatok mást, mint hogy ELFOGADLAK!

Iratkozz fel mindenhova, aztán hajrá, rázz gatyába bennünket! Ha tudsz. Razz

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.