Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Utcák és sikátorok

1 / 13 oldal 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Utcák és sikátorok

Témanyitás  Lupo on Kedd Szept. 15, 2009 4:59 am

Kis utca, nagy utca, széles utca, keskeny utca, főút, mellék út és minden egyéb közlekedési célzattal fent tartott beton-, vagy aszfaltsáv, a sikátorokat is beleértve.
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Vienne on Kedd Márc. 09, 2010 8:36 am

*Békés este. A város már többnyire kihalt, még a jó szándék sincs ébren. Csak csupa kétes alak, pár hajléktalan, néhány kóbor állat, valamint álmatag fakabát. És ő.
Későre jár e, vagy koránra, fene se tudja. Nem hozott órát magával, amúgy se igazán érdekli. Talpig fekete ruházatban rója a várost - nem is akár hogy! Kétkerekű kedvencén haladva, perpillanat "csak" az emberi tempó felső határát megütő sebességgel. Nincs oka sietni. Gyerekcipőben járhat még a csillagszemű éj... És szereti. Ilyenkor nem kell kordában tartania képességét, hisz alig jár lélek az utcákon, ahogy azt már említettem.
A közvilágítás narancsos-aranyos színt vet rá, ahogy lassít, és megáll a piros lámpánál. Négysávos kereszteződés, csak egy kései dolgozó hajt át előtte, mikor megkapja a maga zöld jelzését. Huszonéves, egyetemi professzor, azért dolgozik késő estig, hogy barátnője kezét megkérhesse és saját házat vásárolhassanak. - olvassa mindezt ki a férfi elméjéből, ahogy tekintetével követi az elhaladó kocsit.
Bukósisakot egyébként nem visel, haja egyenes szálakban, kiengedve. Hagy játsszon vele a szél! A sötét lencsés szemüveget persze nem azért viseli, mert menő. Szimplán nem szeretné, ha egyszerűen kifolynának a szemei a motoron ülve. Vakon aligha lehet élvezni a száguldás adta örömöket. Felpillant.*
~ Dögölj meg!~ *Még mindig piros...de már nincs senki rajta kívül a kereszteződésnél. Eldönti, hogy jelzés ide vagy oda, de ő biza továbbhajt.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Raoul on Kedd Márc. 09, 2010 8:56 am

*A távolból, mintha motorzúgás hallana abba a bizonyos kereszteződésbe. Ez így alapjában véve egy városban nem is lenne meglepő, de ez a hang, igen gyorsan erősödik, azt jelezve, hogy valami közeledik. Nem is akárki. Az aki nem tud aludni, éjszaka sem tud mást csinálni, mint motorján ülve szeli a kilométereket. Raoul márpedig nagyon ráér arra, hogy kétszáz fölötti csúcssebességgel száguldozzon keresztbe-kasul a városon.
Egyébként fekete motoros dzsekit visel, hozzá illő motoros nadrágot és most bukósisakot. Így nehezebben tudják beazonosítani esetleg a rendőrök. És neki van egy hatalmas előnye a többi gyorshajtóhoz képest. Pontosan tudja, hogy mikor és hol számíthat majd rendőrre, így gondosan ki is kerüli őket. Így vezetheti útja a már említett kereszteződés felé, majd azzal a lendülettel, amivel érkezett, tovább is. Nem lassít a piros lámpa ellenére sem, mintha ott sem lenne, vagy mintha a legcsekélyebb esély sem lenne arra, hogy keresztbe jövet valaki letarolja és már suhan is tovább.
Furcsa, de Vienne érezheti, hogy az illető elhaladtakor, mintha őt illetné a "lassúúúúúú" jelzővel... gondolatban. Mintha szándékosan üzenni akarnak, lényegében felkérés keringőre. Bár nem lassít, megy tovább, mint a meszes.*
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 510

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Vienne on Kedd Márc. 09, 2010 9:10 am

* Hallja a közeledő lóerők robaját, hátrapillant, de akkor már csak arra marad ideje, hogy hirtelen kapja újfent menetirányba a fejét. Zummmm...már tova is tepert amaz. A nő fejében ott zúg a "lassúúú" egy idegen hangon - nyilván a férfién.*
~ Idióta pozőr...~ *ciccent rosszallón magában, de nem marad adósa. Nem is ő lenne... hisz a mellékutcából pont elé vághat, ha ügyes. De ahogy ezt gondolja, már rég sebességbe ugrasztotta a fekete vasparipát. Ereiben felzubog a vér a sebesség tudatától. És van ott még valami. Vadászat? Igen, akkor szokott ilyesmit érezni, ha épp fogócskát játszik valamelyik nemkívánatos alvilági alakkal.
Vadászat! Rágyorsít a mellékutca leágazásánál, s ahogy eltervezte, be is vág a másik elé egy orrhosszal. Nem tekint hátra gyermeki, kaján vigyorral, ahogy azt a filmekben oly sokszor láthattuk. Az utat figyeli, a motor sebességét a testében felpörgő adrenalinnal egyenesen arányosan növeli.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Raoul on Szer. Márc. 10, 2010 9:20 am

*Pontosan tudta, hogy a nőnek ennyi is pont elég lesz ahhoz, hogy üldözőbe vegye és végre lesz egy kis izgalom is. Úgy azért sokkal érdekesebb repeszteni az éjszakában, ha az embert motiválja is valami, ezesetben egy kis verseny. Azért őt is meglephetik néha a dolgok, hiszen nem lát előre minden egyes másodpercet. Nagyrészt azért nem, mert úgy már túl unalmas lenne ez az egész. Arra már ő is rájött, hogy jobb az, ha néhanapján nem tud előre dolgokat. Így most meglepi, amikor már maga előtt látja a nőt, viszont meglepettsége gyorsan mosolyba fordul át. Csak a szeme látszik, de azon is tökéletesen látszik, hogy vigyor ül az arcán.
De persze nem hagyhatja ezt annyiban, így rágyorsít. Lassan de biztosan be is éri a nőt, a borostyánszín tekintet egy pillanatra a nőre vetül, majd újra maga elé. Megpróbálja legyorsulni, kicsit előredől a masinán. Bizony jócskán túlléphetik már a megengedett sebességet és minden bizonnyal ez az út sem tart a végtelenségig. Valahol véget kell érnie a versenynek, még ha egyelőre tart is az út tovább.*
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 510

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Vienne on Csüt. Márc. 11, 2010 6:54 am

*Másrészt nyilván azért,mert egyes dolgok túl gyorsan történnek. Meg aztán a jövő nem szentírás, megváltoztatható akár egyetlen másként tett mozzanattal. Ezért se szeretné Vienne sose tudni a jövőjét. Tuti, hogy orbitálisan keresztbe akarna tenni neki, már csak azért is.
Nem figyeli a másikat, nem észleli tehát a vigyort sem. Az ő tekintete komoly, ám mégis olybá villan, hogy látszik, neki is egészségére van a tény, hogy az adrenalin a sebességgel egyenesen arányosan növekszik szervezetében. Ha a másik rákapcsol, ő is így tesz, így már orrhossz különbség sincs köztük. Két száguldó elmebajos. Ahogy kanyarodik az út, úgy dől, de nem hagyja magát. A négy sávos úton hol egészen közel, hol jópár méterre furikáznak egymástól.
Majd hirtelen fordul az utca, így egyszerre kell fékezni és kanyarítani azt a hajtű-ívet. A kerekek hangos csikordulásával jár mindez, no meg a környék felverésével.
És most jön az, amit azért nem látott meg Raul, mert menet közben nyilván inkább a versenyre koncentrált, mintsem a közeledő rendőrautóra, ami persze erőlködve, nyögve nyelősen de próbálkozik a beérésükkel. Mikor rájön, hogy ez nem nagyon fog menni, szirénázásba kezd.*
~ Francba.~ *morran, és a versenytárs felé tekint, hogy mi legyen. Terve már van - az esetre, ha lassítanának.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Raoul on Csüt. Márc. 11, 2010 8:59 am

*Ahogy szelik az utat, Raoul lényegében nem gondol másra, csak az utat figyeli és legfeljebb csak a következő lépésig gondolkozik előre. Hogy ezt szándékosan teszi, vagy éppen csak a gyors tempónak köszönhető gondolatainak szűkös skálája, az rejtély, de tény, hogy Vienne nem sokat hall, vagy épp lát irányából. Legfeljebb azt amit mindenki más. Méghozzá, hogy Raoul bizonyára nem most jött le a falvédőről, tökéletesen veszi a manővereket, néha még annyi virtuozitást is megenged magának, hogy hirtelen a nő motorja felé közeledjen, amolyan ijesztésképpen, de mindig elkerüli, még ha néha csak centiken is múlik. Kifejezetten élvezi a helyzetet a férfi.
A kanyart tökéletesen veszi, bár a fékek csikorognak, a kerekek visítanak az aszfalton, fekete csíkot húzva maguk után, de a kanyar bevétele sikeres és úgy halad utána tovább, mintha mi sem történt volna. Na ekkor lépnek be a képbe a rendőrök. Csak egy pillantásra méltatja őket, de tekintetéből nem látszik rémület, vagy megilletődöttség a helyzet láttán. Sőt, talán még élvezi is.*
~Kövess!... ha tudsz.~ *Tisztában volt vele, hogy egy olyan boszorkánnyal fog találkozni, aki előtt a gondolatok nem jelentenek titkot, így él is ezzel az információval. Gondolatban pofátlanul önelégült a hangja. Ugyancsak hergelni próbálja a nőt, bár talán most mindkettőjük érdeke lerázni a rendőrt.
Raoul egy éles kanyart ír le és az útját az egyik mellékutcában folytatja. Kifejezetten sok kihasználja a zeg-zugos utcahálózat nyújtotta lehetőséget és mindezt igen nagy sebesség mellett teszi. Ő diktálja az irányt és a rendőrautó egy idő után kezdi elveszteni a nyomukat.
"Építési terület! Belépni tilos!" *Jelzi a tábla az egyik telek körüli kerítésen, melyen egy félig felépített üzletház van épülőben. Egy olyan tíz emeletes fajta. Nem tartja különösebben vissza attól a kiírás, hogy behajtson és az egyébként is sötétben, az egyik buldózer árnyékában faroljon le csodajárgányával. Csak most néz maga mögé. Az biztos, hogy a rendőrautót lehagyta, de vajon alkalmi versenytársa is felhagyott az üldözésével?*
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 510

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Vienne on Csüt. Márc. 11, 2010 10:28 am

*Ő se esik hanyatt a kollégák parádézása láttán,hallatán. Csak gyorsít, még azt a kicsit, ami benne van, és belefér, hisz ha már túlléptük, miért ne léphetnénk túl maximumon azt a sebesség korlátozást? Felciccen a fejében felhangzó hang hallatán, s bár gyanítja, hogy ez a fazon tud a titkáról, most mégis jobban leköti az, hogy a fakabátos duó messze lemaradjon mögötte.
Van olyan szerencsés, hogy a ketten megyünk kétfelé technikát alkalmazva ne őt kövessék, így egy szűk egyirányú utcán átsüvöltve halad,... maga se tudja, hogy merre.
Kereszteződés következik, erősödő szirénával. Francba! Lefordul egy utcával előbb, így az építkezés másik felén sikerül kikötnie. És bizony ő is megérzi a hívogató sötétet, amit a készülő irodaház alatti rész nyújt.
Befarol, motor leállít. Erre reflektorcsóva kúszik keresztül a félkész téren, majdnem kiégetve a szemeit. Az ülés alatti tárolóba bevágja a színes lencséjű szemüveget, zsebre vágja a motor kulcsát, majd a sötét jótékony takarásában, lassú, ráérős léptekkel indul meg a fény forrása felé.*
- Rendőrség. Le van tartóztatva gyorshajtás, csendháborítás, valamint illegális utcai gyorsulási verseny vádjával. *sorolja a bűnöket, melyeket ugyan ő is elkövetett, de na. Neki van jelvénye, Raoulnak meg nincs. Annál jobban fog ez neki - már Viennek - fájni. Minden esetre a sötétből nem lép ki a motor lámpájának fényébe. Sőt:*
- Én a helyedben lekapcsolnám, ha nem akarod, hogy észre vegyenek. Lehet lassúak, de nem feltétlen hülyék. *mintha elmosolyodna, már amennyit ki lehet az árnyak közül belőle venni.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Raoul on Csüt. Márc. 11, 2010 11:07 am

*Nem várat sokáig magára a versenytárs sem. Szándékosan nem kapcsolta le a reflektort, hiszen így legalább az megtalálja őt, akiben bízott. Motort még járatja, hiszen anélkül nem lenne világítás sem, de fél lábbal a földön áll, így kissé megdöntve a járgányt. Továbbra sem válik meg a sisaktól, csak tekintetével követi a nő mozdulatait. Nem úgy néz ki, mint aki különösebben beijedne a rendőrségi szövegtől, sőt, leginkább le sem reagálja, meg se mozdul. Sötét alakja rezzenéstelen árnyékként néz szembe a nővel. De mikor a lámpa lekapcsolását szorgalmazza a nő, akkor úgy fest enged a szónak és a következő pillanatban csönd száll az építkezési területre... és sötét. A motor a hallgat és a reflektor is lekapcsolásra kerül. Érdekes a szituáció és ezeket Raoul mindig is szerette.
Tök nyugisan száll re motorjáról és veszi le végül sisakját, amit a motor kormányára helyez, azt meg gondosan megtámasztja. Így végre láthatóvá válik arca is. Semmi nyoma azon megilletődésnek, sőt, szinte már zavaróan kedvtelve nézi a nőt és a motorját. Majd végül megindul, kezeit a zsebébe süllyesztve, továbbra is úgy, mintha nem előbb tudatosította volna Vienne, hogy rendőrségi közeg. Ez valahogy nem tudja meghatni. Az irányt a nő felé veszi és kissé oldalra döntve egész felsőtestét a nő mögötti motort veszi szemügyre, ahogy halad.*
- Szép járgány. Kawasaki Ninja ZX-6R... ha jól látom. *Állapítja meg teljes nyugalommal. Oda meg vissza van a motorokért, szóval érthető, hogy ez a téma jobban leköti, mint az, hogy "Letartóztatom ...". Amúgy olyan hat-hét lépésnyi távolságban azért megáll a nőtől. Továbbra is jobban leköti a motor, mint a vele szemben álló Vienne.*
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 510

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Vienne on Csüt. Márc. 11, 2010 11:26 am

*Az igazat megvallva őt is ezerszer jobban lekötné a motorja. Rajongásig szereti a gépjárművet... Nem csoda, hogy nincs ember, aki hosszú távon elviselné a nőt. Pláne, ha egymás társaságában vannak a "kislánnyal".
A sötétben meresztgeti a tekintetét, de rá kell jönnie, hogy egyszerűbb, ha az ösztöneire hagyatkozik, no meg istenadta képességére. Könnyebben be tudja így már határolni a férfi mozgását, megmozdulásait.
A sötéttel ellentétben a csönddel nincs baja. A sötéttel kapcsolatosakat pedig mint írtam, megoldotta.*
- Az. Az egyik legjobb a 600-as supersport kategórián belül. *Nem dicsekszik, hangja száraz, tényt közöl.*A fő erényei a kezelhetőség,a nagyobb nyomatékleadás a középtartományban, a jobb kormányozhatóság, valamint a nagyobb kanyarbemeneti sebesség. Ezért vette barátságosabban a kanyart, mint a tied, amiről így vakon meg nem mondom milyen jószág, de méltó ellenfele a kicsinek. *Mintha elmosolyodna. Mondom... mintha. Majd bemutatkozni luxus, a csodabébijének dől, és fáradtan kifújja a még bent rekedt, adrenalin dús (oxigénhiányos) levegőt a tüdejéből.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Raoul on Pént. Márc. 12, 2010 4:44 am

*Az információk a legkevésbé sem lepik meg, hiszen ezeket ő is tökéletesen tudta a motorról. Hosszú-hosszú élete pont elég lehetőséget ad neki arra, hogy megtanulja az általa érdekesnek tartott dolgokat, márpedig a motorok ebbe a kategóriába sorolhatók. Persze sok más mellett. Viszont a jól informáltság láttán ő nem leplezi mosolyát. Bár tenné, mert hátborzongató. Ez alapján még maga a gyorshajtás ténye is lényegtelen, azonnali börtönbüntetés.*
- Az enyém Honda CBR 1000RR Fireblade, szintén supersport. *Ő nem hozakodik elő a lexikonokban is megtalálható infókkal, pedig ő is fel tudná sorolni a jellemzőket. Valahogy sejti, hogy a nő is legalább annyira tisztában van az adatokkal, mint jómaga. Viszont pimasz mosollyal kezdi el terelni a témát.*
- Tehát... hol a jelvény? Bilincs? A jogaimra is kifejezetten kíváncsi lennék. *Szinte már pofátlanul kérdez, de szemlátomást kifejezetten élvezi. Nem lép közelebb, továbbra is ott áll, ahol az imént.*
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 510

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Vienne on Pént. Márc. 12, 2010 6:19 am

*Nem az a fajta, aki sikongva elrohan a szó szerint ördögi mosoly láttán. Egyrészt, mert a félhomályba valahogy belepasszol, másrészt találkozott ő már Raoulnál sokkalta rondább képű egyedekkel is. Hozzájuk képest a pasas egész helyes. Mondhatni.
A másik járgány bemutatására csak füttyent egyet elismerően és elpillant az említett felé. Aztán tekintete visszavándorol Raoul felé.
A kérdéseken meg se lepődik, csak egy hirtelen mozdulattal nyúl öve felé, hogy leakassza, majd incselkedőn felemelje a bilincset bal kézben tartva. Az mindig nála van, lévén jól jön az esti démonvadászotokkor is olykor, ugyanis némi csellel van megbütykölve, így a teleportáció eme bilinccsel a kezükön lehetetlen.
És újfent mintha elvigyorodna. Ajkai szegletében mosolyféle bujkál.*
- A jelvény a másik bundámban maradt. *oldalt biccenti fejét.* És jogodban áll mindezt elhallgatni a lúzerek előtt. *Utal itt az autós kollegákra.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Raoul on Pént. Márc. 12, 2010 6:47 am

*Rosszallóan ciccent párat a válasz hallatán, de annyira kellemetlenül önelégült arckifejezéssel és lassú fejcsóválással, hogy már a puszta léte is pofátlanságnak minősül. Pedig pusztán csak hergelni szeretné szegény nőt. Simán ki tudja következtetni, hogy ha egy egyszerű "lassú" jelzővel azt a kis versenyt tudta kiváltani, akkor mi lesz, ha kiderül, hogy démon. De már a gondolattól is megbizseregnek a végtagjai, azt a fajta izgalmat éreztetve, amit csak valami extrém sport űzése válthat ki. Az óvatlan gondolatokat viszont a nő is hallhatja, de nem sokat várat magára a gondolat után a szó sem.*
- Na, de kérlek, mi ez a bizalmas viszony? Aki majdnem fél évezreddel idősebb nálad, azt illik megtisztelni azzal, hogy magázod. *Az eddigi átlag-vigyorból, most lesz sátánian önelégült. Vienne most is érezheti, hogy szándékosan hergeli őt, és egyébként nem sok gyilkossági szándéka van. De a következő pillanatban eltűnik onnan ahol állt, csak némi füst jelzi, hogy ott állt, majd a következő pillanatban ugyanolyan füst kíséretében jelenik meg úgy a nőtől tizenöt méter távolságban lévő állványon, olyan öt méter magasságban. Vállát a fém oszlopnak döntve, önelégült vigyorral a képén. Úgy azért unalmas, hogy a másik nem tud teleportálni.*
- Esetleg játszhatnánk... *Kiált le, majd eltűnik és megjelenik úgy öt méterre a nő mögött.* - Kíváncsi lennék, hogy néz ki a macska-egér játék, ha két macska van... *Eltűnik, feltűnik a saját motorjának dőlve.* - Csak ketten, itt, mindenki a saját erejével... *Eltűnik, feltűnik Vienne-től jobbra, az egyik gép motorházán ülve.* - Meglátjuk mire jó a passzív erő. Cserkész becsszó, hogy nem portálok többet és energiagömböt se használok. *Becsület szavának jeleként mellkasára még egy ikszet is rajzol ujjával, majd eltűnik, de nem jelenik meg szemmel látható helyen. Hangja viszont még tökéletesen és behatárolhatatlan helyről hallatszik.*
- Kezdhetjük!
*Az épületnek már áll néhány fala így kellő zeg-zugos és sötét hellyel bír, hogy az egyiknél megbújhasson Raoul. Hangja meg a félkész épület visszhangzásának köszönhetően nem volt valami egyértelmű helyileg. Bízik benne, hogy a nő belemegy, de a biztonság kedvéért, elfeketedő szemekkel megnézi a közeli jövőt. Ez az egyetlen képessége, amit saját szabályai értelmében használhat. Csak kihozott ebből a szituációból valami érdekeset.*
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 510

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Vienne on Pént. Márc. 12, 2010 7:06 am

*Pofátlanság, vagy nem, nem teszi szóvá. Csak magában, azt meg szerencséjére Raoul nem látja, pusztán a cselekedeteit. De még mindig a motornak támaszkodva játszadozik a bilincsével.
Egy ragadozó vérszomjával villan meg tekintete az el-elkapott gondolatoknak hála, a férfi felé fordul és már szólna is vissza, mikor az eltűnik.
Ennek már a fele se tréfa - gondolja ő, s a motorja mellett áll immáron, feszülten figyelve maga körül az esetleges változást, a gondolatokat.*
- Gyerekes vagy. Éppen ezért akármilyen vén is legyél, nem érdemled meg, hogy magázzalak. *csendül komoly, feszültségéről árulkodó hangja, majd fordul, és felfelé pillant az állványra, hisz arról jön a hang.*
- Azt nálam ki kell érdemelni, démon! *jegyzi meg, ráhúzható, hogy incselegve. Nála ez már annak számít. Holott a tigris is macska, csak nagyobb... fene tudja, lehet dorombolni is tudna, ha nagyon akarna. Nem akar.
Nem forog, csak tekintetével, illetve szeme sarkából követi a szerinte igenis gyerekes játszadozást. Tudja, hogy csak hergelik. És nem ez a legbosszantóbb, hanem, hogy ő pedig hagyja magát. Tarkóján égnek merednek a pihék, zsigereiben felzubog az adrenalin. Tudjátok, az a kellemes izgalom tölti fel, ami az extrém helyzetekkel jár.*
- Hé! Egy szóval se mondtam, hogy belemegyek! *Holott agya már lázasan azon jár, hogy mi is lehet az a passzív erő, amit a férfi birtokol. És magára marad... áll egy darabig: "fülel". De gondolatok helyett most csak képet kap...
Magát látja, amint megindul nesztelen lopakodva odalent, elhagyja a motorokat és közben tekintetével felfelé les, mint ahogy macska lesi az áldozatát. - Ezt láthatja Raoul is.
És mivel Vienne egyelőre nem tudja mire vélni, hogy miért magát látta... úgy is tesz, ahogy azt a Sors néni elmesélte az imént.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Raoul on Pént. Márc. 12, 2010 7:36 am

*A nő szavait nem nagyon reagálja le, hiszen saját kis show-jával van elfoglalva. Egyébként maximálisan tisztában van azzal, hogy gyerekes, de most mit tehetne, ha a legszórakoztatóbb és egyben legcélravezetőbb. Majd kezdődik a játék. Kár, hogy pont most nincs nála semmi fegyver, pedig azzal azért lenne némi előnye. Pedig általában van nála tőr, de most nem úgy készült. Ennyiből jobb, mikor kissé előrenéz a nap elején az időben.
Nem bujkál, csak épp egy olyan helyen áll, ahonnan nem nagyon lehet rálátni. Az viszont meg sem fordul a fejében, hogy a nő esetleg pont akkor kutat a fejében, amikor ő a következő lépéseket fürkészi. Viszont azt számításba veszi, hogy a gondolatokkal vigyáznia kell. Legegyszerűbb, ha konkrétan Viennehez intézi őket és akkor nem lehet gond.*
~ Hideg, hideg, vajon merre lehetek? Erre csörög a dió... *Azért nem fog egy helyben ácsorogni. És egyfolytában sem fog beszélni gondolatban, viszont ez azzal jár, hogy a külvilágra koncentrál, hogy kiűzze a tervek gondolatait a fejéből, minek következtében meg Vienne ha a fejébe néz, akkor azt látja, amit ő.
Raoul megindul odabent. Ahol a földszint plafonjának kéne lenni, csak fémváz van, arra pedig fémlépcső vezet. De az csak az épület szívében, így közvetlenül nem látszik. Szándékosan jó hangosan lépdel fel a lépcsőn. A fémes csengés visszhangot ver az épületben. Amint fent stabilan megveti lábait két fémgerendán, ismét belenéz a jövőbe. Csak arra nem számít, hogy saját tervét látja teljesülni benne, miszerint odaföntről, váratlanul veti rá magát az alatta áthaladó nőre. Így csak bízni tud benne, hogy egyelőre Vienne nem jött rá a képessége mibenlétére. Igyekszik gyorsan kiűzni minden gondolatot a fejéből. Nehezebb ez a játék, mint azt először gondolta...*
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 510

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Vienne on Pént. Márc. 12, 2010 7:49 am

*Fegyver,fegyver... csak a bilincs. A többi a másik bundában a jelvény mellett. Démont vadászni jött - és most meg is kapja, ha már ennyire nem tud meglenni nélküle - ezért úgy is készült.
Halad, halad, az érkező gondolatokat pedig hangosan kommentálja.*
- Ha így folytatod, semerre se fog. *morran, fülét megüti a lépcső fémvázának hangos csattogása, mely némi visszhanggal is jár a kései órának hála. Menten arrafelé kezd el araszolni, no nem futva, hanem lassan, hisz felfelé tekintget. Kapaszkodót keres, ahol feltornázhatná magát az egyel feljebbi épülő emeletre, hogy megspóroljon egy lépcsőzést, illetve beelőzze a pasas. Kétesélyes a dolog a belmagasságot elnézve. Vagy sikerül, vagy visszazuhan le a földre. És nocsak, ott egy ideálisnak látszó rész!
Ám ahelyett, hogy nekirugaszkodna a dolognak, kicsit beleles a másik fejébe; mondhatni rá hangolódik. De csak a gondolat végét sikerül elkapnia, mely szerint ő x és y koordinátákon halad, mikoris fentről mozgolódás érkezik és... felelőtlen mód, itt be is fejezi az elmemozizást, megindul a látott hely felé. Volt ott egy téglarakás, meg némi homokkupac...
Két oszlopot kikerül, kissé világosabb területre ér, már ha az éjjeli félhomályt lehet annak venni. És felfelé tekint, figyelve, felkészülve az elkövetkezőre, hisz innét kell jönnie a mozgásnak.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Raoul on Pént. Márc. 12, 2010 8:13 am

*Speciel fogalma sincs, hogy mit tegyen, ugyanis már kezd belezavarodni abba, hogy a nő fejével is kell gondolkodnia, tehát mi van akkor, ha ezt és ezt pont kifigyelte a nő... De a jóslatok alapból is bekövetkeznek, nem kell nagyon agyalni rajtuk. Megjelenik a nő azon a bizonyos ponton, és ha meg is fordul a fejében, hogy máshogy cselekedjen, végül fittyet hányva az esetleges következményekre leveti magát a fémgerendáról, egyenesen a nőnek, még mielőtt az észlelhetni jelenlétét. Remélhetőleg sikerül. Végül is a jóslatban is sikeres megmozdulás volt, bár azt nem tudja, hogy egy részét Vienne is kifigyelte.
Remélhetőleg sikerül a földre teperni a nőt. Raoul az esés tompítása érdekében rögtön egy bukfencet is beiktat, ezzel lekerülve a nőről, de ő azonnal fel is pattan és lényegében támadóállásban áll meg, alig két méterre Vienne-től. Amíg a másik fekszik, nem támad. Ha valahogy mégis melléugrana, akkor minden stimmel kivéve azt a részt, hogy a nő fekszik. De minden mást ugyanúgy csinál. Harcművészetek terén igen magabiztosan mozog, szóval a közelharctól nem fél különösebben. Nem szól, de a széles vigyor, ami már szinte nevetésnek is beillene, ott leledzik az arcán. Kifejezetten élvezi a dolgot.*
- Valld be, hogy te is élvezed! *Továbbra is vigyor ül az arcán és nem lazít a támadóálláson, tehát ő készül arra, hogy most már a bujkálás után szemtől szemben is megmérkőzik Viennel.*
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 510

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Vienne on Pént. Márc. 12, 2010 8:27 am

*Megérkezik, s az észlelt mozgolódás is bekövetkezik, igaz nem egészen úgy, ahogy ő tervezte.
A földre kerül, teste tompán puffan a hirtelen rá nehezedő súlytól. Ám nem az a fajta, aki ráérősen kiszámolja cselekedeteinek következményét, sőt, alkalomadtán tanulságot - és gyököt - is von belőle.
Nem, ő az a fajta, aki a pillanat embere.
És a lendületet, amit a férfi rá zuhanása hozott, továbblendíti, hogy a másik felé kerüljön. Így végül az az egy bukfenc kettőre sikeredik, amit Raoul tesz, lévén, csak másodjára tud lekerülni a nőről...
Felrántva magával amazt is, ugyanis a pillanat szüli a tolvajt, esetünkben a cselt; a bilincs egyik vége a férfi csuklóján.
A másik már eleve Vienne-én volt, mikor a motornál játszadozott vele. Fura ízlése van karkötők terén no. De, hogy ekkora függőt is akasszon rá, mint Raoul, az azért már túlzás. Very Happy Mégis megteszi.*
- Szerintem meg dögölj meg! *A pokol összes gonoszáért se vallaná be, hogy igaza van a másiknak. És ha már így alakult, nem cicózik: a szabad kezével céloz a férfi gyomorszája felé.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Raoul on Pént. Márc. 12, 2010 8:53 am

*Bizony meglepi, hogy nem minden a számításai szerint történik és az meg pláne váratlanul éri, hogy a hideg fém kattan a csuklóján. Szemöldökei kissé felszaladnak, mikor regisztrálja, hogy csapdába esett, de aztán persze elvigyorodik, hiszen ugyanabban a kutyaszorítóban vannak mind a ketten. Egymáshoz láncolva és közben egymás ellen hadakozva. A kijelentésére adott válasz, csak még inkább széles mosolyra készteti, de fel van készülve, egy esetleges ütésre. Menetrendszerűen jön is. Szinte elképzelhetetlen lenne, ha ezalatt az ötszáz év alatt nem tanult volna semmilyen harcművészetet... pont ő. Szabad csuklójával hárítja az ütést, de már ezzel a mozdulattal fordul is és igyekszik igen lendületesen a bilincsnek köszönhetően hátracsavarni Vienne karját. Ezzel, ha sikerül, akkor mögé kerül. Szabad kezével meg lényegében végigtapizza a nőt, bár valójában csak a zsebei körül nyúlkál.*
- Nyugi, csak a kulcs kell és nem az... ártatlanságod. *Jól kihangsúlyozva az utolsó szót, aminél bár ugyancsak nem látszik, hiszen a nő mögött van, de érezhetően elvigyorodik. Egyébként valóban. Már azért valamelyest sűrűbben veszi a levegőt, hiszen most úgy pár pillanat alatt többször mozdult meg, mint a mai világban egyesek egész nap. Így Vienne mögött, a bilincsnek köszönhetően nem is nagyon tud eltávolodni tőle, meg ugye a motozás sem megy tisztes távolságból, így konkrétan az arca, Vienne válla mögött van.*
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 510

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Vienne on Pént. Márc. 12, 2010 9:11 am

*Ellenben a férfival, ő nem osztja olyan könnyen a vigyort. Nyilván, azt is ki kell érdemelni, mint a magázódást. Még szép. Az ütés pedig hárítva vala, sőt, a lendületet a férfi ügyesen úgy irányítja, hogy a nő háttal felé kerüljön, csuklóját tekintve nem feltétlen kellemes helyzetbe. Felszisszen, de csak a mozdulat hirtelensége és önnön bénasága ellen hivatott morgolódni ezzel.
A kijelentésre pedig megérkezik az a sokat emlegetett vigyor is - gúnyvigyor képében.*
- Tudom. *feleli, hisz ő ne tudná? Meg se kellene szólalnia a pasasnak! Igyekszik nyugalmat erőltetni magára, de az eléggé lehetetlen, hisz a sok rohangálásról, mozgástól pezseg benne az adrenalin, Vienne pedig ennek megfelelően kapkodja is a levegőt. Mellkasa fel-le, fel-le ereszkedik minden egyes lélegzetvételnél.*
- Különben is, ha arra fájna a fogad, súlyosbítanád az ellened felhozható vádakat némi pedofíliával is. * Közli tényszerűen, de -és ezt a másik nem látja- már elvigyorodva halványan. Nesze neked fél évszázad...
És a kis piszok, hagyja szenvedni a férfit, holott nagyon jól tudja, hogy a kulcs az bizony a motornál maradt. Azt hitte, nem lesz rá szüksége.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Raoul on Pént. Márc. 12, 2010 11:59 pm

*Nincs meg a kulcs, erre egy idő után neki is rá kell jönnie, de nem esik különösebben pánikba. Gondolkozik, magától is rájön, hogy kulcs nélkül csak nem indult el a nő, márpedig ha nála nincs, akkor a motornál lesz. Fantasztikusan levezeti és ezt Vienne is tökéletesen hallhatja. Már csak az a kérdéses, hogy hogyan jussanak így ki oda, hiszen a nő minden bizonnyal nem fog kötélnek állni.*
- Remek, remélem bekerülök a rekordok könyvébe a bűnlajstromommal. *Miközben beszél, eltűnődik, így nem is valami nagy átéléssel hangzanak szavai. A hogyan tovább-on jár az esze, aközben is, mikor megragadja a nő másik kezét is, és ezt is hátrafogja a másik mellé, így már végképp harcképtelenné téve, hiszen ha egy rossz mozdulatot tesz a nő, akkor csak kicsit feljebb emeli Vienne kezeit ott hátul és az elég fájdalmas lesz. Megfordul a fejében, hogy leüti a nőt és úgy kiviszi...*
- A kezdeti magabiztosságodhoz képest, mintha szerepcsere ment volna végbe, nem gondolod? *Végül is a rendőrök szoktak az ő helyzetében lenni. Így még viccesnek is nevezhető a helyzet és ekkor villan be egy ötlet Raoulnak. Nem sokat fontolgatja, így nagyjából Vienne-t is meglepetésszerűen érheti.
A két "karperec" közti láncot a nő szabad csuklója köré igyekszik tekerni, majd megfordítja a nőt. Így most a bilincses kezével tartja Vienne mindkét csuklóját és szemből. Más helyzetben igen gondolatébresztő lehetne a két egymásnak simuló test, de most valahogy nem az. Nem hagy túl sok időt a nőnek regisztrálni a történteket, lényegében a fordítás lendületével csókolja meg a nőt. Ugyebár nem tud hogy ellenkezni a nő, hiszen nagyjából gúzsba van most már kötve a bilincs és a férfi karja által, főleg ha azt nézzük, hogy azért húzódik az a bilincs és biztos nem kicsit kellemetlen a csuklójának sem. Persze Raoulnak ugyanúgy fáj, de ez jelenleg mellékes.
Remek romantikus film kezdet lehetne ebből... de másodperceken belül kiderül a valós szándék, amikor is még mindig nem áll szándékában befejezni a csókot és a szabad kezével összecsippenti a nő orrát. Bizony egyre fogy az a bizonyos életadó levegő. Bizony ez most kifejezetten franciás megoldásra sikeredik. De megütni valahogy sosem tervezte Vienne-t. Egyébként egész eszméletvesztésig el szeretné juttatni a nőt.*
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 510

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Vienne on Vas. Márc. 14, 2010 8:59 am

* És hallgatja is, az eszmefuttatás előrehaladtával egyre szélesedő, lassan már pofátlannak is minősíthető vigyorral.*
- Eddig kitűnő, Dr. Watson. * Ejt meg egy kuncogást. Erre is, meg a rekordok könyvét illetően is. Ez nem az az együtt érzős kacaj, inkább amolyan kiismerhetetlen,hamiskás kuncogás. A kezét pedig nem adja olyan könnyen, de kisebb dulakodás után a férfi kerül ki győztesként eme intermezzónak is beillő kis tusában.*
- A túlzott önbizalom a vesztesek egyik ismertetőjegye. * Feleli félvállról, és nem igyekszik szabadulni, lévén mindkét karja hátul, és nem lenne túl kellemes csuklótörést szenvedni, vagy hasonlót. Ám ekkor kezeit maga előtt érzi - pár pillanatig szabadon - s hirtelen perdítik meg. Tekintete a férfiéra villan, de kezei szabadságának is vége ezzel együtt - mindkettő a bilincs foglya, Raoul egyik kezével egyetemben. Fel is szisszen a nem túl finomkodós mozdulatokra. Hát így kell egy védtelen nővel bánni, kérem?!
Mielőtt megszólalhatna, eme lehetőségét is aláaknázzák, méghozzá egy csókkal. De mindig van kiút. Ha nincs, Vienne számára akkor is. Tesz róla.
Szóval még mielőtt bárki bele is élné itt magát a romantikus fimk ezdetbe, egyetlen egy jól irányzott - középtájra betaláló - rúgással töri meg a...védtelen nő. Francokat fojtogassák itt, ne őt!
Ha Raoul földre zuhan, zuhan vele ő is, hála a bilincsnek.*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Raoul on Vas. Márc. 14, 2010 9:08 pm

*A beszólogatásokra, csak egyszerűen felhorkan. Ez a csaj most tényleg azt hiszi, hogy el tud bánni vele? Minden bizonnyal igen, de Raoul sincs ezzel másként. Ettől ilyen érdekes a helyzet. Mindkettejüknek megvan az oka arra, hogy ne adja olyan könnyen a bőrét. És akkor végre is hajtja a férfi műveletet, viszont a nő következő lépésére... azaz rúgására igazán nem volt felkészülve. Mesteri tervnek tűnt az övé, és sikerült belerondítani.
Nemes tájéka minden férfinek szent, ezzel ő sincs másként és nem éppen gyönyörködtető érzés, amikor beletipornak abba a szentségbe. Természetes reakció, hogy összegörnyed és ágyékához kap egy nyögés kíséretében. Most speciel nem gondolkozik sokat a következő lépésén. Szinte reflexből lendül a szabad keze, hogy visszakézből egy akkora pofont adjon a nőnek, amitől egy férfi is megszédülne. Ha Vienne-nek gyorsak a reflexei, akkor persze kivédhető. Raoul nem akarta bántani a nőt, de most ezek után természetes reakció függetlenül attól, hogy egy nővel áll szemben. Egyébként továbbra is fájlalja utána nemes tájékát, így harcilag egy kissé leépül. Na most sebezhető. Erre azért ő maga is rájön, hát megkísérli menteni a bőrét, teleportál...na. Elhalványul, de aztán újra ugyanott a bilincsben materializálódik. Tekintete dühösen a bilincsre szegeződik, csak az tarthatja vissza...*
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 510

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Vienne on Vas. Márc. 14, 2010 9:31 pm

*Nos, igen. Tényleg van olyan elvetemült, hogy ezt higgye. Persze, ebben nem a híressége, vagy inkább hírhedtsége segíti, mintsem a természetéből fakadó makacs önbizalom. Pedig épp csak azt csodálja, hogy vérdíjat nem tűztek ki a fejére még odalent az alvilágban. A Vadász. Így emlegetik, még azok is, akik nem is ismerik. Sőt, lehet azt se tudják, hogy az illető, akit e névvel illetnek, történetesen... nő.
És bizony, mint mondotta, a túlzott önbizalom a vesztesek ismertetőjele. Csak tökéletesnek hitt terv volt, de nem felülírható, Raoul-é.
És meg is teszi, minek köszönetje egy akkora maflás lesz, hogy belecseng a feje. Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Vagy hogy szokták mondani.
S bár kiszabadul a fogásból, a földre rogy. Egyedül bilincses keze van a feje magasságában, lévén, a férfi kezével össze vala kötve.
Kapkodva szeli a levegőt, cseng a füle is némileg és valahogy abban is biztos, hogy holnapra ez az ütés nagyon fog látszani. A próbálkozására a másiknak - felkacag. Még mindig kapkodva szedi a levegőt, mellkasa ütemtelenül emelkedik és süllyed.*
- Csak kérned... kellett volna... azt a rohadt...kulcsot. * Nem tekint fel a másikra, de ügyel annak minden megmozdulására, hogy időben védekezhessen ellenük. Szusszan, majd ha hagyják, feltápászkodik. Zsibog a fél arca, kicsit hunyorít is azon az oldalon a szemével, ahová a "fülest" kapta, de nem teszi ezt szóvá.*
- Ja bocs, nektek az nem megy.

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Raoul on Vas. Márc. 14, 2010 9:50 pm

*A pofon végül betalál, de ez valahogy nem vigasztalja, mert rettentően fáj az a bizonyos tájéka a térdelés miatt. Nagy levegőket vesz és továbbra is görnyed... Egy szót sem szól, várja, hogy egy kicsit enyhüljön a fájdalom. Mondjuk démoni mivoltának köszönhetően, egész gyorsan regenerálódik ha hétköznapi sérülésekről van szó. De amíg szenved, addig nagyon. Nem is baj annyira, hogy sikerült megszédíteni a nőt.*
- Oda ne rohanjak, köhög a bolha... *Lihegi, még mindig a térdeire támaszkodva. Ő bizony nem szándékozik támadni. Azt meg esze ágában sincs beismerni, hogy esetleg Vienne-nek igaza lehet. Szilárd meggyőződése, hogy mindennek így kellett történnie. Amikor már a nő is felegyenesedik, akkor ő is erőt vesz magán.*
- Ne nézz komplett hülyének, megnézném mikor engedsz el egy démont. Ne gondold, hogy nem hallottam rólad és nem tudtam pontosan ki vagy, amikor... összefutottunk. Ez az egész épp ettől... izgalmas... Ha elengedsz, akkor ezt másnap már az egész alvilág tudni fogja, ami nem tesz túl jót a hírnevednek... *Most már biztos, hogy szándékosan hergeli a nőt. Olyan önelégült és ravasz csillogás van a szemében, mosoly az ábrázatán, ami abszolút erről árulkodik. A végén már egész halkan beszél. Úgy egyébként is nagyobb súlya van. Az adrenalin-függő uraság pontosan tudta, hogy annál nincs is érdekesebb, amikor a saját élete a tét. Márpedig Vienne-től abszolút ilyen "játékra" számított. Bár most mintha kicsit csalódott volna benne... csak ennyi telik tőle...?*
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 510

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 13 oldal 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.