Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Andie Stalwart

Go down

Andie Stalwart

Témanyitás  Andie Stalwart on Szomb. Szept. 29, 2012 8:51 am

Név: Andie Stalwart
Születési hely, dátum: San Francisco, 1990.01.07.
Kor: 22
Kaszt: Boszorkány
Lakhely: San Francisco
Foglalkozás: Állatorvos
Fegyver, varázseszköz: Egy ezüstgyűrű, mely egyszerű halandónak álcázva őt rejtve tartja a sötét lények előtt és megvédi a kisebb átkoktól, ám közben az erejét sem tudja használni ellenük.

Jellem:
A hétköznapokban visszahúzódó típus, nem szereti, ha a figyelem rá irányul, mert könnyen zavarba tud jönni. Inkább csendben, árnyékként szeret közlekedni és mindent nagyon pontosan megfigyelni, hogy később, ha szüksége lesz rá, fel tudja használni mind védekezésre, mind támadásra bárki ellen. Nehezen nyílik meg, nem is közeledik magától senkihez, ha viszont őt szólítják meg, alapvetően barátságos mindenkivel, de mégsem kellően közvetlen. Mindebből adódóan nincs sok igazi barátja, ahogy ellensége sincs, mivel a legtöbben észre sem veszik, inkább csak háttéremberként él a tudatukban. Ezzel Andie elégedett is, hiszen az ő akarata szerint alakult ez így, ám egyáltalán nem boldog tőle. Sőt, kifejezetten utál így élni és utál így viselkedni, mivel alaptermészete szerint sokkal határozottabb egyéniség és mindenről hamar véleményt formál, amit szívesen meg is osztana, de legfőképp az igazságtalanság borítja ki, ami ellen lelkesen harcolna. A cél érdekében azonban inkább magában őrlődik, csak a családtagjai társaságában mer felengedni. Hogy miért ítélte magát szenvedésre? Az otthoni viszonyok, a boszorkánylét és az erejétől való félelme mind arra a következtetésre juttatta, hogy legyen nagyon óvatos, még ha ez bizonyos fokú áldozattal is jár.

Megjelenés:
160 cm-es magassága, átlagos testalkata, hosszú barna haja és barna szeme kiválóan segíti a környezetébe való beolvadásban. Kerüli a kihívó ruhákat, szereti a kényelmet, ám a nőies megjelenésről sosem hajlandó lemondani, ahogy a magas sarkúról sem, még ha miatta lassabban is kell közlekednie, nehogy hangosan kopogjon.

Előtörténet:
1990. január 7-én születtem San Franciscoban. Apám meghalt nem sokkal a születésem után, ezért anyámmal kettesben élek egy kis lakásban. Mivel ő nevel egyedül és neki kell minden ingóságunkat fizetnie, szinte éjjel-nappal csak robotol. Ezért volt, hogy főleg kisebb koromban rengeteg időt töltöttem unokatestvéreméknél (Nicole Williams). Nem túlzás, ha azt mondom, szinte ott laktam náluk. Mindketten nagymamánktól és a nagynénémtől kezdtünk el tanulni a boszorkányságról. Eleinte imádtam, elvarázsolt a sok történet és csodálatos képesség, amik közül, majd én is kapok egyet. Lelki szemeim előtt láttam, ahogy meggyógyítom magam, vagy épp növényeket növesztek, mások gondolataiban olvasok, esetleg tárgyakat mozgatok csupán az akaratom segítségével. Aztán a valóságban egészen másképp alakult:
Egészen fiatal voltam, még általános iskolás, mikor előjött a képességem. Ráadásul egészen egyszerű, szinte nevetséges ok indította meg először az erőm. A féltékenység. Épp az iskolában voltam, a mosdóból tartottam az osztályterem felé az üres folyosókon, amikor az egyik fordulóban hirtelen megjelent az a lány, akire szinte mindenki féltékeny volt az én korosztályomban. Természetesen én sem lógtam ki a sorból, főleg a mellet, hogy nekem egyáltalán nem jutott ki népszerűségből. Mindig, amikor megláttam azt kívántam, bár a helyében lehetnék. Most is, elég volt csak egy pillantást vetnem a csillogó szőke hajára, hogy erősödjön ez a kívánságom. És ekkor történt. A kanyarban véletlenül összeért a karunk és abban a pillanatban, mintha kettéváltam volna. Egyszerre láttam a riadtan pislogó magamat és a láthatóan hasonló zavarral küszködő lányt. Pár pillanat elég volt, hogy rájöjjek, mindkettőnk testében én vagyok. Azonnal, valahogy ösztönös tudással kihúztam magam belőle, hogy véget vessek ennek az állapotnak. A lány elsétált, de én percek múlva is remegve álltam a hideg falnak támaszkodva. Mi volt ez? Én nem ezt akartam! Soha nem akartam senkit irányítani! Az én képességem veszélyes. Meg tudom szállni az embereket és, mint később kiderült az állatokat is. Mikor otthon elmondtam anyámnak, nagyon meg volt rémülve. Sajnos, a képességem egyre aktívabb lett az iskolában, akárhányszor hozzám ért valaki, pár másodpercre belebújtam a bőrébe. Nem sokkal ezután Nicole-nak is megjelent a képessége, aki a víz manipulálásához ért. Nem vallottam volna be, de nagyon irigyeltem érte. Ám, mivel ő sem igazán tudta féken tartani az erejét, anyáink összeültek és megbeszélték, hogy amíg nem leszünk elég érettek hozzá, addig elkötik az erőnket. Engem ez titkon megkönnyebbüléssel töltött el, unokatestvérem viszont egyáltalán nem örült neki. A boszorkányságtól viszont nem lettünk teljesen megfosztva, hiszen Nicole-lal ezután is közösen tanulgattuk a bájitalfőzés tudományát, valamint kedvenc olvasmányom a varázskönyvünk volt.
Ezután viszonylag békésen teltek-múltak az évek. A kilátástalan anyagi helyzetünk miatt, a jó tanulással próbáltam anyám gondjain segíteni. Így az érettségit különösebb nehézségek nélkül teljesítettem, a főiskolára is felvettek és még ösztöndíjat is kaptam, aminek anyám nagyon örült. Ennek örömére, na meg unokatestvérem balhézása miatt, úgy döntöttek nagynénémmel, hogy feloldják a kötést. Nagyon nem tetszett ez az ötlet, nem éreztem még késznek magam. Hiába mondták, hogy előbb-utóbb úgyis át kellett esnem ezen, és a saját érdekemben jobb, ha minél előbb elkezdem igazán megismerni a képességemet. Nicole-lal ekkor volt az első nagy veszekedésünk. Ráadásul miután bekerültünk a főiskolásra, mások társaságát kezdte keresni, kifejezetten a zűrös kinézetű emberek közelében lehetett látni. Teljesen eltávolodtunk egymástól, végül évekre el is tűnt a szemem elől. Pedig nagyon szerettem volna a segítségét kérni az erőm gyakorlásához. Annyira egyedül voltam és annyira féltem, szükségem lett volna rá. Azt hittem, sosem tudom majd neki megbocsátani ezt a viselkedését, ma azonban már úgy gondolom, hogy ennek az időszaknak köszönhetem, hogy megerősödtem és önálló lettem, hiszen előtte szinte mindent közösen csináltunk. Ettől függetlenül, nagyon haragszom rá.
Miután Nicole eltűnt az életemből, nagymamám adott egy ezüstgyűrűt, mely rejtve tart a sötét lények előtt, hogy amíg nem vigyázunk újra egymásra az unokatestvéremmel, védve legyek. De szigorúan hozzátette, hogy nem hordhatom örökké, a végtelenségig nem bújhatok ki a felelősség alól, mert nem véletlenül kaptam erőt, amit majd használnom kell a jó és rossz közötti egyensúly megtartása érdekében. A gyűrűnek köszönhetően a főiskolai évek is aránylag nyugodtan teltek, az energiám nagy részét a tanulásba fektethettem bele, így végül 22 évesen megkaptam az állatorvosi diplomámat. A képességem gyakorlására pedig, kihasználva a foglalkozásomat, különféle állatokkal kísérleteztem. És igen, van miatta lelkifurdalásom, nem számít, hogy nem esik semmi bántódásuk.
A tanulmányaim befejezésével hazaköltöztem és munkát kaptam egy közeli állatorvosi rendelőben. Közben megtudtam, hogy az unokatestvérem is itt dolgozik a közelben, egy lemezboltban.

Képesség:
Bűvige: közepes
Rituálé: közepes

Egyedi: Megszállás – képes asztráltesttel megszállni és irányítani élőlények testét, miközben a saját testével is bánni tud. Az asztráltest úgymond kitolja a másik tudatát a testéből. Ha elég erős az ellenfél, vissza tudja őt lökni, viszont, ha sikerül a megszállás, utána az illető nem emlékszik rá és nem tudja, mi történt vele. Az asztráltest soha nem látható, csak a másik testben van jelen. A megszállás előidézéséhez, emberek esetében, szükség van fizikai érintkezéshez, az állapot fenntartásánál már nem lényeges az egymáshoz érés; állatoknál – a gyengébb mentális képességük miatt – az előidézéséhez elég a szemkontaktus. Tehát a másik mentális erejétől függ a megszállás sikerének kimenetele.


A hozzászólást Andie Stalwart összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 12, 2012 1:20 am-kor.
avatar
Andie Stalwart
Boszorka
Boszorka

Kor : 28

Hozzászólások száma : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Andie Stalwart

Témanyitás  Vienne on Szer. Okt. 10, 2012 10:46 pm

Kedves árnyéklány!

Igazán élvezetes olvasni, ahogy fogalmazol. Egy remek kis előtörténtet kaptam, melyet a módosítások után ELFOGADOK!

Foglalj avatart, fényőrt és irány a játéktér!

Vienne


_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.