Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Kaszt - Démon

Go down

Kaszt - Démon

Témanyitás  Lupo on Kedd Nov. 10, 2009 3:14 am

A jó és rossz, a fekete és fehér, mindennek van negatív oldala, így az életben is léteznek olyan lények, akik a gonoszságot, kapzsiságot, vagy éppen a romlottságot képviselik. Annyi arcuk van, amennyit csak akarunk és adunk nekik.

Általános tudnivalók
- A démonok nem kimondottan emberek, de egyik sem maga az ördög, képességeik vannak, de nem mindenhatók.
- Nem feltétlen emberi születésűek. Lehetnek démonok gyermekei, démonok által teremtett lények, vagy a gonoszság által a semmiben megfogantak, ennek csak a kreativitás szab határt.
- Halhatatlanok, de megsebesülhetnek, pusztán gyorsabban gyógyulnak. Igézettel, bájitallal, vagy valamilyen különleges módon lehet megölni őket. A gyengébbeket egyszerűen el is lehet égetni.
- Lakhelyük az Alvilág, csak ritkán vegyülnek el az emberek között. Akkor, ha céljaik úgy kívánják.
- Emberi normák ismeretében van a legtöbbjük, szándékosan nem tartják be őket.
- Általában van céljuk, ez a világuralomtól, az életben maradásig bármi lehet.
- Vannak olyan démonok, melyeknek két alakjuk van. Egy emberi és egy... nem emberi. De van, akiknek csak emberi van, változó.
- A két alakjukat tetszés szerint változtatják, a démoni alakjuk az erősebb. Ha nincs démoni, akkor mindegy.
- Fontos a démonok által felállított hierarchia, melynek csúcsán a Fődémon áll. A gyengébb démonok lentebb helyezkednek el ebben a rangsorban, míg az erősebbek fentebb. A legjobbak az aktuális Fődémon mellett.
- Az összes démon tisztában lehet azzal, hogy démon démonnak farkasa, nem szabad megbízni a másikban, általában csak érdekkapcsolatok születnek.

Képességek
Teleportálás - Erre minden démon képes, hiszen enélkül fel sem tudnának menni a felszínre. Hatótávolsága elég nagy, de értelemszerűen a Holdra nem tudnak feljutni. Kinézetre szabadon választott. (Tehát lángnyelvek is elnyelhetik akár a delikvenst)

Tűzgömb/Energiagömb - Szabadon választott, a legtöbb démon képes az egyikre és az erőssége is megválasztható. Persze olyan is van, aki valamilyen szinten mind a kettőre képes és olyan is, aki egyikre sem. Akkor egyszerűen ki lehet hagyni a karakterlapról és annyival is erősebb lehet az egyedi képesség.

Egyedi képesség - Ez sem kötelező, de van néhány démon, akiknek van valami egyedi képessége. Ennek csak a fantázia és az admin belátása szab határt. Ez lehet akár a saját életben tartást szolgáló képesség, ha az illető démon parazita életet él, vagy éppen valami plusz, amitől még nem mindenható.

Képességkorlátozás
Lásd ITT!

További információk az Árnyékok Könyvében!


A hozzászólást Lupo összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 18, 2012 9:15 am-kor.
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kaszt - Démon

Témanyitás  Lupo on Vas. Ápr. 08, 2012 8:51 am

Hogyan születik a démon?

Démoni születés
Ennek számtalan módja lehet, de alapvető jellemzője, hogy a démon felnőtt, "kész" lényként jön létre. Anyaméhre sincs szükség, akár a gonoszságból, dühből és egyéb negatív érzésekből is összegyúrhatják más démonok, akiknek minden bizonnyal tervük van vele. Viszont lehet egy véletlen, egy nem várt mágikus hatás eredménye is a démon.
Ugyanígy létezhetnek valamilyen állattól eredeztethető démonok, vagy más alvilágiak által hétköznapi értelemben nemzettek is. Ők általában csecsemőként születnek meg és egy bizonyos ponton megállnak a fejlődésben.
Ennek tényleg csak a képzelet szab határt.

Boszorkából démon
Nem is olyan ritka, mint amilyennek hangzik. Bár a boszorkák a jó képviselői, de ha saját maguk által képviselt eszme ellen fordulnak teljes meggyőződéssel, akkor onnantól már csak egy démonra van szükség, aki leviszi őket az Alvilágba. Sok démon szakosodik arra, hogy meggyőzze a bizonytalan boszorkákat és démonná tegye őket, általában ők valamiféle haszon fejében üzletet is kötnek velük.
Természetesen, ha egy jó boszorka megy le az Alvilágba, nem lesz belőle démon. Ehhez tényleg kell a teljes hit abban, hogy a rossz oldal az egyetlen választás.

Halandóból démon
Valamivel ritkább, mint az előbbi, ám nem példa nélküli. Először is találni kell egy olyan démont, aki egyáltalán foglalkozik velük és nem öli meg őket kacagva. Persze benne van a pakliban, hogy nekik nincs mágikus képességük, viszont ha valaki eladta a lelkét egy démonnak, onnantól kezdve már joggal nevezheti démonnak magát. Automatikusan megtanul teleportálni, viszont egyéb képességeket neki magának kell szereznie... vagy ha jó üzletet kötött, még kaphat is a teremtőjétől.
Azért tényleg nagyon ritka, aki valóban hajlandó eladni a lelkét érthető okokból. Halandókból lesz talán a legritkább esetben démon.

Árnyőrből démon
Lényegében az árnyőrök halott emberek, akik kaptak egy második esélyt és még ha nem is különböznek annyira a démonoktól, de mégsem ugyanaz a kettő. Ahhoz, hogy egy árnyőr démonná legyen, vagy magára a Forrásra van szükség, vagy néhány erős démonra, akik egy rituálé során a démonok közé emelik az illetőt.

A fényőrök pedig az eredendő jóság képviselői, nincs rá mód, hogy démonná váljanak és inkább halnának meg újra, mint sem, hogy azzá legyenek.

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.