Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Robert Knight

Go down

Robert Knight

Témanyitás  Knight on Vas. Jan. 24, 2010 6:37 pm

Név: Robert Knight
Születési hely, dátum: 1983. január 13. San Francisco
Kor: 27 éves.
Kaszt: Boszorkány.
Lakhely: Oakland kertváros.
Foglalkozás: Író.
Fegyver, varázseszköz: Rúnadíszes tőr, Vadászíj ezüst vesszőkkel, Katana, hajító kések.

Jellem
Nyugodt kiegyensúlyozott lelkivilágú komoly férfi. Alapvetően akaratos harcias alkat bár ezt legtöbben nem nézik ki belőle, hiszen többnyire csendes és udvarias. Ha csak teheti, szeret, a háttérben maradni nem szívleli a rivalda fényt és a tömeget sem. Talán ezért is lép mostanában kevesebbet színpadra. Ennek ellenére kiváló színész nagyon jó játssza az ártatlan magányos művészlelket miközben a zsebében mindig ott lapul a rúnadíszes tőre.
Megjelenés
Magas átlagos külsejű és alkatú fiatalember. Dús rövid barna haja és sugárzó kékszemei vannak. Bár nem kifejezetten izmos meglehetősen fürge, és meg tudja magát védeni, ha úgy hozza a szükség. Legtöbbször elegánsan öltözik, azonban az anyagi helyzetéhez képest nem költ sokat a külsejére. Kedveli a sötét egyszerű színeket és árnyalatokat, továbbá mindig kerüli az öltözködési szélsőségeket.
Előtörténet
Ha az átlagember boszorkányokról vagy démonokról hall legtöbbször a horror filmek vagy éppen gyerekes rémmesék jutnak az eszébe. Amikor betévednek, egy-egy előadásomra akkor vagy teljesen őrültnek néznek, rosszabb esetben ezek után felállnak és elhagyják a termet. Pedig varázslények igenis léteznek. Hogy mi erre a bizonyítékom? A válasz nagyon egyszerű én is egy vagyok közülük. Üdvözlök minden kedves olvasót a nevem Róbert Knight és ez az én történetem.
San Francisco-ban születtem gazdag polgári családban. Apám Dr. Eric Knight orvos a híres gyáros Salvatore Knight fia. Anyám Dr. Jessica Winters jogász. Gyermekkorom békésen és boldogan telt mit sem tudtam arról, hogy mi is vagyok valójában. Hogy a szüleimnek voltak-e mágikus képességeim nem tudom az viszont biztos, hogy apai ágon mind nagymamának, mint nagyapámnak voltak mágikus képességei. Távol akartak tartani veszélyektől így nagyapa halála után Los Angelesbe költöztünk. Még nagymamámat is rávették, hogy ne mondjon el nekem semmit cserébe viszont minden nyarat nála tölthettem. Noha a mágikus képességeim létezéséről nem tudtam más egyéb irányú tehetségem korán megmutatkozott. Nagyon korán meg tanultam írni, olvasni és számolni. Valóságos csoda gyerek voltam a szüleim pedig boldogan foglalkoztak velem és igyekeztek a lehető legjobb iskolákat, magán tanárokat biztosítani a számomra. Kezdetben a matematika volt, ami legjobban érdekelt, később pedig a zene. Szerettem, zongorázni és hegedülni, bár ezen a téren kevesebb támogatást kaptam, mint általában. A szüleim, mint komoly tudományok doktorai nem hitték el, hogy ebből is meglehet élni. Testvérem soha sem született mivel különleges bánásmódot igényeltem és rengeteg munkájuk volt. Nem lett volna idejük még egy gyerekre. Ezt azonban nem bántam különösebben, hiszen sok barátom volt az iskolatársaim és a környékbeli gyerekek között. Persze mivel jóval okosabb voltam a kortársaimnál nem volt könnyű a barátkozás és kezdetben itt is sok segítségre szorultam. A szüleim nem hagyták, hogy bezárkózott szobatudós legyen belőlem örültek, ha kisbarátaim nálunk játszottak a házunk sokszor valóságos kisgyermek megőrző volt. Minden a lehető legjobban alakult, de mint ahogy ilyenkor lenni szokott a jó dolgoknak hamar vége szakad.
A tragédia egy esős nyári napon történt tizenkét éves koromban. A tengerparton sétáltunk és néztük a ritka Los Angeles-i esőt, amikor egy drogos elénk ált. Apa megpróbálta elintézni, de ő kést rántott és leszúrta először őt majd az engem védeni próbáló anyámat. A harmadik áldozat én lettem volna, de nem volt esélye a szörnyű trauma felébresztette az erőmet és a kezemből előjövő előtér hasba találta mire megtaláltak bennünket már ő is halott volt. Ez volt az első megnyilvánulása az erőmnek igaz az óta nem voltam képes támadó formába használni. A szüleim és a támadóm halála megváltoztatott, mint ha egy részem is velük halt volna. A temetést nagyrészt magam intéztem el nem engedtem nagyinak, hogy a szükségesnél többet segítsen. A temetés után meg ismerhettem a családi titkot és meg kezdte a kiképzésemet, de igézetek és rituálék világát az óta se bírtam megkedvelni. Sokkal jobban bízok az erőtereimben vagy egy jó éles késben.
Közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy nem maradunk Los Angelesbe, hiszen itt minden a keserű múltra emlékeztetett. San Franciscoba költöztem ahol már abban az évben meglehetősen fiatalon megkezdtem a középiskolai tanulmányaimat. Hogy elfelejtsem a történteket kezdetben a zenébe és a tanulásba később a sportokba temetkeztem. A nagymamámtól megkaptam azt a támogatást, amit ezen a téren szüleimtől nem tapasztaltam. A klasszikus zene mellett hamarosan megismerkedtem a Jazz-l, a blues-l majd legújabb rock, punk és metal zenével. Ebben az időszakban hagytam fel a zongorával és a hegedűvel. Ekkor találtam rá a pengetős hangszerekre kezdetben gitároztam és basszus gitároztam később meg tanultam lantozni is. Az iskolában kitűnő tanuló voltam emellett, mint az iskolai énekkar és zenekar oszlopos tagjai is kitűntem. Sportok terén is próbálkoztam atletizáltam, harcművészeteket tanultam, de sajnos ezekre már kevés időm volt. Nem igazán tudott a tananyag lekötni túl könnyűnek találtam az egészet. Két év után úgy döntöttem, hogy nem folytatom itt a tanulmányaimat. A nagyi felnőttként kezelt és támogatott a döntésemben végül maga keresett nekem másik iskolát.
Az ország egyik legjobb és legelitebb magán iskolájába intézte el a felvételimet azonban ehhez meglehetősen sokat kellett utazni. Így kerültem New Yorkba egy teljes egészében bent lakásos tanintézetbe. Kezdetben vonakodtam a szigorú lékkörű iskolától, de később beláttam, hogy jó döntésnek bizonyult. Nem sokára nagyi is vett egy házat a közelben így a hétvégéken és a szünetekben is könnyedén elbírtam utazni hozzá. A speciális képzés miatt sok időm volt a művészetekre valamint végre rendesen sportolhattam is. Itt kezdtem el komolyabban vívni és atlétikázni is. A tanulmányi eredményeim kitűnőek voltak továbbra is bár maga tanulás egyre kevésbé érdekelt a célom valamelyik elit művészeti akadémia volt.
Tizenhat évesen leérettségiztem az iskolából pedig egyenes utam volt a Juliard művészeti egyetemre. Itt végre kibontakoztathattam a tehetségemet musicalekben, operákban-zenekarokban szerepeltem. Egy időben kacérkodtam a színjátszással is. Különösen vonzott az olasz és a latin dráma valamint Shakespare művei. Négy évig tanultam itt közben több saját szerzésű művet írtam, amit először kisebb színházak majd végül egy egészen komoly társulat adott elő. Sőt hamarosan megjelent első verses kötettem is amely mérsékelt sikert aratott. Azonban nem elégedtem meg a művészeti diplomával valami komolyabbat is szerettem volna tanulni. Ezért jelentkeztem a Columbia egyetemre ahol büntetőjogot, és latin nyelvészetet hallgattam. Emellett folytattam a művészkedést is bár sokkal kevesebb lelkesedéssel, mint az előtt.
Közbe a magánéletem is rendeződött több futó kapcsolat után megismertem életem eddigi legnagyobb szerelmét. Sue egy félig japán származású ifjú egyetemista személyében. Még Juliard diákjaként ismerten meg egy színházi előadásom során. Ő volt az első rajongóm és kritikusom is egyben. Kezdetben barátok, később szeretők majd egy pár lettünk és ő volt az is, aki legjobban bíztatott, hogy menjek át a Columbiára tanulni. Azonban ahogyan lenni szokott a boldogság hamar vége szakadt. A nagymamám súlyosan megbetegedett ápolásra szorult azonban elutasította az állandó korházi kezelést. A végsőkig akart védeni engem és a végsőkig akart képezni az előttem álló feladatra. Nem igazán tetszett neki a Sue-val való kapcsolatom sem. Nem tartotta elég talpra esettnek és fegyelmezetlennek félt, hogy a folyton ábrándozó lány elherdálná a családi vagyont illetve, hogy el hagy, ha megtudja a titkomat. Zavarta az is hogy már nem érdeklődtem annyira a tanításai iránt, mint régebben abban az időszakban komolyan fontolóra vetem, hogy nem folytatom a család harcát tovább.
2005 februárjában meghalt a nagymamám a párom pedig megszerezte a diplomáját. Furcsa érzés volt a nagyi nélkül furcsa érzés volt a hirtelen örökölt vagyon birtokosának lenni. Én pedig megkényszerültem hozni életem addigi legnehezebb döntéseit. Sue egy ösztöndíj program keretében a távol kellettre akart utazni, hogy doktori címet szerezhessen én pedig követni akartam őt, mint a vőlegénye. Ezt nem volt olyan egyszerű megoldani, de végül egy nagyobb összegű támogatással bejutattam magamat. A leánykérésre végül azonban igen választ kaptam így az egyetemi tanulmányaimat feladva én is utazhattam. Egy év utazgatás és tudományos kutató munka után végül a párom segédtanári állást kapott így haza térhettünk New York-ba. A japán utazás megérte belefektet pénzt és energiát. Itt született meg első mérsékelt sikert aratott regényem a modern szamurájok címmel. (Ezt meg előzően két művem jelent meg az Angyal és a Démon, és az Istenek Pallosa, de egyik sem tetszett a nagyközönségnek. A kritikusok sikkesnek és elvontnak tartották.) Ez a mű volt a nagy áttörésem azonban az igazi siker még váratott magára.
San Francisco-ban akartunk megesküdni ahol néhány megmaradt családtagom és jó pár barátom élt. A szülői ház ideális helyszín is lett volna dologra, de végül soha nem jutottunk el. Az első furcsa halálesetek már akkor megkezdődtek mikor visszatértünk az Egyesült Államokba. Aztán Albert bácsi-t (Apai nagyapám testvére.) rejtélyes körülmények között elhunyt. Egyértelmű volt, hogy démon volt a dologban és hogy nagymamám valamint a bácsikám halálával én maradtam az utolsó boszorkány, aki szembe szállhatott velük. Haboztam és nem eredtem egyből az ellenség nyomába ez pedig szörnyen nagy hiba volt. A gonosz lény ott támadott ahol a legjobban fájt. Megpróbálta elrabolni a mennyasszonyomat és a segítségével csapdába csalni engem. Azonban végül túljártam az eszén és sikeresen legyőztem. Az eset után persze nem tudtam tovább titkolózni előtte, de már nem is akartam. Bár esze ágában sem volt elhagyni engem én még is szakítottam vele a kapcsolatot nem akartam őt bajba sodorni.
A tanulmányaimat végül Európába folytattam, a legjobb egyetemek diákjaként. Tanultam oxfordom, a sorbonon és olasz ország több egyetemén is. Közben démonokra vadásztam és felkerestem más boszorkányokat, varázslényeket is. Mindenkitől tanultam, aki hajlandó volt tanítani legyen szó mágiáról vagy bármi másról. A magány, a fájdalom és a sok élmény tett engem igazi íróvá hamarosan megszületett első nagysikerű regényem az Halál Arcai címmel, ami egy spanyol Riviérán játszódó krimi. Később megjelent az Árnyjáték trilógia első két példánya is. (A harmadik megírása jelenleg is folyamatban van.) Illetve nem rég csak nem egy év munka után kiadott nagy port kavart könyvem a születéstől a halálig novella gyűjtemény, amely egy rendőr életét mutatja be. Első két regényemből pedig egy-egy zenés színdarabbot készítettem, amit ma is sikerrel játszanak a kisebb nagyobb színházak. Három hónapos japán látogatásom alatt egy kis csoporttal japán nyelvű színdarab készítettünk, amely a színházban is meghozta a régen várt sikert. Persze mind-e mellett végül nagy nehezen befejeztem az alap jogi tanulmányaimat is.
Több mint három év utazás után végleg visszatértem Amerikába. Rövid ideg New York-ba maradtam, hogy megnézem a japán nyelvű darabom a Kensai bemutatását. Aztán úgy döntöttem, hogy ideje lesz visszatérni oda ahova az egész történet kezdődött. Megbékéltem, most már kész vagyok elvállalni a feladatot, amire születtem. Nap közben a hétköznapi hősök szerepébe bújva jogászként, íróként, próbálom az embereket a jó útra terelni. Közben vagyonommal több alapítványt is támogatok. Azonban ha leszáll este és a démonok portyára indulnak, akkor én is a nyomukba szegődök. Hiszen az igazi feladatom az, hogy megvédelmezzem az ártatlanokat a rájuk leselkedő veszedelmektől.

Alapképesség
Bűvige (gyenge)
Rituálé (gyenge)

Képesség: (Közepes.)
Képes erőteret létre hozni és ezzel védekezni a gyengébb támadások ellen. Az erőtér jelenlegi tökéletes formájában egy méter széles két méter magas fal ami kezéből kicsapó energia nyalábból alakul ki. (Első megidézéskor képes volt ezzel az energia nyalábbal ölni azonban azt azóta nem tudta megismételni.) Alap formában az erőtér kivédi sorozatos gyenge támadásokat és kibír egy két közepes erejűt is. Egy erős támadással szemben viszont szinte teljesen hatástalan. Az évek kemény edzése és kiképzése után tudja változtatni a fal méreteit (formáját sem.) azonban ez minden esetben azzal jár hogy létrehozott védelem is gyengébb lesz.
Megjegyzés. Az erőtér amennyiben nem tudja természetes formáját felvenni úgy idomul az adott tér formájához és méreteihez. Ez a fajta alakváltás nem jár erőségbeli csökkenéssel.

Fényőr: Korábban a nagymamája fényőre vigyázott rá, akit évek óta nem látott.
avatar
Knight
Boszorka
Boszorka

Titulus : A Hős
Kor : 35

Hozzászólások száma : 74

Vissza az elejére Go down

Re: Robert Knight

Témanyitás  Lupo on Hétf. Jan. 25, 2010 12:31 am

Csak egy dolgon akadtam kissé fent, méghozzá, hogy 12 évesen egyedül szervezte meg a temetést. Egyébként az ég világon semmi probléma nincs az előtörténettel. Elfogadom és jó játékot kívánok a továbbiakban tisztelt író úr Smile

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Robert Knight

Témanyitás  Knight on Hétf. Jan. 25, 2010 1:06 am

Hali!

Köszönök szépen mindent:). Azt kis apróságot meg tessék nekem elnézni majd kicsit pontosítom ha bővül az előtöri újabb fejezetekkel.
avatar
Knight
Boszorka
Boszorka

Titulus : A Hős
Kor : 35

Hozzászólások száma : 74

Vissza az elejére Go down

Re: Robert Knight

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.