Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Raoul de Nostredame

Go down

Raoul de Nostredame

Témanyitás  Raoul on Vas. Márc. 07, 2010 5:38 am


Név: Raoul de Nostredame
Születési hely, dátum: Franciország, Saint Rémy, 1507. Október 17.
Kor: 502 (29-nek néz ki)
Kaszt: Démon
Lakhely: Nincs lakhelye.
Foglalkozás: Fel sem lehet sorolni.
Fegyver, varázseszköz: Nincs

Jellem
A legjobb szó rá, hogy semleges. Se nem jó és se nem rossz. Ha a helyzet úgy kívánja, akkor persze hidegvérrel öl, de egyébként semmi nem hajtja őt arra, hogy bárkit is el tegyen láb alól. Teljesen idomult a mai korhoz, nem mutatkoznak rajta a régmúltból hozott viselkedésformák. Teljesen bele tud olvadni a hétköznapi emberek világába. Viszont különlegessége, hogy hatalmas tudásszomja van és adrenalinvágya is az átlagos fölött leledzik. Nem magányos típus, mindenhol megvannak az ismeretségei, legyenek azok démonok, vagy akár halandók. Viszont képtelen egy helyben maradni. Egy évnél tovább nem marad meg ugyanabban a városban, de legtöbbször még ugyanabban az országban sem. Szabadságvágya valami hihetetlen. Emellé ravasz, tudja manipulálni az embereket, de ha érzelmekkel kerül szembe, akkor teljes mértékig analfabéta. Azokon nem tud eligazodni.

Megjelenés
* Magasság: 187 cm magas
* Testsúly: 72 kg
* Haj: Fekete, általában mindig divatos, de alapvetően rövid.
* Szem: Borostyánszín és a barna közti átmenet.
* Vonások: Kifejezetten jóképű, mindig kissé borostás, erős szemöldöke, néha már igen ijesztő kifejezést kölcsönös arcának. Nem tűnik barátságosnak és nem is próbál annak tűnni.
* Testalkat: Sportos. Nem izomkolosszus, de férfis testalkattal rendelkezik.
* Öltözködés: Attól függ, milyen helyzetben látja az ember. Ha a helyzet úgy kívánja, sportos, ha úgy, akkor elegáns, de alapvetően ad magára.

Előtörténet
Talán már mindenki hallott a híres Nostradamusról, a jósról, akinek számtalan jóslata máig fent maradt. Viszont azt kevesen tudják, hogy neki bizony van egy fivére is, egy öccse. Róla nem szól a fáma, és a nevét nagyjából sehol sem említik. Csak a de Nostredame család tudott a létezéséről és bizony annak is megvan az oka, hogy ez miért maradt így a későbbi időkben is.
A fiatal Raoul nem volt átlagos gyerek, akárcsak bátyja, ő is a jövőbe látott, látomások formájában. Ő is ajándékként tekintett erre, de úgy alapjában véve az egész életre máshogy nézett, mint mondjuk bátyja. Valahogy sosem tudta elfogadni azt a tényt, hogy az emberek halálra vannak ítélve, ha eljön az idő, akkor mindenki távozik erről a világról. Kifejezetten foglalkoztatta az örök élet kérdése, mert neki bizony tervei voltak. Gyakran össze is különböztek bátyjával ezen kérdéskör felmerülésekor.
De tisztességes felnőtt lett belőle, az akkori korban igen művelt férfinak számított, de a tudás önmagában nem elégítette ki vágyait.
Ám egyszer váratlan vendég látogatta meg, aki állítása szerint az alvilág ura volt. Maga mellett akarta tudni a látót és nagyobb hatalmat, örök életet ígért neki. Az úr próbálkozása a báttynál befuccsolt, viszont Raoul annál inkább hajlott az ajánlatra, így elfogadta. Nem sokat gondolkozott rajta, hiszen egy régi vágya teljesülhetett ezzel.
Az alvilág leghatalmasabb és akkoriban még egyetlen látója lett és ő ki is használta fontos szerepét. Sok időt töltött a halandók között a világot járva, a tudását növelve... Az alvilág mindig kissé torzítja a jellemet. Esetében erős tudásszomjban és a halhatatlanságban rejlő lehetőségek kiaknázásában nyilvánult ez meg. Ezalatt a majdnem fél évezred alatt szinte teljesen bejárta a világot és minden, ami tanulható, azt igyekezett elsajátítani. Persze ennek még máig nem ért a végére. És emellett minden vonzza, ami veszélyes. A mai kor kialakulásával egyre több ilyen elfoglaltságot talált. Szüksége van ezekre, mert akkor érzi jól magát, ha az adrenalinszintje az egekben van. Ez amolyan függőség. Annak tudatában, hogy nem halhat meg, ez igazán jó szórakozást nyújt.
Az alvilágban a lehető legritkábban lelhető fel. Ha hívja őt a Forrás, akkor megy, de egyébként a maga útját járja. Bárki akar tőle valamit, annak meg kell őt keresnie. Nem megy házhoz. Amikor hiányát a Forrás is szóvá tette, egész egyszerűen csak annyit válaszolt, hogy a látás képessége valahogy jobban megy neki, ha hagyják kibontakozni. S, mivel fontos a Forrás számára, ezért kénytelen-kelletlen, de megtűrik hóbortjait.
Máig nem unt rá életére és az elkövetkezőkben sem tervezi.


Képesség
Alapképesség
Teleportálás
Energiagömb (közepes)

Egyedi
Látó. Méghozzá igen tisztán látja a jövőt. Számára a sors egy nyitott könyv, melybe akkor néz bele, amikor akar. Amikor a jövőbe néz, egész szeme feketévé válik. Ez a képesség akkor forrott ki ennyire, amikor démonná vált és emiatt is olyan értékes.


A hozzászólást Raoul összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 08, 2011 8:00 pm-kor.
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 510

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Raoul de Nostredame

Témanyitás  Vienne on Vas. Márc. 07, 2010 5:46 am

A karakterlapot elfogadom. Jó játékot, Mr. Adrenalin!

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Raoul de Nostredame

Témanyitás  Raoul on Szomb. Júl. 17, 2010 10:28 pm

Raoul GalleryA hozzászólást Raoul összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 01, 2011 9:37 pm-kor.
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 510

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Raoul de Nostredame

Témanyitás  Vienne on Szomb. Okt. 30, 2010 11:57 pm

A "Lapis philosophorum" nevű kaland során bizonyította rátermettségét.
Képessége:
Emberfeletti reflexek

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Raoul de Nostredame

Témanyitás  Raoul on Vas. Márc. 27, 2011 3:11 am


A bejegyzések címei Queen számokból erednek, igen. Maguk a bejegyzések pedig fiktív naplórészletek. Mielőtt valakiben felmerülne, hogy ezek egy konkrét személyhez vannak címezve, elmondanám, hogy ez így van. Nem nehéz kitalálni ki az. Mindenesetre annyit mindenképp szeretnék megjegyezni, hogy a szöveges és képi anyag, mind az én művem, sok munkám van benne, nem lenyúlni. Kösz. (Animációkat nem én csináltam, azt vihetitek, ha kell) Egyébként ez folyton frissül, igyekszem a történések szerint hozzáírni ezt-azt. Jó szórakozást!


„Unatkoztam aznap este. Márpedig én nem szoktam unatkozni. Hirtelen ötlet volt, hogy felmegyek a felszínre, egyébként a Pokol Tüzében voltam, már nem is emlékszem mit csináltam ott. De arra igen, hogy pont a nagy Vadászról folyt a vita, beszálltam, mert érdekesnek tűnt. Fogadás lett a vége… éld túl a vele való találkozást. Meg kell jegyeznem, hogy az én „rajongótáborom” nagyobb volt, mint a tiéd, azt mondták kinyírlak.
Nem igazán foglalkoztam veled előtte, akkor tudtam meg, hogy nő vagy és a motor miatt még nagyon testhezállónak is tűnt a feladat. Egyébként megjegyzem, én nyertem. Azért egy kicsit sikerült meglepned, nem rád számítottam, nem ilyennek képzeltelek az elmondások alapján. De kellemes csalódás volt, akkor már nem is akartalak megölni igazából, megérted a pénzed, kár lett volna érted. Viszont játszadozni veled igen szórakoztató volt, komolyan megizzasztottál, ami ha azt nézzük, hogy látom a jövőt, igen nagy szó. Nagyon nagy szó. Paktum lett a vége, ott már határozottan a bőrömet mentettem és részemről nem is volt olyan nagy áldozat, hiszen úgy terveztem, békén hagylak aztán… nem vagyok kivégzőosztag. Nem bántam meg azt az éjszakát. Amúgy öt lelket kaptam érted aztán. Ötvenet kaptam volna, ha megöllek.”
„Megidéztél és játszottál velem. Nagyon nem szeretem az ilyet, felőlem akár Lupo-val is álmodhattál volna. Az pedig kifejezetten bosszantott, hogy elérted, hogy megcsókoljalak. Nem tudom, hogy direkt csináltad-e, vagy hogy belém mi ütött, de sértőnek éreztem, hogy ilyen könnyen befolyásolsz.
Visszakaptad. Muszáj volt megőriznem a méltóságom és igen… én pont az a bosszúálló típus vagyok. Annak ellenére mennyire jól rejtegetitek a STÜVIK-et, nem volt nagy szám beépülni. Szórakozni veled, pedig egyszerűen isteni volt. Ott próbáltam keresztbetenni neked, ahol csak tudtam, sokkal szórakoztatóbb volt, mintha megöltelek volna. De azt hiszem túl messzire mentem. Nem nálad, te még bírtad volna, én kezdtem pár hét után kiégni, már nem volt olyan szórakoztató a bizonytalanságod. Sőt, a vége felé már majdnem sajnáltalak is… de azért nem akarok túlzásokba esni.
Aznap este, amikor megmentettelek, véget akartam vetni az egésznek. Úgy véltem egyszerűen rád untam. Franc se számított rá, hogy megcsókolsz, nem nézek minden percben a jövőbe. Viszont egyszerűen elvesztettem a fejem, ott voltál a karjaim között. Egy percig sem gondoltam, hogy kiszolgáltatott, vagy gyenge nő lennél, tudtam, hogy nem vagy az, a szituáció ellenére sem. Mégis velem lélegeztél, hozzám simultál… fantasztikus volt és meglepően természetes. Azt hiszem megijedtem ettől az érzéstől, eljöttem.”„Akkor még eszem ágában sem volt beismerni… Azt. Nem is hiszem, hogy tudtam, bár elég árulkodó jel volt, hogy alig bírtam másra gondolni, mint arra az estére és rád. Akkortájt Lupo egyszer hivatott és persze feltűnt neki. Azt mondta kezdjek veled valamit, mert gyomorforgató érzés a fejembe nézni. Akkor még nem gondolta, hogy nagy problémát jelentesz, de gondolhatod, mit hagyhattál a fejemben, ha ő is ezt mondta.
Eleinte nem akartam találkozgatni, tudtam, hogy nem lesz jó vége, ha egy démon meg egy boszorkány… De egyikünk sem tudta megállni, én meg végül feladtam, hogy küzdjek ellene.
Akkor fent a toronyban dőlt el. Gyönyörű és megfejthetetlen voltál én meg… őszinte leszek, le akartalak nyűgözni. Úgy éreztem harcolnom kell azért, hogy te is ugyanazt érezd, amit én. Tudom, hülyeség. Utálom, hogy teljesen elveszed az eszem. Az első közös esténkre, még mindig pontról pontra emlékszem, sosem éreztem még hasonlót sem. És nem hiszem, hogy ezt valaha kimondanám neked, nem tudnám, de soha nem voltam olyan boldog, mint akkor és ott, veled. Ettől függetlenül ez még leírva is borzalmasan hangzik.”„Egy idő után kezdtem feltűnővé válni és egyre kevésbé nézték jó szemmel, hogy egy halandóval múlatom az időt. Főleg a kastélyban történtek után. Cosette és Rafael kegyetlenül rám szálltak, természetesen Lupo parancsára. Én meg nem akartam, hogy bajod essen, főleg úgy, hogy pontosan tudtam mire készülnek. Pengeélen táncoltam. Akkor kerestem fel Ignatius-t. Remek méregkeverő, bár megkéri az árát. Némi kellemetlenség ellenére elkészítette nekem a bájitalt, el tudtalak titkolni Lupo elől, de akkor is nagy volt a kockázat. Nem tehettem ezt veled, el kellett hagyjalak. Egyébként Görögországban voltam. Lupo amúgy is megszokta már, hogy azt csinálok, amit akarok, persze rendszeresen küldte hozzám Cosette-t ellenőrzésre, én pedig igyekeztem elvonni a figyelmét a kis szőkének. Ettől függetlenül úgy éreztem magam, mint egy börtönben. Én pedig nem vagyok olyan, akit csak úgy be lehet zárni.”


„Nagyon bántott, hogy nem lehettem ott veled, napokat töltöttem azzal, hogy megoldáson gondolkodjak. A megoldás pedig egy fényőr képében jött, Jason-nel futottam össze. Közölte velem, hogy milyen őrültséget tervezel. A jövő pedig igazat adott neki. Tudod te, hányszor láttalak meghalni?! Nem maradhattam ott, ugyebár akkor beszéltünk újra, sok minden kavargott bennem, akkor gyenge voltam. Inkább meg akartalak kerülni, hátha az megold valamit. Ismét Ignatiushoz mentem, majd újra hozzád egy másik bájitallal.
Utáltam hazudni neked. Hidd el, félezer éve élek, tettem dolgokat, amik miatt a legcsekélyebb bűntudatom sincs, de akkor, neked minden egyes szót kínszenvedés volt kiejteni. És te megbíztál bennem… De elhittem, hogy úgy lesz a legjobb, ha elfelejtesz engem egészen. De az az egy bizonyos szó, nem volt hazugság. Furcsa érzés volt kimondani, főleg azok után, amit akkor tettem veled. De őszinte volt.”„Utána az volt az első dolgom, hogy kiürítettem a házadból a velem kapcsolatos dolgokat. Mint utólag kiderült nem végeztem túl jó munkát, meg sem fordult a fejemben, hogy Margarethez vihettél bármit is. Aztán felkerestem a hozzád közel álló személyeket és meg mondtam nekik, hogy ne emlékeztessenek rám. Persze egyiket sem zavarta. Logant speciel képen tudtam volna törölni. És, hogy aztán mit tettem?
Magam alatt voltam, mint még soha. Tudtam, hogy mit fogsz tenni, tudtam, hogy fogalmad sincs, ki vagyok én és, amikor láttam, hogy te és Logan… Felkerestem Cosette-t. Talán abban bíztam, hogy ő úgyse adja magát. Tévedtem. Csak helyi és időleges érzéstelenítés volt, nem jelentett az ég világon semmit.
Lupo sem kímélt, szorosabbra fogta a gyeplőt, elvesztette a bizalmát velem kapcsolatban. Először Rafaellel kellett dolgoznom, majd megkaptam Cheryl-t. Aztán szép lassan elkezdett elülni a dolog… Arra pedig nem számítottam, hogy pont a jövő és Margaret fognak elvezetni téged hozzám. Úgy tudtam, hogy nem fogod könnyen adni magad, vagy akár az emlékeid. Talán még csalódtam is volna, annak ellenére, hogy a cél az volt, hogy ne emlékezz rám.”„Nem tehettem mást, foglyul ejtettél, el kellett mondanom az igazat, hiszen már magadtól is rájöttél volna. Lassabban, mint a segítségemmel, de akkor már nem volt visszaút. És őszinte leszek, örültem neki. Hiszen újra átölelhettelek és újra azt érezhettem, hogy az enyém vagy. Fogalmad sincs mennyire vártam az este a 11 órákat… Hivatalosan is visszatértem az életedbe. És ezúttal nem engedlek. Bár még Lupoék nem fogtak gyanút, de ez már csak idő kérdése. Már nem tud érdekelni, azt hiszem elég sokáig éltem nélküled ahhoz, hogy bármilyen kis időnek is örüljek veled. Ezt sem fogod tőlem hallani… úgyis tudod.
Tehát az igazi Raoul visszatért és most mindent akarok!”
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 510

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Raoul de Nostredame

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.