Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Hazárd-tanya (Cheryl kuckója)

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Hazárd-tanya (Cheryl kuckója)

Témanyitás  Cheryl on Hétf. Jan. 25, 2010 2:49 am

First topic message reminder :

A hely maga egy sziklába vájt barlang (mi más lehetne), különlegessége azonban, hogy több szinten helyezkednek el barlangüregek.
Belépve egy hangulatos, füstös helyiségben leled magad, ahol különféle asztaloknál póker, rulett, kocka- és kártyajátékok szolgáltatnak szórakozást. A háttérben különös, ám a hely szelleméhez remekül passzoló zene szól.
Ha lefelé veszed az irányt, csontból készült biliárdasztalokkal teli helyiséget lelsz. Odalent található egy bárpult is, ahol egy igencsak goth öltözetű, vörös hajú, húsos ajkú nő szolgál ki.
Felfelé haladva vaskos ajtóba ütközöl, mely mindig zárva található. Itt lakik Cheryl, az alvilág koronázatlan hazárdjáték királynője.
Igazi kis kincses barlang tárul a belépő szemei elé. A helyiség maga nem nagy, benne egy párnákkal teleszórt francia ágy, természetesen buján vörös félbaldachinnal. Mellette fésülködő magából a barlang kövéből kifaragva, tükre körül pislákoló, sejtelmesen túlvilági fénnyel, mely az egész szobát betölti. A fésülködőn különféle dobozkákban ékszerek-talizmánok lelhetők fel. Az ajtó mögött pedig a ruhásszekrény, melybe három jól megtermett démon is beleférne akár. Telis-tele ruhákkal, kiegészítőkkel!
Úgy látszik, valakinek itt nem volt gyerekszobája…

avatar
Cheryl
Démon
Démon

Titulus : The Phoenix
Kor : 393

Hozzászólások száma : 261

Vissza az elejére Go down


Re: Hazárd-tanya (Cheryl kuckója)

Témanyitás  Nael on Szomb. Okt. 01, 2011 10:14 am

-Nem sok jó...- Ismétli szavait, és halkan derül is ezen, de azért nem viszi túlzásba, nem nevetgélni jött. Kétségtelenül szórakozni, de nem nevetgélni. Egyik kezét az arcához, hüvelykujját a mosolyra görbülő ajakhoz illeszti, megigézve nézi is, majd amikor rájön, hogy rajta kapták, enyhe zavart mímel. Ez az egész része egy jó kis műsornak.
-Nem, nem érdekel... nem nagy kunszt. Én is megtettem volna- hogy igaz e, vagy csak hazudik, netán humorizál, nos, ezt állapítsa meg ki-ki maga.
-Ellenben azt tudom, hogy még így sem kerültél a bizalmasai közé, sőt... a pártfogoltja sem lettél. Milyen sajnálatos, pedig egy magadfajta sokoldalú démonnőcske ennél jobbat érdemelne.- Mutat a barlang felé, az életére célozva, és ha arra néz a nő, ha nem, mindenesetre egy pillanat alatt olyan közel kerül hozzá, hogy csak pár centi választja el tőle.
-Én bezzeg tudom a megoldást erre...-
avatar
Nael
Démon
Démon

Kor : 352

Hozzászólások száma : 30

Vissza az elejére Go down

Re: Hazárd-tanya (Cheryl kuckója)

Témanyitás  Cheryl on Vas. Jan. 22, 2012 8:53 pm

- Képes lennél rá egyáltalán? *nem hiszi, de hát sose lehet tudni, ki és kiket képeszt feléleszteni. Az a Rafael is folyton lelkekkel kísérletezget, igaz, ettől még nem hozott vissza senkit az élők közé. Állítólag ő is napokig, hónapokig feküdt halottam, mire magához tért.
Azt pedig nem szereti, ha butának nézik. Lehet, sokat kérdez, és kissé maradinak tetszik, mert nem kedveli a modern világ gépiesítettségét, de ettől még nem lesz naiv.*
- Jobbat? Ugyan Nael... árnyőr voltam! Már annak is örülhetek, hogy nem hagytak megdögleni, nemhogy démonként élek tovább! *elpillant a bejárat felé ennek ellenére mégis, ösztönösen követve tekintetével a férfi mozdulatát... hogy a következő pillanatban egész közelről találkozzon a másik testével.*
- Mit akarsz tőlem? *súgja, mert sejti: okkal jött a férfi. Talán, még kicsit rá is játszik a dologra, ahogy tenyerei a másik mellkasára simítanak, csípője a démonéhoz feszül finom hévvel a közelség miatt.*
avatar
Cheryl
Démon
Démon

Titulus : The Phoenix
Kor : 393

Hozzászólások száma : 261

Vissza az elejére Go down

Re: Hazárd-tanya (Cheryl kuckója)

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.