Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Nicholas

Go down

Nicholas

Témanyitás  Nicholas on Kedd Jún. 26, 2012 3:29 am

Név: Nicholas (Nick)
Születési hely, dátum: Valójában: valahol Mezopotámiában Kr.e. 4000 környékén.
Kor: Kb. 6000 éves
Kaszt: Démon
Lakhely: Alvilág
Foglalkozás: Alkukötés
Fegyver, varázseszköz: Szerződés
Jellem
Démonunkat főleg a megfontoltság és a jó szerződések iránti vágy jellemzi. Nem az a nagy hatalomra vágyó egyén, nem akarja elfoglalni a világot, és nem akarja tízezrek szenvedését. Persze üzleteinek lényege nem éppen a jótékonyság. Mindig megtalálja azt a másikban ami őt érdekli, és különbö9ző módszerekkel belecsempészi a szerződésbe. Rafinált, körmönfont démon. Sosem lehet tudni, hogy mit is szeretne inkább, mert nem az alkalmi dolgok érdeklik. Hosszú távú befektetéseket szeret tenni, a nagyobb cél érdekében. Ezért szinte sose foglal állást harcokban, vagy háborúkban. Sokkal inkább csak besegít itt ott néha, hogy az úgy alakuljon, ahogy neki tetszik.

Megjelenés
Általában a hivatalos megjelenést kedveli. Ingek öltönyök, szövetnadrágok. Az üzletkötéseket mindig is elegánsan szereti megtenni. Ritkán, de nem elképzelhetetlen, hogy ezeknél sokkal lazábban jelenik meg valahol. Pólóban, egyszerű farmerban, ez van hogy csak a kényelmet szolgálja, van hogy a beilleszkedést.

Előtörténet
A korai időkben, az első civilizációknál alakultak ki a cserék, a fizetés fogalma. Az alkuk, és ehhez hasonló dolgok. Ezek a szerződések újak voltak és nem volt ritka, hogy megszegték őket az emberek. Nem gondoltak arra, hogy ennek milyen következményei lehetnek. Ezt megelégelendő, egy nagy boszorkány úgy döntött varázslattal próbálja megpecsételni a szerződéseit. Reménykedett benne, hogy így tartósabbak lesznek, de nem számolt azzal az erővel, amit segítségül hívott. Fekete mágiát használt, mely az embereket tartania kellett volna a szavukhoz.De elszabadult és alakot öltött, létrehozva az alkuk mesterét démoni formában.
Egyszerre volt felruházva az emberi kapzsisággal, fondorlatokkal, ravaszsággal. De mindezek mellett a démonok varázserejével, hogy olyan dolgokat is áruba bocsáthasson, amit senki más nem tehet meg.
Az első nyers évszázadokban démonunk egyszerű alkukat kötött, és brutális bosszút állt azokon, akik nem tartották be a szabályokat. De az idő múlása rá is hatással volt. Intelligensebbé, kulturáltabbá és civilizáltabbá kezdett válni. Felfedezte erejének határait. Így kifinomultabb szerződéseket kezdett el megkötni. Olyan alkukat melyek a másik félnek rendkívül kedvezőek voltak, mígnem a fizetés napja meg nem érkezett. Persze a démon neve is terjedt szájról szájra, amikor valaki elégedetten távozott az alkuból. Miután megfizették adósságukat, már nem mertek beszélni, így ritkán esett csorba a hírnevén. Az évszázadok során, a történelemben különböző alakokként is előkerül. Egyes helyeken tévesen, például a dzsinnek hitték, ki minden kívánságot teljesít. De elfelejtették hozzátenni, hogy mindennek ára van. Máshol a neve maradt fent, így sokan ismerhetik a Rumpelstiltskin nevet. Persze nem tarthatta meg egyik nevét se sokáig, hogy a halandók közt le ne bukjon, amiért ő már olyan régóta él. Manapság inkább az alvilágban, esetleg az árnyak könyvében lehet megtudni a nevét, míg a legtöbb halandó csak úgy ismeri, hogy a Keresztutak démona.
Az évezredek során voltak olyan szerződések melyeket hiába kötött meg nyereségesen végül sajnos vesztett. Ezek többnyire olyan démonokkal kötötte, akikkel nem volt elég óvatos, és azoknak nagyobb volt az ereje, így el tudták volna söpörni. Sajnos két-három alkalommal a halálát is el kellett rendeznie, hogy lassan más névvel és arccal térhessen vissza a köztudatba. De most már hétszáz éve sikeresen köti üzleteit, és sokkal előrelátóbb mint valaha.
Emellett az új világban a sok bank és különböző boltok mellett, úgy döntött gyökeret kell vernie. San Fransisco kínai negyedében van egy zálogos boltja. Bár nem épp közkedvelt, de gyakran látogatott hely, ahova segítségért mennek az emberek. Így szép lassan újra a köztudatba kerül a felszínen is.

Képesség:
Alapképesség:

- Teleportálás
- Tűzgömb (közepes)

Egyedi:
Hatalmában áll szerződések és alkuk kötésével mások álmát valóra váltani, bizonyos szintig. Az ereje nem egy dologból áll, inkább az üzlettől függ, mire képes. Nem egyszerű jótékonyság. Minden varázslatnak ára van, melyet ő szeret homályosan felfedni. Nem isteni a hatalma, nem tud világuralmat adni egy csettintéssel. De varázslattal akár tudásra is szert tehet mellyel útbaigazíthatja a másik félt céljai elérésében.
avatar
Nicholas
Démon
Démon

Kor : 710

Hozzászólások száma : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Nicholas

Témanyitás  Lupo on Szomb. Jún. 30, 2012 8:59 pm

Üdv Mr. Rumpelstiltskin! Very Happy

Be kell valljam, hogy az előtörténet bizonyos részein nagyon jól szórakoztam. Összetett és jó karakter lett, szóval nincs is más dolgom, mint hogy elfogadom! Irány az avatar-foglaló és utána a játéktér!

//Ha olyan alkut kötsz, amiben nem vagy biztos, akkor kérdezz meg minket nyugodtan, hogy lehet-e. Nem szeressük a mindenható karaktereket Smile//

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.