Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Kollégium padlása - Stanford Campus

Go down

Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Eric on Hétf. Május 07, 2012 4:56 am

[Pandora]
*Szikrázó fehér fény kíséretében jelentünk meg a padláson. Nem volt túl nagy fény, így nem láttam Pandorán, hogy hogy viselte élete első teleportálását, ezért inkább megkérdeztem:*
- Hogy érzed magad? Minden rendben?
*A következő feladat egy kis fény kerítése volt. Nem láttam ablakot, így egy kapcsolót kell kerítenem.*
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Kedd Május 08, 2012 1:23 am

~Eric~

- Tudod, vannak, akiknek az álmok sokat segítenek. - tettem végül hozzá, de mást nem mondtam, elvégre az ő élete és az ő döntése, hogy mit fog tenni. Nem állt szándékomban beleszólni, de szerettem ha egy lehetséges döntés előtt minden lehetőséggel tisztában van az ember. Én legalább is igyekszem nem hirtelen döntéseket hozni, persze van amikor én is csak sodródom az eseményekkel, de hát ki nem? éppen ezért zártam össze szorosan a szemeimet, miután Eric azt kérte, hogy had vezessen ő. Na nem mintha nagyon lett volna más választásom, tekintve, hogy nem tudom hogyan kell teleportálni.
- Úgy tűnik szilárd talaj van a lábam alatt, szóval pillanatnyilag jól. - jegyeztem meg, majd először csak az egyik, majd végül a másik szememet is felnyitottam. Körülnézve tényleg a padláson voltunk, és már láttam is a nevemmel ellátott hatalmas papírdobozokat.
- Nos, van néhány. - intettem kezemmel az átnézendő dobozok irányába, mert fogalmam sem volt, hogy a könyv fogalmon kívül mit is keresünk igazán.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Eric on Kedd Május 08, 2012 6:45 am

*Bólintottam. Ezzel is nyugtázva Pandora megjegyzését az álmokra vonatkozóan, bár nem hiszem, hogy büntetlenül megúsznám, ha belekúsznék a családom álmaiba, egyszer valószínűleg megpróbálom, de ez még a jövő zenéje. Közben találtam egy kapcsolót, amivel fényt varázsoltam a padlásra.*
- Nagyszerű. *Jegyeztem meg kis mosollyal az arcomon, majd belejön, gondoltam.*
- Igen, van, nekem pedig egy ötletem, hogy hol is kezdjük. Előre szólok, nehéz lesz... Koncentrálj édesanyádra és nagymamádra, a szülői házra, de csakis a jó emlékeket idézd fel. Ha lehet, járd be az egész házat gondolatban. Ha elég jól koncentrálsz, akkor a múlt megmutatja, amit most keresel. Meg fogod látni magad előtt a könyvet, így tudni fogjuk, hogyan is néz ki pontosan a könyv. *Adtam az utasításokat Pandorának, reménykedve, hogy sikerül így megtalálni a könyvet, és nem kell minden könyvbe belenézni, az nagyon hosszadalmas lenne.*
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Kedd Május 08, 2012 8:27 pm

Amikor Eric megtalálta a villanykapcsolót és a meztelen villanykörte fénybe borította a padlást, egy kicsit hunyorogni kezdtem a hirtelen támadt fényesség miatt. Majd hirtelen elgondolkodtam, hogy vajon pusztán az akaratommal képes lennék-e arra, hogy fel és lekapcsoljam a lámpákat. A mondanivalója nyomán azonban ez a gondolat rögtön kireppent a fejemből, mert fontosabb dolgunk volt most ennél. talán majd utána megkérdezem tőle, hogy megy az ilyesmi.
- Oké... egy próbát megér. - mondtam, majd ahogy tanácsolta lehunytam a szememet és magam elé képzeltem egykori otthonomat. Nem ment minden szívfájdalom nélkül a dolog, de amikor képzeletben körülnéztem, mindent a helyén találtam. A könyvespolchoz léptem és sorra elkezdtem nézegetni a könyvek gerincét. A legtöbbjüket olvastam így azonnal ki is zárhattam őket, vagyis rögtön az összeset.
- Az ilyesmit nem szem előtt tartják. - motyogtam leginkább magamnak, majd képzeletbeli otthonom emeleti része felé indultam, azon belül is anya szobájába. Természetesen nála is rengeteg könyv volt, amelyek azonban leginkább a munkájával voltak összefüggésben. A polcrendszer legtetején lévő könyvek gerincén lévő feliratokat nem tudtam elolvasni. Egyetlen egy gerincén azonban még felirat nyomát sem láttam.
- Egy fekete bőrkötéses könyv, a gerincén nincs felirat. Ezt a könyvet kell keresnünk. - mondtam miután felnyitottam a szememet. Azt már nem tettem hozzá, hogy ötletem sincs melyik dobozba tettem.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Eric on Szer. Május 09, 2012 8:37 pm

Amíg Pandora transzban volt, végig árgus szemekkel figyeltem, nehogy esetleg rosszul legyen a tehertől, de szerencsére látszólag minden gond nélkül ment a dolog, bár sejtettem, sőt, tudtam, hogy a lelke mélyén megviseli a lányt a visszaemlékezés.
- Fekete, bőrkötéses könyv. *Nyugtáztam az információkat, ahogyan azt is, hogy még nem tudjuk, hol van. Ám támadt egy remek ötletem.*
- Idézd meg. Csak egy kis versike kell hozzá, és magad elé kell képzelni a könyvet. *Kerestem egy papírt és egy tollat, majd leírtam az első versikét, ami eszembe jutott, és átnyújtottam Pandorának. A papíron ez állt:
Hőn áhított Árnyak Könyve,
Könyörögve kérlek,
Szelek szárnyán repülj hozzám,
Megidézlek téged.
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Szer. Május 09, 2012 10:11 pm

- Anya könyveit külön dobozokba pakoltam, de így is három lett belőle. - mondtam, mert azért lényegesen könnyebb átnézni három dobozt, mint tizenhármat, tekintve, hogy megközelítőleg annyi dobozba lettek elpakolva azok a holmik, amelyek a családom elhunyt nőtagjaié voltak. És természetesen mindkettőjüknek nagy szenvedélye volt az olvasás. Erről eszembe jutott, hogy örököltem-e egyáltalán bármit is az apámtól, akinek még a nevét sem tudom. Nos... nem valószínű, azonban nem most volt itt az idő, hogy ezen gondolkodjam, majd később.
- Rendben, akkor lássuk a könyvet. - mondtam, majd elvettem tőle a papírt és egy mély lélegzetvétel után elkezdtem mondani az Eric által papírra vetett sorokat. Elsőre nem történt semmi sem, ám amikor másodjára a végére értem, a szemben lévő doboz felemelkedett és teljes erejéből felém kezdett szállni. Az utolsó pillanatban buktam le, így a doboz a falnak csapódott.
- Elfelejtettem, hogy le vannak ragasztva. - mondtam a poros padlón ülve, kissé megriadt arckifejezéssel. Sok mindenre számítottam, de arra, hogy a doboz repülve letámad, nos arra nagyon nem.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Eric on Szer. Május 09, 2012 11:46 pm

Pandora elkezdte felolvasni az igézetet, ám elsőrenem történt semmi, de nem is kellett szólnom, nem adta fel, újra nekilátott, ekkor már óriási sikerrel. A doboz egyenesen felé repült, nem pont erre számítottam.
- Azt hiszem megvan, melyik dobozt kell átkutatni. *Mutattam a fal tövében heverő, immáron megviseltnek látszódott dobozra.*
-Nem sérültél meg? Sajnálom, azt hiszem kissé erősen fogalmaztam, amikor az igézetet írtam. De azt hiszem, ebből tanultál te is, az igézeteket pontosan kell megfogalmazni, mert azok szó szerint következnek be. Mivel "repülés" volt a szövegben, az repült is. Erről sajna elfelejtkeztem. Bocsi. *Közben kinyújtottam a kezem, és felsegítettem Pandorát a földről.*
- Akkor nézzük... *Vettem az irányt a doboz felé, ám eszembe jutott, ez az ő dolga, így félre álltam, és átadtam a lehetőséget.*
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Csüt. Május 10, 2012 3:51 am

Szavaira csak sután bólintottam, mert a doboz teljesen kinyilvánította a véleményét, a helyzetet illetően. A szó legszorosabb értelmében a karjaimban repült azt kell, hogy mondjam. Ezt nem lehetett máshogy megfogalmazni, és most nem is igazán volt rá energiám, mert tudtam, hogy a nap még nem ért a végére. Legalább is úgy vélem, hogy a könyv megtalálásával fog leginkább elkezdődni új életem, mint boszorkány.
- Nem, jól vagyok. Éppen elszállt felettem. - fogadtam el a felém nyújtott kezet, majd Eric segítségével feltápászkodtam. Amikor elindult a doboz felé, majd váratlanul megállt, értettem a célzást, így odasétáltam és ismét leültem a poros földre, majd a körmömmel felszakítottam a dobozt körbevevő ragasztó csíkot. Nem volt nehéz dolgom vele, és a belsejében a sok világos könyv között, is igen hamar kiszúrtam a nekünk kellő könyvet.
- Megvan. - fordultam felé, felmutatva kezemben a keresett könyvet. Majd letettem az ölembe és csak elmerengve simogattam meg a borítóját, másik kezem, pedig önkéntelenül is a nyakamban lógó láncra siklott.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Eric on Hétf. Júl. 09, 2012 1:22 am

Leültem Pandorával szemben, és arcát fürkésztem, próbáltam megfejteni, mit is érezhet most. De ő egyik kezével a könyv borítóját simította végig, másik kezével pedig a nyakláncát fogta.
- Mire gondolsz? -kérdeztem végül. Nem tudom, hogy jól sejtem-e, de valószínűleg eszébe jutott a családja, ezért nem szól. Talán hezitál, hogy meg akarja-e ismerni örökségét, hogy nem-e tévedtem hatalmasat. Mostmár én magam is izgultam, mert arcáról semmilyen érzést vagy gondolatot nem tudtam leolvasni.
- Szeretnéd most elkezdeni, vagy egy kis időt szeretnél, hogy a mai napot fel tudd dolgozni? -kérdeztem, próbáltam a szemébe nézni, ám Pandora még mindig a könyvet nézte.
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Hétf. Júl. 09, 2012 2:29 am

Érzékeltem, ahogy Eric leül velem szemben, ám egyenlőre képtelennek éreztem magamat, hogy ránézzek.Sőt mi több egyenlőre minden másra is képtelennek éreztem magamat. A könyv bár alig volt súlya, most még is úgy tűnt, mintha csak kemény gránitból lenne. Nyomta a lábamat, húzta a kezemet és ahogy végigsimítottam rajta, nem simának éreztem, amilyen valójában, hanem tüskésnek. A nyakamban lógó lánc pedig átvéve testem melegét egyenletesen langyos volt. A lánc jól ismert tapintása és tudata, hogy megvan, kicsit megnyugtatott.
- Arra, hogy az egész életem fenekestől felfordul. Nem mintha eddig nem így éreztem volna. - mondtam, aztán halkan kissé érdesen felnevettem, ám ebben nem volt semmi örömteli érzés. Szomorú voltam, hogy elvesztettem a családomat és dühös voltam, arra a férfira, aki az apám, mert nem volt ott velem, hogy segítsen feldolgozni a történteket és mert ha ott lett volna, talán megmenthette volna anyát és akkor a nagy sem halt volna meg erőszakos halállal.
- Legyünk túl rajta. - pillantottam végül a szemeibe egy mély sóhaj kíséretében, amely arra szolgált, hogy némi bátorságot öntsek magamba, bár ez nem túlzottan sikerült. Végül a tekintetem visszavándorolt a könyvre, ám ahogy megpróbáltam felnyitni a fedelét az nem engedett. Ohh.. miért is hittem, hogy ez olyan egyszerű lesz, mint ahogy kinéz.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Eric on Hétf. Júl. 09, 2012 3:44 am

- Megértelek. -Válaszoltam neki, és ez igaz is volt. Én is hasonló dolgon mentem át, amikor fényőrré váltam, nekem ne mondja senki, hogy könnyű a változás, pláne ha egy teljesen új életet kell kezdenie az embernek. Bár még nem képeztem ki senkit, főleg nem boszorkányt arra, hogyan használja és irányítsa az erejét, azt hiszem itt az ideje aktivizálnom fényőri magamat és utat mutatni az arra rászorulóknak, mint amilyen Pandora is.
- Nem lesz egyszerű munka, de akkor kezdjünk neki most. -Válaszoltam, bár azt éreztem, Pandora nem igazán akarja ezt az egészet. Minden esetre elkezdjük, és legfeljebb egy másik időpontban folytatjuk.
- A legfontosabb dolog a bizalom. Egyszerre kell bíznod és nem bíznod. Tudom, hogy furcsán hangzik, de ez így van. Bíznod kell magadban, az erődben, abban, hogy bármire képes vagy, és nem szabad maradéktalanul megbíznod mindenkiben, hacsak nem bízol az emberismeretedben. Röviden ennyi. Ha bízol magadban, akkor sikeres vagy, ha nem bízol az ellenségedben, akkor még sikeresebb. Had kérdezzek valamit. Emlékszel az érzésre, amikor használtad az erődet? Eléggé erőteljes lehetett. Ugyanilyen erősen kell bíznod és akarnod valamit, ha el akarod érni. Tegyünk egy próbát. Én feléd dobok egy könyvet, és te megpróbálod kivédeni, bízol magadban, hogy átsuhan rajtad, és bízol bennem, hogy nem dobok erősen. -Kezdtem töménytelen információval az első "különóránkat", majd felkaptam egy könyvet a nyitott dobozból, melynek címe: Merlin. Elmosolyodtam, majd a helyzet iróniáját szemléltetve Pandora felé mutattam a borítót.
-Egy nap talán vele is találkozol. -Mondtam kuncogva, majd arcom egy csapásra komollyá vált:
-Kész vagy? -Kérdeztem Pandorát.
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Hétf. Júl. 09, 2012 6:31 am

Lehet hogy közhelyesen hangzott, amikor azt mondta, hogy megérti hogyan érzek, én még is tudtam, hogy nem csak mondja, hanem komolyan is gondolja. Elvégre ő nemsokkal ezelőtt halt meg, majd fényőrré tették, és most itt vagyok én, akit meg kellene védenie, és megmutatnia, hogy milyen is egy igazi boszorkány, már persze ha képes leszek egyáltalán újra arra az eltüntetős mutatványra. De mivel a családomat egy démon üldözi attól tartok jobb lesz ha bármikor képes leszek újra megtenni különben én sem leszek hosszú életű.
- Oké, tehát bízzak magamban, de benned ne. Legalább is most ne. - mondtam végül kissé zavartan, ahogy kimazsoláztam a mondandójából az egész dolog lényegét. Az viszont, hogy egy könyvet fog majd hozzám vágni próbaként na az valahogy nem nyerte el a tetszésemet, de úgy gondoltam inkább egy könnyű olvasmány, mint valami éles tárgy, esetleg egy kés. Bár nem vagyok gyanakvó típus ezek után lehet nem árt majd, mert ha valami éleset akarna hozzám vágni lehet elgondolkodnék, hogy biztos az én oldalamon áll e.
- Amennyire erre készen lehet, igen. - válaszoltam egy nyugtató sóhaj kíséretében, majd lehunytam a szememet. Majd amikor rájöttem, hogy ez egy nagyon nem jó ölet, inkább ismételten fel nyitottam őket és feszülten figyeltem, hogy Merlin mikor dönt úgy hogy valahol megpróbál eltalálni.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Eric on Hétf. Júl. 09, 2012 9:10 am

- Valahogy úgy, ahogy mondod. Most én itt tanár és ellenség vagyok, egyébként pedig az útmutatód, gyógyítód, és amit még szeretnél. -Válaszoltam, és örültem, hogy eléggé jó felfogású a védencem, így szerintem gyorsan fogunk haladni.
- Ne feledd, a démonok nem könyvvel fognak dobálni, hanem energia- és tűzgömbökkel, athamékkal, és ki tudja még mikkel. Szóval most még csak Merlin, ha jól megy, akkor egyre inkább bekeményítünk. Bár én nem tudok energiagömböket dobálni, azért nem árt, ha számítasz rá, hogy nem foglak kímélni. -És mérget vehet rá Pandora, hogy nem is fogom, elvégre ez az ő érdeke.
Aztán amikor a következő mondatot mondta, elgondolkoztam azon, hogy most kell-e elkezdenünk, hiszen a hangjából ítélve kicsit sem volt biztos magában. Akkor pedig a kezemben lévő könyvet felé dobtam, de nem azért, hogy átrepüljön rajta. A kezére céloztam, és mondtam:

-Kapd el! Látom mégsem bízol magadban, ezért inkább velem kezdjük. Célozz felém, és én kivédem! Bízok magamban, és abban, hogy te nem tudsz engem bántani, így nem lehet baj. - Bátorítottam Pandorát reménykedve abban, hogy így talán kedvet kap a játékhoz.
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Kedd Júl. 10, 2012 8:48 pm

- Oh oké. - mosolyodtam el halványan a szavai nyomán, amelyek a vége felé már egy kicsit félre érthetőre sikerültek, de arra gondoltam biztos szándékosan tette, hogy egy kicsit oldja bennem a feszültséget, amely olyan bőven volt, mint egy villamosáram fejlesztő üzemben. A további információktól csak még inkább feszültebb lettem, de az eltökéltségem is nőtt. Elvégre igaza van egy démonnak nem mondhatom, hogy jöjjön vissza holnap, mert még nem készültem fel. Vagy is mondhatom csak éppen a mondatomat követően valószínűleg azonnal meghalok, még mielőtt Ericért sikíthatnék, vagy akár bárki másért.
Ahogy a következő szavakkal felém dobta a könyvet, annyira meglepődtem, hogy bár kinyújtottam a kezemet, hogy elkapjam, a könyv azokon keresztül a padlón landolt. Remek, tehát ezek után a feszült leszek, mindig ez fog történni?! Na nem, ezt én irányítom, és most meg akarom fogni azt az átkozott könyvet! A tőlem telhető legerősebben koncentráltam, hogy a kezeim szilárdak maradjanak, és csodák csodájára sikerült felvennem a padlóról a kötetet.
- Rendben, akkor lássuk. - mondtam, majd az eddig felgyülemlett feszültségemet szabadjára engedtem és a tőlem telhető legerősebben és leggyorsabban elhajítottam Merlint és nagyon reménykedtem, hogy legalább egy kicsit találja el Ericet.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Eric on Szer. Júl. 11, 2012 4:29 am

Ahogy Merlin átrepült Pandora kezén még én is meglepődtem, pedig azt hittem, nem lesz ilyen könnyű dolgom.
- Milyen lyukasmarkú vagy! -Jegyeztem meg egy mosollyal kísérve, gondolom értékeli a humort. Majd figyeltem, ahogyan felveszi a könyvet a padlóról, és felkészültem, hogy kivédjem a könyvet.
Mély lélegzetet vettem, majd rájöttem, hogy több módja is van annak, hogy kivédjek egy könyvet. Több leckét is tanulhat abból, ha nem használok mágiát. Elsősorban azt, hogy feleslegesen nem varázsolhatunk, hacsak nem vagyunk benne biztosak, hogy halandók nem látják. Másodsorban ha csak arrébb állok, akkor nem fedem fel az igazi erőmet rögtön a harc elején, így a meglepetés ereje még az én malmomra hajtja a vizet. Harmadszor pedig ha csak arrébb állok, akkor eléggé dühös lesz, hogy csak így kicseleztem, amitől csak jobban meg fogja erőltetni magát.
A szememet a könyvre szegeztem, összpontosítottam, és arra a következtetésre jutottam, hogy ha leguggolok, akkor nem talál el. Így is tettem, a könyv jóval a fejem felett suhant el és landolt a mögöttem lévő poros díványon, mely alapos porfelhőt okozott.

-Nem rossz, jöhet a következő könyv. -Jegyeztem meg, miközben a nyitott dobozra mutattam. Miközben Pandora a lehajolt, hogy kivegyen egy könyvet én úgy gondoltam, kell még egy lecke. Gyorsan felkaptam Merlint, és a lány mellé teleportáltam, a könyvet a hasához szorítva, arcomat közel tartva az övéhez, és a fülébe súgtam:
- Mindig légy résen! Ne dőlj be az eltereléseknek. -Majd elteleportáltam, ki az ajtó mögé.
Az ajtó kulccsal zárható kívülről, amit én ki is használtam. A zár elég régi volt, de még tartott annyit, hogy a védencem ne tudja berúgni, így csak egy módon jöhet ki, ha átsétál. A falnak támaszkodtam, és vártam.

- Ha kijutsz, akkor a mai leckének vége, és befejezheted a festményed, még én is segítek benne. Oda viszlek, ahová csak szeretnéd, hogy gyönyörű tájképet festhess. Beszéltem magam elé, biztos voltam benne, hogy ennek hallatára csak lelkesebb lesz.
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Csüt. Júl. 12, 2012 2:02 am

- Ez lett volna a cél, legalább is az első verzió szerint. - nevettem fel egy kicsit halkan, megcsóválva a fejemet. Lehet jobban jártunk volna, ha maradunk az eredeti, ő támad én pedig elkerülök ötletnél, de most már mindegy. Abban azért nagyon reménykedtem, hogy nem kell majd azért is koncentrálnom, hogy megtudjak fogni ezután dolgokat, különben a munkám után még fáradtabb leszek, mint eddig.
- Na jó próbáljuk meg újra. - mondtam, telve eltökéltséggel, és lehajoltam és felvettem a földre puffant könyvet. Eric felé fordulva felkészültem rá, hogy minden erőmet beleadjam ebbe a támadásba, hiszen a démonnal sem finomkodhatok majd amikor felbukkan, mint derült égből a villámcsapás, hogy megöljön. Erre a gondolatra végig futott a hátamon a hideg, emlékeztetve a kegyetlen valóságra amibe belecsöppentem. Ám hiába adtam bele minden erőmet, a könyv elszállt a leguggoló Eric feje fölött majd kecsesnek nem nevezhető módon egy régi kanapén ért földet.
Nem keseredtem el az első kudarctól, elvégre semmi sem sikerülhet elsőre, tehát már nyúltam is a következő fegyverem után. Mielőtt azonban elérhettem volna, hogy ismételten megpróbáljam Erichez vágni, ekkor azonban megéreztem egy könyvet a hasamnál, majd a hangját közvetlen a fülem mellől hallottam csengeni. Nem tudtam nem elpirulni erre a hirtelen jött közelségre, de a szavai teljesen eljutottak az agyamba hála istennek. Mielőtt azonban válaszolhattam volna, már el is tűnt és hallottam, ahogy a kulcs elfordul a zárban. Remek!
- Ha harc, hát legyen harc. - morogtam magam elé, majd letettem a kezemben szorongatott könyvet és még kissé mindig piros arcszínemen próbáltam javítani, hogy tettem néhány lépést a kijárat felé. Úgy gondoltam minden bizonnyal az ajtó előtt várhat, így a fal felé fordultam és erősen koncentrálva nekifutottam, majd figyeltem, ahogy átsiklok a falon. Ám utána jött a meglepetés, ugyanis Erci a falnak támaszkodva állt én pedig annyira meglepődtem, hogy ahogy félig átsétáltam rajta, a testem megszilárdult.
- Bo... bocsánat. - motyogtam, most aztán igazán elpirulva, lévén hogy annyira ideges lettem, hogy hiába próbálkoztam és rángattam a kezemet, az úgy tűnt jól érzi magát, ahogy Eric villán keresztül kiló a világba.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Eric on Csüt. Júl. 12, 2012 2:51 am

~Sokáig fog tartani, míg kijut~ Gondoltam magamban, ahogy kényelmesen támasztottam a falat, és fél szemmel figyeltem az elhagyatott folyosót, nehogy valaki meglássa Pandorát, ahogy átsétál az ajtón vagy a falon. Szerencsére senki nem járt erre, itt csak a régi, senkinek nem kellő holmikat tárolták, talán félévente járnak fel a hallgatók, ha keresnek egy könyvet vagy egy kis magányt a vizsgáikhoz.
Hallottam, ahogy Pan valamit motyog, de nem értettem tisztán, azért minden esetre az ajtó felé fordítottam tekintetem. Ebben a pillanatban valami furcsát éreztem, és a szemem sarkából láttam, hogy a kis védencem előttem van, előre fordultam, a meglepettségtől kissé előreléptem, és ereztem, hogy szúró fájdalom sugárzik a jobb vállamból. Odakaptam, és éreztem, hogy Pandora keze beleragadt a vállamba. Elkezdte rángatni, ami miatt csak még jobban fájt, de nem említettem neki, gondolom neki sem kellemes. Láttam, hogy teljesen el volt pirulva, gondolom ideges lett emiatt, és így elvesztette az uralmat a képessége felett. Most inkább átveszem én az irányítást, és kiteleportálok, míg nem lesz komolyabb bajunk. A lány háta mögött tűntem fel újra, és egyből megkérdeztem:

- Ugye nincs semmi bajod, nem fájt nagyon? -Mintha az én hibám lett volna, hogy belémjött.
Majd folytattam, miközben megvizsgáltam, hogy egyben van-e még:

- Neked nem tanították meg, hogy használd az ajtót? Azért egy korhadt faajtó nem üt akkorát, mint egy téglafal. Mosolyogtam, és kérdően néztem mélyen a szemébe.
- Legalább nem maradtam le arról, hogy felkenődsz a falra. Első próbálkozásnak nem is rossz, menj be a könyvért és mehetünk. Mit szeretnél lefesteni?
Így mára a gyakorlást lezártnak tekintem, így is hatalmas fejlődést értünk el.
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Pént. Júl. 13, 2012 2:46 am

Az hogy halálosan zavarban voltam eléggé jól leírta a helyzetemet, elvégre nem mindennap sétálok keresztül a falon, majd egy fiún, míg utóbbiba bele is ragadok. Még sosem történt velem ezelőtt ilyesmi így nem csoda, ha egy pillanat alatt elvesztettem a kontrollt a testem felett, a képességemről pedig nem is beszélve. Komolyan úgy éreztem magamat, mint egy hét éves kislány, akit éppen biciklizni tanítanak, de nem számít, hogy próbálkozik, újra és újra elesik és a bicikli még rá is borul. Pedig alapjában véve nem vagyok egy szerencsétlen lány.
- Nem én semmit sem éreztem, csak megijedtem. Te jól vagy? Neked fájt?! - kérdeztem, hiszen ha tőlem azt kérdezte, hogy nem fájt-e nagyon, akkor ő nyilvánvalóan érzett némi fájdalmat. Bár ezen miért lepődök meg? Elvégre nem lehet jó érzés ha a testedben hirtelen feltűnik egy másik személy, aki ráadásul nem is egynemű veled. Az biztos, hogy megkönnyebbültem, amikor gyorsan reagált és eltűnt belőlem, vagy hogy is hívják ezt... á igen elteleportált.
- Azt hittem az ajtó előtt állsz, és mivel nekifutásból indultam féltem, hogy eltalállak. - válaszoltam némileg elvörösödve lévén, hogy a fene se gondolta volna, hogy éppen a fal azon részén támaszkodik, ahol én távozni óhajtok. Ezek után legközelebb elsőként a fejemet fogom kidugni, hogy körülnézzek ki ácsorog arra felé, és csak reménykedhetek, hogy nem futok bele egy ismeretlenbe, bár az tutira elájulna ha meglátna egy fejet keresztül jönni a falon és egyáltalán nem hibáztatnám érte.
- Azt hiszem a festést, inkább elnapolnám holnapra. Nagyon kimerültem. - feleltem neki, miközben elfordítottam a kulcsot a zárban és besétáltam a helységbe, majd magamhoz véve anyámék boszorkány könyvet visszamentem hozzá. Ahogy elé értem szöget ütött a fejemben egy kérdést, amit úgy éreztem feltétlen meg kell tőle kérdeznem.
- Hogy tudok majd szólni neked, ha szükségem lenne rád? - kérdeztem, elvégre csak úgy betoppant az életembe, de ha a későbbiekben kérdésem van, fogalmam sincs jelenleg, hogyan is tudnám őt elérni, mert nem hinném, hogy lenne telefonja, amint keresztül felhívhatnám.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Eric on Pént. Júl. 13, 2012 6:16 am

- Ez? Semmiség. - Kezemet a vállamra tettem, ahol az előbb még egy idegen kar mozgolódott - Tudod, volt már nagyobb fájdalomban részem. -Elmosolyodtam, tulajdonképpen végig csak mosolyogtam, inkább vigyorogtam, nem is tudom miért. Hirtelen melegem lett, és nem is éreztem jól magam. Nem voltam rosszul, de nem az a "normális", semleges érzésem volt. Valami megváltozott. Ilyet még nem éreztem, mióta fényőr lettem, és életemből sem nagyon rémlik, hogy lett volna hasonló élményem. ~Lehetnek a fényőrök betegek?~ Vetődött fel bennem a kérdés, de gyorsan el is szállt a gondolat, hiszen Pandora ezalatt visszatért a könyvvel. Nem vagyok benne biztos, hogy mit mondott, ezért csak bólogattam. Valószínűleg teljesen hülyének néz emiatt.
- Ha szükséged van rám, hívj. Ezt a mondatot tudtam kinyögni, mikor végre "visszatértem", és láttam, hogy nem igazán érti, rá is kérdezett, hogy hogyan.
- Egyszerűen csak gondolj rám, arra, hogy szükséged van rám, ha segít, akár ordíthatod is a nevemet, de ez társaságban nem igen ajánlott, nehogy hülyének nézzenek. Én ezt érzékelem, és azonnal ideteleportálok.
Eközben erőteljes, mégis kellemes csilingelést hallottam. Tudtam, hogy ez csak azt jelentheti, hogy az Égiek hívnak, beszélni akarnak velem, valószínűleg Pandora első napjáról, hogyan ítélem meg a fejlődését. Biztosra veszem, hogy végignézték fentről, mit sikerült alkotnunk, és valami nem tetszhetett nekik. Persze lehet, hogy másért hívnak, de valamiért ez volt az érzésem. Ideje búcsúznom:

-Hívnak a főnökeim, mennem kell. - a plafonra pillantottam, pont egy hatalmas pókháló volt felettünk, így inkább a védencemet figyeltem - Vigyázz magadra, és ha kell, tudod hogyan érsz el. Ne felejtsd el, hogy mit vittél ma véghez. Széles mosollyal mélyen a szemébe néztem, majd a következő pillanatban már nem voltam ott.


//Köszönöm a játékot! Smile És tényleg, ha kell, csak gondolj rám, de ha kiáltasz az segít! Smile//
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Kollégium padlása - Stanford Campus

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.