Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Erdő a város határában

Go down

Erdő a város határában

Témanyitás  Vienne on Vas. Szept. 16, 2012 10:59 pm

Sűrű, sötét erdő, ahová kevés fény jut le. A település lakói félik, mert úgy beszélik, fái közé nemcsak a vadállatok, de maga a gonosz is befészkelte magát.
Az egyik beljebb eső tisztáson egyébként egyszerű faházikó áll.


[DELILAH]

*Kellemesen ébredsz, orrodba levendula ás más gyógynövények keveredő illata szökik. A beszűrődő napfényen túl a természet hangjai keltegetnek. És egy hangos csörrenés. Jellegzetes a hang - mint amikor eltörik valami.
Ezzel együtt szinte megfagy a szobában a levegő, te pedig ha feltekintesz, egy riadt tekintetű szőke lányt láthatsz megdermedve egy törött váza és csapzott virág mellett, amint rád mered. Ruházata történelemkönyvekből, múzeumokból lehet ismerős. De a berendezés, az egész környezet kissé meseszerű egyébként - mintha csak egy kosztümös filmbe csöppentél volna, de hiába csíped meg magad: nem álmodsz.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Delilah Jones on Hétf. Szept. 17, 2012 7:14 am

Édes, ismerős illat. Friss, dédelgető levegő. Madárcsicsergés. Madárcsicsergés? Nem szokatlan az egy kissé? Hm, érdekes.
Átfordul a másik oldalára, mintha a párna valamivel keményebb lenne, mint máskor, de azért alá csúszik a tenyere. És akkor hangos csörrenés, és mintha eddig nem az igazak álmát aludta volna pattanik fel ülőhelyzetbe – Mi történt? – pillanat alatt tágra nyílnak szemei, vajon a nagyapa leesett a lépcsőn, ledobott valamit és elvágta a kezét, vagy milyen egyéb szerencsétlenséggel kezdődik máris a nap?
Tekintete hamar megtalálja az ágy mellett szerencsétlenkedő lánykát, és a vészharang már meg is szólal a fejében. Mégis ki ez a lány, és mit keres a szobájában? Kínosan gyorsan világossá válik az „aprócska”, figyelmen kívül aligha hagyható tény: talán ő van valahol máshol, ahol nem kéne lennie, és talán ő a betolakodó. Az viszont hogyan történhetett?
Igen, kedve lenne megcsipkedni magát ott ahol van, a takaró alatt. Még az is csábító gondolatnak tűnik, hogy a párnát a fejére húzza, és megpróbáljon újra elaludni, hátha akkor majd a saját ismerős világában ébred fel. Mert itt valami roppant fura. Az egész szoba, a lány, a váza…semmi nem ismerős. És semmi sem olyan, mint amilyennek San Franciscóban lennie kéne. Nem hogy otthon…legalább olyan ijedten néz már a szőke lánykára, mint ahogy az a váza szomorú maradványaira. A „hol vagyok?” tűnik a legégetőbb kérdésnek, végül még sem formálnak újabb kérdést ajkai…az ostobaság lenne, nem? Legalábbis a lánykának meglehetősen természetesnek tűnik, hogy ő itt van…ugye nem sikerült félre valami varázslat odahaza?
avatar
Delilah Jones
Boszorka
Boszorka

Kor : 28

Hozzászólások száma : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Vienne on Szer. Szept. 19, 2012 9:11 pm

- Én, s-sajnálom... *hebegi a lány, miközben már le is hajol, hogy összeszedje a törött darabkákat a kötényébe. Azokkal együtt csörögve-zörögve egyenesedik fel.*
- Nem akartak felébreszteni, ne haragudj. De ha már így alakult, engedd meg, hogy hozzak neked valamit reggelire. Mary Elizabeth-nek sikerült friss meleg tejet szereznie és nemrég sültek ki a cipók is az udvari kemencében... *Sietősen beszél, kedves hangsúllyal. - Érezhetően őszinte a szánakozása, amiért felébresztette a lányt.*
- Jajj... és majd szeretne beszélni veled. Mary Elizabeth. Kikészítettem neked ruhákat, nézd! *Mutat az egyik szék támlája felé, mely régimódi mosakodótál mellett áll. A tál mellett kancsóban friss víz is található.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Delilah Jones on Csüt. Szept. 20, 2012 10:57 pm

- Semmi…baj – mintha az az érzése támadna, hogy neki most itt dühösnek kéne lennie, de természetesen a legkevésbé sem érdekli a törött váza, ahogy különösebben az sem, hogy felébresztették. Fogalma nincs ugyan, hogy mi okozta, hogy _itt_ ébredt fel, de bizonyára megvan annak a maga oka. És ha így van, akkor jobb szeretne előbb tisztában lenni vele, mint később.
Még mindig gyanakszik egy kevéssé, hogy ez pusztán egy álom, amikor csupasz lábai a padlóra csusszannak, de akármerre is lép egyet, a padló eléggé valóságosnak hat a talpa alatt, és az ablakon túl megpillantott kis tisztás, és a nem is oly távol kezdődő fák sűrűje is. Nem, nem Totó, ez itt már nem Kansas.
Meleg tej, cipó, udvari kemence, ruha, Mary Elizabeth. Mintha egy kevéssé távolról hallaná a lány szavait, de azért még nagyon is jól hallja. Követi annak pillantását a kikészített ruhákig, és igen, most már azt is sejteni véli, hogy nem csak a rossz helyen, de a rossz időben van. A környezete pedig úgy fest, ismeri őt, ő viszont nem ismeri sem őket, sem a környezetet. Meglehetősen frusztráló érzés, és ennek fényében a reggeli valahogy nem olyan csábító dolog, mint más esetben lenne.
- Mindjárt felöltözöm…ne haragudj, mi is a neved?– fogalma sincs, hogy a kérdés furcsának hat-e majd a lánykának vagy nem, de valahogy mégis csak gondolnia kell a szőkeségre. A kancsóba nyúlva vizet fröccsent az arcára, de mondani sem kell, ez sem változtatja meg a világot, amiben kissé tanácstalanul ácsorog. Ahogy okoz majd neki a ruha is némi fejtörést; de már magán azon az apróságon töri a fejét, hogy ki a fene egyáltalán ez a Mary Elizabeth, és mit akar tőle?
- Nem vagyok valami éhes, hol találom Mary Elizabethet?
avatar
Delilah Jones
Boszorka
Boszorka

Kor : 28

Hozzászólások száma : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Vienne on Pént. Szept. 28, 2012 11:51 pm

- Segítsek? *Kap is az alkalmon azonnal, mikor a felöltözést említed.* Egyébként Esther vagyok. Esther Bennet. *Mosolyodik el kedvesen, szinte már bizalmasan, mintha többet tudna, mint amit elárul. Tekintete is ekképp csillog, láthatóan élvezi titkon a másik tanácstalanságát, még ha nyíltan nem is mer vigyorogni ezen.*
- Odakint van, majd szólok neki, hogy felébredtél. *Láthatóan habozik, hogy akkor most segíthet e, vagy sem. Ha nincs szükség rá, tényleg lelép - ha viszont van, rutinosan segíti fel a ruhákat, köti meg, ahol kell - sőt, még a hajadat is befonja lányos lelkesedéssel és feltekeri könnyű kontyba. Meg kell hagyni igaza van: tényleg remekül áll.

Odalenn alacsony belmagasságú térben találod magad. Az egyik részen elfüggönyözött fekhely, szemközt - ahogy leérsz a lépcsőn - egy másik lépcső vezet felfelé. Középütt hatalmas fa asztal rengeteg székkel körötte, melyek nem is biztos, hogy egy garnitúrából származnak. Az egyik falrésznél kondér, ezernyi apró üvegcsével és legalább ennyi gyógyfűvel, növénnyel. Az ablakban kristályok lógnak, ezer színre bontva a nap fényét idebenn. Elvarázsolt - ez a legjobb szó az atmoszféra leírására.
Odakintről fahasogatás hangja hallatszik, valamint egy nőé, aki lelkesen magyaráz - de kivenni még nem tudod, miről.*


_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Delilah Jones on Hétf. Okt. 01, 2012 7:26 am

- Kérlek – elég gyorsan megadja magát az ajánlkozásnak, mert végén az alsó szoknyát húzná felülre, a szalagokat, madzagokat meg jobb nem is emlegetni. Sosem volt az a nagy öltözködős-lány; és hát ez most igazán nem segít. Nem mutatja ugyan, de míg eddig megnyugtató volt Esther segítőkészsége, addig a mostani mosolya és pillantása mintha egy kicsit tetőzné azt, hogy milyen kellemetlenül érzi itt magát. Hogy rosszkor van, rossz helyen, ezt az érzést sehogy sem tudja lerázni magáról egy szemvillanás alatt. Tiltakozni viszont ugyancsak nem mer, még akkor sem, amikor a hajával kezdenek babrálni – minél kevésbé lóg ki innen, annál jobb, az már egyszer biztos. Még az sem igazán izgatná, ha az ő szemének nevetségesen nézne ki – Köszönöm – mondja aztán tétova mosollyal, és ugyan kicsit örül, hogy szabadulhat a lányka erről-arról, de számára leginkább semmiről sem árulkodó tekintetétől, a földszintre lejutva sem igazán világosodik meg, hogy hova is keveredett.
A levegőben keringő gyógynövényillat, és a kristályok megtörte színes fénynyalábok egy kicsivel ugyan ismerősebbé és barátságosabbá teszik az idegen helyet – mintha egy régi-régi boszorkánylak lenne, önkéntelenül is az jut eszébe, de nem mer túl mélyre menő feltételezésekbe bocsátkozni. Fantáziája már így is számos hajmeresztő verzióval állt elő arról, hogy hol van, és hogyan került ide. Nagyapa biztos csinált valamit, amit nem kellett volna. Egy ideig gyönyörködik a kristályokban és a megannyi színben pompázó napfényben; de felfigyelve a kívülről érkező hangokra mindenesetre elsőként arra indul. Némileg meglepetten konstatálva, hogy innen az erdő sokkal sűrűbbnek néz ki, mint a kis szoba ablakából…vagyis a semmi közepén van valahol, pompás.
- Mary Elisabeth…? – szólal meg kissé bátortalanul megindulva a beszélő felé, rögtön meg is köszörülve a torkát, hogy ezt a bosszantó nyámnyilaságot tovaűzni próbálja. Még az is lehet, hogy a rossz embert zaklatja itt…
avatar
Delilah Jones
Boszorka
Boszorka

Kor : 28

Hozzászólások száma : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Vienne on Szer. Okt. 03, 2012 9:01 pm

*A hangra a favágás abba marad - egy huszonéves, jó erőben levő srác kezében van a fejsze - a kettős szinte egyszerre fordul feléd. Az idősödő nő elmosolyodik kedvesen.*
- Én volnék. Te pedig Delilah vagy, ha jól sejtem... Gyere csak, gyere kedvesem. Biztosan rengeteg kérdésed van, amire választ vársz. *int kezével egy pad felé, mely előtt áll egyébként.
A srác nem zavartatja magát, visszatér a favágáshoz - persze csak miután lopva végigmért, hisz mégis férfiból van.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Delilah Jones on Pént. Okt. 05, 2012 9:09 pm

A körülményeket tekintve valószínűleg ez volt az utolsó, amire számított volna – hogy a saját nevén szólítják, ráadásul még bolondnak sem kell éreznie magát. Érdekes. Egyre érdekesebb.
- Áh, szóval én még mindig én vagyok… - jegyzi meg halkan, félig szinte csak magának, egy kissé merev, óvatos mosolyt azért megereszt a nő felé; és csak aprót bólint, hogy valóban, kérdése az lenne bőven, akad belőlük annyi, hogy nem is tudja hol kezdje. Engedelmesen leereszkedik azért a padra, pillantását a hölgyön tartva, szegény favágással bajlódó fiúnak szinte egyetlen, kurta pislantással adózik csak. A folyamat ugyan a megszokottnál egy kicsivel macerásabb. Hogy lehet ekkora szoknyákban kényelmesen ülni? Állni még csak egy dolog, de ülni…?
- Öhm…akkor megkérdezhetem hol vagyok, és miért? Vagy inkább…mikor? – kis szünetet követően, tétován érkezik a kérdése, egy kissé még mindig gyanakodva, hogy talán mégsem erre kéne vonatkoznia a kérdéseinek, de hát valahol muszáj elkezdenie. Attól bizony nem lesz okosabb, hogy ül, és hallgat, mint egy szamár.
avatar
Delilah Jones
Boszorka
Boszorka

Kor : 28

Hozzászólások száma : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Vienne on Kedd Okt. 23, 2012 12:39 am

*Az idős néni felkacag a kérdésáradaton halkan, csengőn. Van valami fiatalos üdeség a nevetésében.*
- Csak sorjában kedves... Salem városában vagy, egészen pontosan a mellette húzódó erdőben. Az Úr ezerhatszázhetvenkettedik évét írjuk és azért idéztünk vissza téged és a társaidat ide, mert a segítségeteket szeretnénk kérni ezekben a nehéz időkben. *Felel minden kérdésedre őszintén, majd kissé szomorkásan tekint a ház emeletének ablakai irányába.*
- Sajnos ők valami oknál fogva nem ide érkezhettek, ahogy terveztük.


//Kerestem egy képet a srácról, ha már... Very Happy (kép) //

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Delilah Jones on Szer. Okt. 24, 2012 6:05 am

Megkönnyebbülve konstatálja, hogy az idős hölgy talán nem maga az ördög. Kimondottan szimpatikusnak tűnik, főleg az üdeség miatt, ami árad belőle. Elsőre megszavazza neki a bizalmát, már csak azért is, mert mást nagyon aligha tehetne jelen körülmények között…a válaszokra igen nagy szüksége van.
- Salemben? Úgy mint a boszorkányüldözésekről elhíresült Salemben? – kérdez újra elkerekedett szemekkel. Hát ez egészen bíztató, noha már önmagában megmagyaráz egy-két dolgot. Követi aztán a hölgy pillantását az ablakokhoz. Egyszerre megnyugtató, és kissé bizarr is, hogy nem egyedül van – Nagyapa is itt van? – természetesen az első kézenfekvő boszorkányra kérdez rá, hiszen nem túl sokukat ismeri. Mármint…úgy igazán, személyesen. Minden esetre jobban örülne, ha a válasz nemleges lenne…épp elég, ha ő csücsül nyakig a bajban – És miben segíthetek…?
avatar
Delilah Jones
Boszorka
Boszorka

Kor : 28

Hozzászólások száma : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Vienne on Szer. Okt. 31, 2012 4:40 am

- Erről lenne híres? *Vonja fel a szemöldökét Mary Elisabeth meglepetten. De úgy fest, gyorsan túlteszi magát az infón. Felnevet a kérdésre.*
- Nem, ő nem hiszem, hogy itt van... Mindhárom családból csak egy boszorka került vissza hozzánk. *Magyarázza türelmesen és látszik valami megnyugvás tekintetében, mikor végre rákérdezel ittléted okára.*
- Össze kell szednünk a társaidat. Csak egy erős koven képes megállítani a főbírót, aki valójában egy démon. Akármit is tudsz erről a helyről a történelemkönyvekből, kedvesem, százszorta véresebb lesz minden, ha nem akadályozzátok meg! *Nem viccel láthatóan.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Delilah Jones on Csüt. Nov. 01, 2012 12:49 am

Ajkain kényszeredett mosollyal bólint egy egészen aprót – eszébe sem jutott, hogy az itt élő embereknek nyilván nem ismeretes, hogy a jövőben miről is lesz híres a városkájuk. Utólag belegondolva természetesen ez tökéletesen logikus, de azért nem valami megnyugtató. Egy olyan városba hozták vissza, ahol lelkesen irtják a boszorkányokat. Juhhúúú! Élvezetes reggeli matiné…
Az már kicsit örömtelibb, hogy legalább a nagyapja nem került vissza ide. Nem kell miatta aggódnia. Végül is csak maga miatt kell. Meg hogy ne legyen Salem története még annál is véresebb, mint amit ismer…egy démon. Efféle lehetőségre soha nem is gondolt, pedig megint csak, ez több értelmet ad a történetnek.
- Tudjuk, hogy hova érkeztek, ha nem ide? – egy apró bólintás után, hogy nagyjából most már érti az alapvető dolgokat idekerülésével kapcsolatban, egy valamivel már gyakorlatiasabb kérdés következik. Ha egyszer már itt van, akkor jobb lenne talán dologhoz látni, mert ölbe tett kézzel várni, hogy elszabaduljon a pokol…nem valami csábító lehetőség.
avatar
Delilah Jones
Boszorka
Boszorka

Kor : 28

Hozzászólások száma : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Vienne on Szomb. Nov. 24, 2012 1:10 am

- A konyhában van inga és térkép, na meg személyes tárgyak... igaz, az itteni családtagoktól szóval nem biztos, hogy működni fog a keresésük, de egy próbát mindenképp megér a dolog. Nem akartuk Estherrel nélküled csinálni. *Fűzi hozzá szinte már bocsánatkérő mosollyal, miközben befelé indul a házba, remélhetőleg Dahliával együtt.*
- Úgy gondolom, biztosabb, ha te keresed őket, elvégre ti azonos korból valók vagytok, ha fogalmazhatok így.

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Delilah Jones on Vas. Nov. 25, 2012 5:52 am

- Persze – bólint nagy komolyan, valahogy a puszta tény, hogy legalább valamit _képes_ tenni, valamelyest jó érzéssel tölti el. Ha már egyszer itt van, és merőben kicsinek érzi magát ahhoz, hogy ilyen hatalmas eseményekbe folyjon bele. Mit szépítsük a dolgot, ez azért ijesztő. Elég jól sikerült eddigi életében kimaradni a bajból, ne meg az életveszélyes helyzetekből. A szíve viszont mindig is a helyén volt, mást pedig egyébként sem tehet, mint hagyja, hogy sodorják az események…
- Azt tudjuk, hogy kik ők? A nevüket, vagy…bármit? És mennyi igazi boszorka meg démon van itt? – ezt a két kérdést már némi személyes kíváncsiság is fűti, ahogy követi Mary Elisabethet vissza a házba, vélhetőleg az emlegetett térképhez, személyes tárgyakhoz.
avatar
Delilah Jones
Boszorka
Boszorka

Kor : 28

Hozzászólások száma : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Vienne on Kedd Dec. 11, 2012 11:04 pm

["Boszorkány-birtok"]

- Nem tudjuk a nevüket, de furcsa is lenne, ha tudnánk, nem gondolod? Az idő és tér mágiájának is megvannak a maga fura szabályai. *Mosolyodik el, hangja inkább kedvesen oktató, mintsem lekezelő, hisz látja, milyen fiatal boszorkával hozta össze a sors.*
- Viszont mindegyikőtök az egyik itteni társunk leszármazottja. *A középen elhelyezkedő nagyobb asztalra kiteríti Salem akkori térképét és a kezedbe nyom egy ingát, melynek használata nem lehet újdonság: egyik kézben az inga, másikban a személyes tárgy: egy felső és egy bébielőke, illetve a harmadik a kedvenc karkötőd, amit napok óta kerestél.*
- Valós boszorka csak egy maréknyi. Rajtam és Ephraim-on kívül még hat. Voltunk többen is, de... a démon elérte, hogy a falusiak máglyára vessék őket. *itt keresztet vet sietve, mormolva valami régi igét, de lehet hogy csak imát ismeretlen nyelven a lelki üdvükért.
Az inga pedig mozgásba lendül és a pulcsi tulajdonosát az erdő szélén, a partedliét pedig a város főterén érzékeli.
Mary Elizabeth arca felderül némileg - sikerült a varázslata, itt vannak Delilah "társai" is.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Delilah Jones on Szomb. Dec. 15, 2012 4:40 am

["Boszorkány-birtok"]

Előbb-utóbb az ez idő-dolog teljesen össze fogja zavarni, ez már most biztos. Csak bólogat, hogy a kérdésre nem tudnak neki választ adni, és engedelmesen leül az asztalkához, úgy meredve a térképre, mintha még sosem látott volna olyat. Hát…a 21. században azért a térképek is egy kicsit máshogy festenek. Kevesebb szabad hely van rajtuk.
Egy pillanatra kisebb ámulattal adózik annak, amikor felfedezi a tárgyak között a saját karkötőjét, de hát…bizonyára szerepe volt abban, hogy ő most ugyanott van, ahol a már elveszettnek hitt karkötő; ahogy erősen meglepi az is, hogy milyen kevés boszorka maradt itt…ezek itt Salemben nem viccelnek, úgyhogy jobb a tettek mezejére lépni. Elsőnek a pulcsit ragadja meg, majd az előkét, és az inga engedelmesen jelzi is tulajdonosai hol létét.
- Ide tarthatnak? – vonja le a maga következtetését homlokráncolva, de úgy látszik valami még jobban leköti a figyelmét, mint az, hogy vajon hogyan jutnak el ide a többiek, vagy neki hova kell mennie ezek után – Úgy értetted, hogy…élnek itt felmenőim most is? - és ami még rosszabb, jobb lenne nem is gondolni rá: haltak is meg?
avatar
Delilah Jones
Boszorka
Boszorka

Kor : 28

Hozzászólások száma : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Vas. Dec. 16, 2012 12:08 am

[Erdő széle]

- Nem, nem tudom igazából - *nézek rá talán bocsánatkérően semmint értetlenül.*
- Nocsak, micsoda véletlen - *mosolyodok el, az egyezés és a lány lelkesedésén egyaránt, miután a mondat első felén túltettem magam egy halk, szomorú sóhajjal.* - Démon, hát persze! Mi más miatt hívtatok volna ide... Tés és idő? Hogy fog itt az én erőm segíteni? Nem éppen a bűvölés az erősségem...
*Ekkor veszem csak észre, hogy már nem a városban vagyunk, hanem egy takaros kis erdő szélén, ahol a város zaját a madárcsicsergés és a fák susogása váltotta fel. Néhány méterre arrébb, pedig két idegent pillantok meg. Nem hiszem, hogy teleportáltunk, mert akkor már rosszul lennék és a hányinger kerülgetne.*
- Ööö... most teleportáltunk, vagy pusztán lemaradtam arról, hogy kisétáltunk a városból és elértünk az erdőig?


A hozzászólást Walenthyn Bennet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 17, 2012 8:17 am-kor.
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Essua Valdez on Vas. Dec. 16, 2012 11:50 pm

[Erdő széle]

A támaszpont kifejezés számára elég érdekes hangzik. Olyasmi, mintha valami katonai filmben szerepelne, ahol épp mennek A Támaszpontra, hogy csapataik egyesülésével találjanak ki valami tervet a gonosz legyőzésére. Ahogy kiérnek a városból és megindulnak az erdő irányába, kicsit jobban el is kezd lüktetni a vér az ereiben, ahogy kezd izgalomba jönni az események alakulása következtében. Még se mindennapi, hogy visszakerül a múltba, hogy segédkezzen egy démon likvidálásában.
- Ez a kegyetlenül erős elég ijesztően hangzik. - nyel egy nagyot, mert szegény lelkének nem igazán nyugtatóan hatnak az ilyen jelzők. Főleg, hogy amilyen mágikus képességekkel rendelkezik, még egy szimplán erős démon is fejfájást okozhat neki.
- Ööhm… persze, segítek. Bár nem tudom mennyi hasznomat fogjátok végül venni. Nem vagyok valami gyakorlott boszorkány. - dörmögi, miközben inkább maga előtt figyeli a talajt. De azért majd próbálkozik, és összeszedi minden erejét. Mást úgy se nagyon tudna tenni. Most forduljon meg, menjen el a piacra, vásároljon be, és térjen vissza az asszonysághoz? Az is már keresheti, hogy hol van a fránya kölyök ennyi ideig.
Miközben az erdőben haladnak célirányosan, a figyelmetlensége miatt megcsípi a kezét egy csalán. Felszisszen, és elkezdi vakarni, amitől csak egyre pirosabb lesz. Mondhatni gyönyörű, hogy még meg se érkeznek a támaszpontra, de már egy növény „lesebesíti”. Ez az Essua!
avatar
Essua Valdez
Boszorka
Boszorka

Kor : 26

Hozzászólások száma : 35

Vissza az elejére Go down

Re: Erdő a város határában

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.