Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Evangeline V. Elward

Go down

Evangeline V. Elward

Témanyitás  Eve on Szomb. Feb. 27, 2010 3:59 am

Név: Evangeline Violet Elward
Születési hely, dátum: USA, Manhattan, 1974. - szeptember – 30.
Kor: 35 év
Kaszt: Halandó
Lakhely: San Francisco, North Beach
Foglalkozás: Televíziós riporter, helyszíni tudósító

Jellem: Egyszerre testesíti meg a karrierista nőt, és a szerető családanyát.
Segítőkész, illemtudó, határozott, nőnek mutatja magát a világ, a média szemében, és csak kislánya társaságában képes teljesen levetkőzni ezt a felszínes, társadalmi elvárásoknak megfelelő viselkedést… Olyankor képes bolondozni, őszintén nevetni vagy együtt szórakozni a kislánnyal. Mintha egy teljesen más ember lenne a munkában, illetve otthon.
Pozitívuma mellett nem hagyhatjuk el gyengéit sem. Nagyon félős nő, a legkisebb póktól is sikító frászban tör ki. És van egy gyógyíthatatlan „betegsége”: Boltkóros.

Megjelenés: Cavalli, Armani, Dolce&Gabbana, Prada, Boss, Versace, Gucci, Chanel, Dior, Escada, Hilfiger…
Nem is sorolom tovább, lényeg, hogy a hölgy tetőtől talpig divatos, és a legutolsó kiegészítőig márkás öltözékben jár-kel. Kétszer nem láthatod ugyan abban a ruhában, ebben biztos lehetsz!
Átlagos testalkatú, nőies formákkal megáldott. Mimikái, gesztusai karakteresek, akárcsak a kíváncsian kék szemek, vagy kellemesen bájos árnyalatú vörös hajzuhatag.

Előtörténet:
Született 1974. szeptember 30.-án, a fényűző, napsütéses és élettől pezsgő Manhattan egyik kórházában. Szülei gazdag amerikaiak, őseik még az első telepesekkel együtt érkeztek az új hazába.
Átlagos gyerek volt, átlagos élettel. Testvére nem lévén mindent megkapott és igazi lányos lányként nevelték. Már kiskorában is szeretett különféle ékszereket készíteni, szoknyában járni, vagy titokban felpróbálni édesanyja magas sarkú cipőjét. Tinédzser korában ez csak kiéleződött. Délutáni plázázások, közös készülődés a barátnőkkel az esti bulikra… Manhattan csillogó cukormázas világa szinte magába szippantotta.

Elit lánygimnáziumba járt, ahonnét egyenes út vezetett bármely híres-neves egyetemre. Ő a Stanfordot választotta az Államok túlsó végében. Csábította a kaland, Frisco és Los Angeles… Hisz melyik 18 éves tinilány ne álmodozna arról, hogy híres sztár lesz, és együtt partizik majd a sok nagynevű színésszel?
Ugyanis színészkarra jelentkezett, ám nem vették fel, csak média-asszisztensire, persze ugyan ezen az egyetemen. Letörtségre nem volt oka, kevesebb tanulást igényelt a dolog, és így legalább több ideje maradt arra, hogy felfedezze magának az Angyalok Városát, valamint San Franciscot. A papa tárcájából persze. Ezekben az években szerzi jogosítványát is, ami mellé persze saját autó is dukál. Szintén a papa tárcájából előhúzva…
A tanulmányok elvégzésével a legnépszerűbb tévétársaság helyszíni tudósítója lett, hisz fiatal is, csinos is, és még tehetsége is van hozzá.
Az önálló élet megkezdésének első fázisaként San Franciscoban marad, nem költözik vissza a szüleihez Manhattanbe. North Beachen vesz házat. Ezt még a papa tárcájából.
Élte a maga kis életét. Dolgozott, ismeretsége, elismertsége nőtt, és immáron saját pénztárcáján is megállt a sajátos életvitele.

Apropó, azt írtam, nőtt az ismeretsége? Nos, ez így is volt, ám hogy a szép számú ismeretség közül melyik kedves „aktuális barát”-jának sikerült fenekestől felforgatnia az akkor 26 éves nő életét, azt ő maga se tudja.
2001-ben megszületik ugyanis egy bájos kislány, Vanessa Elward. Eve szülei ugyan nem fogadták tűzijátékkal és kitörő örömmel, hogy unokájuk lett, de sokat segítettek lányuknak kezdetben. Mert valljuk be, ahány ruha, éppen annyi pelenkamárka is van a világon, és hát szegény Eve nem kifejezetten boldogul a gyereknevelés rögös ösvényén.
A dologgal igazából akkor barátkozott meg, mikor a pici Nessa már járni-beszélni kezdett. Onnét ők lettek a világ legjobb barátnői, de addig nem igen tudott mit kezdeni egy gügyögő, folyton bepisilős, sírós pelenkással.
Szóval most így élnek, kettecskén, ő és a 8 éves „nagylány”. Az apajelöltek kilétéről csak Evangeline tud, de őt meg nem érdekli. Sokkal fontosabb számára a munkája és a kislánya boldogsága.
avatar
Eve
Halandó
Halandó

Titulus : Anyatigris
Kor : 44

Hozzászólások száma : 127

Vissza az elejére Go down

Re: Evangeline V. Elward

Témanyitás  Lupo on Szomb. Feb. 27, 2010 4:26 am

A karakterlapot elfogadom. Sok türelmet a gyerekhez és jó játékot!

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 586

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Evangeline V. Elward

Témanyitás  Eve on Szomb. Feb. 27, 2010 4:36 am

Ismerettségek:

* Vanessa Elward ~ a félárnyőr kislánya
* Iago O'Connor ~ a lánya vérszerinti - árnyőr - apja
* Vjekoslav Mihovil Mitril ~ kedvese
* Pandora La'Morte ~ a lánya babysittere
avatar
Eve
Halandó
Halandó

Titulus : Anyatigris
Kor : 44

Hozzászólások száma : 127

Vissza az elejére Go down

Re: Evangeline V. Elward

Témanyitás  Eve on Vas. Okt. 17, 2010 1:56 am


- Gáz van? *Mert ugye nem vak és süket és mekkora poén lenne, ha Eve pont neki sírná el a problémáit. Persze a fölényesen pofátlan mosoly ott van az arcán.*
- Megoldom. *Tér ki és ad választ is egyben a kérdésre. Lassú léptekkel próbálja kikerülni a pasast, tekintetét kerüli.*
- Pedig könnyen lehet, hogy én vagyok a problémáidra a gyógyír, hiszen valamiért csak összefutottunk most. *Jegyzi meg fölényesen, mintha annyira tisztában lenne azzal, hogy mi miért történik a világban.*
- Kötve hiszem. Sőt, biztosan állíthatom, hogy te vagy minden problémám forrása. *mert bár tény, hogy apa nélkül nem lenne a kislány se de... az istenért, miért nem tudott egy ÁTLAGOS pasast kifogni?!*
- Tehát Nessával van valami. *Jelenti ki elégedett fejjel, hogy csak kiszedte valahogy. Végül is logikus következtetés, hogy ha minden probléma forrása ő, akkor a probléma Nessa. Egyébként normális tempóban, lazán sétál Eve mellett.*
- Már mondtam. Megoldom. Eddig is megoldottam. *tekint a férfira nyomatékosítón, ahogy haladnak. Még csak az kellene, hogy a kelleténél jobban beleártsa magát a pasas a dolgokba. Nagyon jól megvannak nélküle is.*
- A bál óta tudhatnád, hogy nem tudsz mindent megoldani, ami a mi világunk része. *Jegyzi meg teljesen komoly ábrázattal, de semmi aggodalom, vagy hasonló érzés nem hallatszik ki. Pusztán csak egy megjegyzés, hogy éreztesse Evenek, bizony szükség van rá.*
- Iago. *torpan meg, szembefordul a férfival és kisöpör arcából egy tincset. Hangja komolyan csendül.*
- Ha már ennyire nem tehetek ellene semmit, mint azt állítod, legalább hagy legyen a lányom az enyém, amíg az lehet. *a szikrákat szóró tekintet megenyhül pár pillanatra.*
- Minek kötődni érzelmileg hozzá, ha úgyis elveszíted majd? *És most nem mosolyodik el pofátlanul, hiszen a kérdés komoly. Ezt valahogy nem érti.*
- Mert az anyja vagyok. *súgja a választ csendesen.*

(2010. szeptember)
avatar
Eve
Halandó
Halandó

Titulus : Anyatigris
Kor : 44

Hozzászólások száma : 127

Vissza az elejére Go down

Re: Evangeline V. Elward

Témanyitás  Vienne on Szomb. Okt. 30, 2010 11:50 pm

A "Lapis philosophorum" nevű kaland során bizonyította rátermettségét.
Jutalma:
Munkahelyén két pozíció között is válogathatott, és ő bizony azt a vezetői pozíciót választotta, amely több szabad időt és kibontakozást ígér a nőnek.
Így többet lehet kislányával, valamint előre láthatóan saját műsora lesz a csatornájánál.

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Evangeline V. Elward

Témanyitás  Eve on Csüt. Dec. 13, 2012 12:38 pm

A karakter jelenleg:
- Nessa elkerült tőle, így aligha lehetne szomorúbb. Egyfajta monoton unottság és élettelenség jellemzi mindennapjait, vigaszt pedig a Prof karjai közt keres, már ha lehet ezt mondani a kapcsolatukra, ahol persze még mindig ő a kezdeményező fél.
avatar
Eve
Halandó
Halandó

Titulus : Anyatigris
Kor : 44

Hozzászólások száma : 127

Vissza az elejére Go down

Re: Evangeline V. Elward

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.