Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Melissa Alexis Raven

Go down

Melissa Alexis Raven

Témanyitás  Melissa Alexis Raven on Pént. Aug. 17, 2012 2:02 pm

Név: Melissa Alexis Raven
Születési hely, dátum: Canada, Montreál, 1985 - 07 -31
Kor: 27
Kaszt: Halandó
Lakhely: Oakland, Bérgarázs / Palo Alto- Milo Lakás (albérlet)
Foglalkozás: Önálló bírosági végrehajtó (Fejvadász) / Egyetemi hallgató
Fegyver, varázseszköz: (Az itt felsorolt fegyverek jelentős része hobbi, csak azokat haszálja munkához ami reális)
Vipera
Sokkoló
Pillagókés
Belezőkés
Klasszikus kétélű hosszúkard
Katana (eredeti japán)
9mm Glock (2db)
38-s Smith and Wesson
44-s Magnum
Remmington 870 taktikai puska
M – 16 rohampuska (hobbi)

Jellem
Egy eléggé akaratos, kiforrot, erős jellemű fiatal hölgy.Rajong a durva, erőszakos és eléggé extrém illetve különleges helyzetekért. Bár eléggé éretten viselkedik, de belül még nem nött fel teljesen és az őt ért viszontagságok ellenére sokat megőrzött a benne lévő gyermekből. Talán éppen ezért tudja az őt ért sorozatos traumákat viszonylag könnyen feldolgozni.Mivel a szülei korán meghalltak ezért keresi a társaságot és próbál kötöttségeket kialakítani. A hadseregben pedig a vérévé vált a falkaszellem ami továbbfokozza a gyerekkori veszteségek miatt kialakult irreális vágyát az emberi társaságra. Kissé hirtelen haragú, de nem képes sokáig azt megtartani. Ehelyett inkább a haragból hisztiroham alakul ki. A hadsereg és a nagyapja nevelésének hála persze képes a fegyelemre, de sohasem volt minta katona, a lázadó szelleme mindig a felszínre tört. Rajong a fegyverekért amely már már a betegesség határát súrolja és minden bizonnyal némi pirománia bújkál benne. Az élete azonban nem csak a harcról és a fegyverekről szól, egyáltalán nem munkamániás mindig szeret társaságba járni. Nem csak hogy hamar befogadják, de legtöbbszőr ő a hangadó és a középpont is.

Megjelenés
Átlagosnál egy két centivel magasabb, sportos alkatú fiatal lány. A szeme színe zöld amely azonban néha szürkének tűnik a benne fellobbanó dühös izzástól. A haja eredeti színe barna mellyet mióta nem a hadsereg kötelékébe szolgál, a leg extrémebb színekre fest. Jelen esetben liláskéks fekete és fehér csíkokkal. Ezt jelenleg hosszúra, hátközépig érőre növesztette, de volt már rövidebb és hosszabb haja is. A ruházata extravagáns a hard rock és a legújabb punk stílus keveréke. Legtöbbszőr szaggatott, különböző hosszúságú farmerokat visel, különböző színű toppokal együtt. A lábára pedig általában változó stílusú bakkancsokat, tornacipőket húz. Emellet tud nőies lenni is, de ezek a ruhái is épp olyan különlegesek színben, mintázatban és stílusban. Normális ruhákban nagyon ritkán jelenik meg akkoris főleg a nagyapa kedvéért. Állandó kiegészítője az öltözködésének egy fehér ballonkabát amit a legnagyobb melegben is visel mivel ez egyben egy golyóálló mellény is, és valami remekül el lehet alá rejteni a kisebb fegyvereket. A hátán található egy tetoválás négy mótivummal amik a következőek: Egy holló (ami a sast helyetesíti), egy kard (ami a harcra emlékezteti), egy koponya (ami az elhunyt barátok emléke), és egy zászló (ami a hadseregben töltött évek szimbóluma), de mindkét kézfején található még egy x alakú tetóválás is, de ezt csak úgy csináltatta. Ezek mellett található még az alsó ajkán egy pc is.

Érdekességek
Hobbija az éneklés és a karaoke, kislány korában sokat járt énekorákra. A hangja szinte már profi szintű, emiatt tagja volt az amerikai tengerészgyalogság énekkarának, valamint a hazafias rock klubjuknak is. A hátán lévő tetoválása nem egyszerre hanem fokozatosan készült, minden egyes frontot töltött év után csináltatott egyet. A hadseregben őrmesteri rangja volt. Hiába tartották kiváló katonának kétszer is volt hadbíroság előtt, mind a kétszer az öltözködési szabályzat megszegése miatt. Imádja a motorokat és a kocsikat, nem csak vezetni hanem még javítani is tudja őket, repülni ellenben utál, majdnem megbukott a kötelező ejtőernyős vizsgán. Kiképezték többféle tengeri jármű vezetésére is.

Életrajza
1985.07.31-én született egy Montreáli korház szülészeti osztályán. Apja Johnatan Raven az amerikai légierő egykori századosa. Anyja Alexis Duboa Raven a vöröskereszt ápolónője. Boldog békés sőt csodálatosnak mondható gyermekkora volt. A szüleivel Montreál gyönyörű külvárosában éltek megbecsült, közkedvelt emberek voltak és rengeteg játszótársa valamint barátja volt. Kiváló iskolákba járt ésx komoly hatással volt rá a havas kanadai táj. Viszont annak ellenére hogy katona család tagja volt nem nevelték túlzottan szigóruan, hagyták gyereknek lenni, sőt örültek az elevenségének és a vidámságának.
Az életben azonban mindig vannak váratlan fordulatok, és ezek nem mindig kedvezőek. A szülei éppen a magánrepülőjükkel utaztak amikor a könnyű, régi részben még fábol készült gép kigyulladt, ők pedig a kemény szikláknak csapódtak. Ő ekkor Los Angelesben, a nagyapjánál tartózkodott aki innentől a gondjaiba vette. A szigorú, de igazságos pótszülő keményen a kezébe vette és már már katonai fegyelemre nevelte az ekkor még csak 12éves germeket. Ez nemis lehet meglepő hiszen ő ekkor még a hadseregben szolgált mint alezredes. Persze a nevelése nem csak a szigor miatt volt szokatlan, de sok olyan dologra megtanította amire egy átlagos szülő, soha nem let volna hajlandó. Ilyen például a leg különbözőbb fegyverek kezelése, az önvédelem, a vadászat, a természetjárás és az ivászat is. Nem volt tiltva még a dohányzás sem, bár a nagyapja szivarozása miatt egy életre megutálta, csak a hadseregben szívott el néhány szálat. Bár a modern pedagógia elvekkel ez a nevelés nem összeegyeztethető, de az öreg mégis remek munkát végzet. Melissa amennyire lehetett hamar túllépet szülei halálán és bár ki volt téve a kora beli gyerekekre jellemző káros befolyásnak, mégse engedett nekik. Mindezt úgy hogy nem maradt le semmiről és együtt szórakozott a legmenőbb társaival.
A középiskolában sosem volt jó tanuló, inkább gyakorlati tantárgyakban és a sportokban jeleskedett. Főiskolára talán felvették volna, de ő nem vállalta az ezzel járó nehézségeket, függetlengésre vágyott és szeretett volna egy összetartó csapat tagja lenni. A nagyapja a rendőrséget javasolta neki, távol szerette volna tartani a katona élet veszélyeitől ő azonban vállalta ezeket. Tizennyolc évesen bevonult az amerikai haditengerészethez.A kiképzés után egyből a frontra küldték ahol igen hamar a legroszabb helyekre került. Igaz kezdetben csak egy elhagyatott határbázist kellett őriznie, de már ekkor fél évvel tovább kint tartották és túl élt két bomba merényletet. Miútán visszatért sokáig nem pihenhetett a fegyverspecialista képzést követően egyből az első támadó zászlóaljak egyikébe osztották amelyek kötelékébe újabb másfél évet szolgált a legkeményebb frontvonalon. Összesen több mint hét évet ált állandó katonai szolgálatban bből néhy évet töltött a fronton, egy évet pedig egy hadi hajón szolgált. Ezzel beírta magát a hadsereg történelmébe, talán ő az első nő akit ennyi ideig engedtek közvetett, vagy közvetlen az első vonalban harcolni. A nagyapja ugyan többször felajánlotta hogy közben jár az érekében, de ő ezt hiúságból és bajtársiasságból elutasította. Kizárólag akkor volt hajlandó visszavonulni mikor az egyik nagyon közeli barátja életét vesztette egy orvlövész támadása miatt, de még ezután is bizonyította hűségét a hazája felé. További egy évig átvette a helyét idehaza mit kiképző őrmester és csak azután hagyta ott véglegesen a sereget mikor találtak a helyére valakit.
A katonaság után nem könnyű visszaszokni a normális életbe. Különösen nehéz ez ha az ember lányát odahaza is minden a lejárt szolgálatra emlékezteti. Éppen ezért költözött át San Franciscoba, majd később ki Oaklandba ahol végre elkezdhette az új életét építgetni. Kezdetben a tűzoltóság vagy a rendőrség fele kacsintgatott, de a pszihológisi vizsgálat után egyikre sem vették fel. A rendőrséghez túl agresszívnak tartották, a tűzoltóság pedig a kifejlődöben lévő piromániája miat utasította el. Végül egy óvadék ügyekkel foglalkozó egykori felettesénél talált munkát, aki segített végrehajtói engedélyt szerezni neki, és megtanította a fejvadász szakma alapjaira is. Legtöbbszőr ma is neki dolgozik, de egyre több saját ügyet is elvállal. Az öltözködése illetve a hajviselete ezidő alatt változott meg. Visszatért a hajfestéshez és mivel végre úgy öltözködhetett ahogy szeretett volna ezért elég extrém ruhadarabokat vásárolt magának.
Ennyivel azonban nem érte be, elhatározta hogy bepótolja a kimaradt főiskolás éveket ezért beíratkozott a Stanford egyetemr. Ezzel párhuzamosan elkezdte az új lakás keresését is,bár eddig nem járt sikerrel. Sajnos Palo Altoban kevés a megfelelő ingatlan számára, főleg kevés az olyan ahol nem csapják rá rögtön az ajtót...
avatar
Melissa Alexis Raven

Titulus : Specialista
Kor : 32

Hozzászólások száma : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Melissa Alexis Raven

Témanyitás  Lupo on Szomb. Aug. 18, 2012 8:39 am

Miss Ironlady!

Ha akarnék se nagyon tudnék kötözködni. Az előtörténet részletes és érdekes, a karkter pedig kifejezetten ötletes. Nincs is más dolgom, mint hogy elfogadom! Foglalj avatart és jó játékot!

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.