Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Margaret Grace McLane

Go down

Margaret Grace McLane

Témanyitás  Margaret on Csüt. Ápr. 01, 2010 10:44 am

Név: Margaret Grace McLane
Születési hely, dátum:Anglia, London, 1879. November 11.
Kor: 130 év
Kaszt: Boszorkány
Lakhely: San Francisco, belváros
Foglalkozás: Divattervező.
Fegyver, varázseszköz: Nyaklánc, gyémántköves medállal, mely rendkívül vonzóvá teszi őt a kiszemelt férfi szemében. Ellenállhatatlan vonzalmat ébreszt, de csak abban akihez hozzáérinti a követ.
Jellem
Egy igazi nő. Kívülről csupa báj és kellem, de belülről szikla. Mindig tudja mit akar, merre tart, az van amit ő mond. Saját érdekének érvényesítése céljából rendkívüli virtuozitással él a női rafinériákkal. Szinte mindig magabiztos és talán ennek vonzataként, vagy épp fordítva, de igen hiú. Pedig ez nem jellemző az intelligens nőkre, de rá hatványozottan. Tisztában van a saját vonzerejével és nagyon szívesen használja is ki. Ravaszsága és talpraesettsége határtalan.
Nem gonosz, de nem is nevezhető jónak, semlegesnek tartja magát. Ezzel szemben ártatlanokat sosem öl, démonokat viszont könnyű szívvel, de őket is csak akkor ha útjában állnak. Közvetlen veszélyt nem jelent rájuk nézve. Viszont az emberi érzelmekkel lelkifurdalás nélkül játszik. Nem véletlenül híresült el nagy férj-falóként. Persze valahogy a férjek mind a leggazdagabbak közül kerülnek ki. Igazi világi nő.
Megjelenés
Karcsú, normál termet, kellemes idomok, bájos arc, gyönyörű íves ajkak, kékesszürke szempár... Első ránézésre az, amit meg lehet állapítani róla. Gyönyörű. De a kisugárzása, ha lehet még ezekre is rátesz egy lapáttal. Egy igazi jelenség, mely ha akar nevetést idéz elő, vagy épp gyanakvást, esetleg darabokra hulló szíveket. Ha lennének színészi intuíciói, akkor minden bizonnyal ő lenne a Broadway dívája. Öltözködése nem hagy kívánnivalót maga után, hiszen saját maga által tervezett ruháit viseli. Ezek tipikusan olyanok, melyek a múlt századi divatot vegyítik a mai kor igényeivel.
Mindig csak épp annyi sminket használ, amennyi szükséges, bár hófehér bőre igényel némi pirosítót és igen jól állnak neki az élénk rúzsok. Szinte mindig tipikus levendula-illat lengi körül. Hajszíne az, amit rendszerint változtat. Volt már ő szőkétől feketéig minden, most éppen a barna, divatosan vágott, vállig érő stílussal barátkozik.
Előtörténet
1879. novemberében jött világra egy gazdag, angol polgári család gyermekeként Margaret. Boszorkánynak született, még ha a családfa azon ágán, melyen ő is leledzett, nem volt ez jellemző. A család ennek ellenére tisztában volt a boszorkányság létezésével, még ha meg is lepte őket a gyermek varázslatos mivoltja. Ehhez mérten a kis Margienak teljesen átlagos gyermekkora volt sok-sok bállal, fogadással és egyéb úri szórakozásokkal. Már kislányként is vonzotta őt a csillogás, a pompa, díva akart lenni.
Tizenévesen hatalmas fordulatot vett az élete, hiszen a gazdag édesapa vállalata csődbe ment, így szép apránként elszegényedtek. El kellett adni a családi kúriát, kisebb lakásba kellett költözni és valahogy kiestek a színes forgatagból. Ez a változás Margaret életében és világnézetében is nagy változásokat idézett elő. Tizenöt évesen férjhez ment. Nem szerelemből, nem is kényszerből. Egy gazdag befektetőt szemelt ki magának, akit igazán el tudott bájolni. Majd érdekes módon házasságuk után két évvel a férfi meghalt, majd Margaret is eltűnt az örökséggel. Bizony nem kis köze volt a férfi halálához, de az ő kezéhez nem tapad vér. Elintézte, hogy a fiatal bejárónő tegye meg helyette.
Évekkel később bukkant elő ugyancsak Angliában, ismét csak egy gazdag férfi oldalán. Vele már négy évig voltak házasok, de továbbra sem volt szerelmes. Az a férfi is elhalálozott és a pénz ismét csak a gyászoló özvegyé lett.
Majd Margaret betöltötte a 28. életévét. Nagyjából ekkor tudatosult benne, hogy ő sem él örökké, pedig még annyi dolgot ki akart próbálni. A neve is még csak xy feleségeként volt ismert, pedig az volt a cél, hogy önmagáért ismerjék a nevét. Márpedig nem akart hatvan évesen befutni az ismertségbe, nem akart egyáltalán hatvan éves lenni. Addigra már az Égiek levették róla a kezüket, hivatalosan sem volt már fényőre, aki beleszólhatott volna abba, amit tervezett.
Egyik nap fogta magát és nemes egyszerűséggel, no meg némi varázslattal, lement az Alvilágba. Nem félt tőle, hiszen az emberi világ legaljával is ápolt kapcsolatokat a két férj közti életekből, így nem tartott attól különösebben, hogy ne tudna odalent eligazodni. Céllal érkezett, ugyanis hallott démonokat valamilyen méregkeverőről susmogni. Hát elkezdte keresni és végül meg is találta Ignatiust. Ugyebár az örök fiatalság bájitala mindenki számára rejtély, de a méregkeverő egy bájitala húsz évre tudta ezt biztosítani számára. Húsz év... Ilyen időközönként jelenik meg újra és újra az Alvilágban, összeszedett lelkekkel, vagy erőkkel, hogy újabb húsz évre bebiztosítsa a létezését.
Mióta magának tudhatja a részleges örök életet, már bejárta a fél világot, szinte nincs olyan hely, ahol ne lett volna férje. Persze a halandóknak szemet szúrt volna, hogy nem öregszik, így időnként eltűnik a világ szeme elől, a sajtó a haláláról hírez, majd újra megjelenik, máshol. Időközben egy nyaklánccal is gazdagodott, amit az előző, éppenséggel mágus férjétől lopott el. "Hiszen csak ott porosodott a fiók legmélyén". Mostani életében, San Franciscoban egy divatcéget vezet és keresi a következő férjet. Valahogy ez olyan megszokássá vált, amit nem bír elhagyni. Mint ahogy azt sem, hogy az előző férjei nevét mindig megtartja, egészen a következőig.
Mégsem nevezhető démonnak. Megvan benne az a szikra - még ha el is rejti -, ami a démonokban nincs. Ha lát egy bajba jutott ártatlant, akkor kénytelen-kelletlen, de hajlandó segíteni. Talán azért ragadt ez meg benne ennyire, mert gyermekkorában a boszorkány-rokonság ezt rendkívül jól belenevelte, pedig ő maga utálja ezen gyengeségét. Tehát még ha csak bizonyos esetekben is, de van lelkiismerete. Ez különbözteti meg a démonoktól.

Képesség
Alapképesség
Bűvige (gyenge)
Rituálé (erős)

Egyedi
Uralja a jeget. Ha akarja, akkor az érintésével szó szerint megfagyaszthat bármit, vastag jégpáncélt képezhet bármi köré.


A hozzászólást Margaret összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 01, 2010 10:59 am-kor.
avatar
Margaret
Boszorka
Boszorka

Titulus : Femme Fatale
Kor : 139

Hozzászólások száma : 152

Vissza az elejére Go down

Re: Margaret Grace McLane

Témanyitás  Lupo on Csüt. Ápr. 01, 2010 10:47 am

Jégkirálynő, a karakterlapot elfogadom. Jó játékot!

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 586

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Margaret Grace McLane

Témanyitás  Margaret on Csüt. Ápr. 01, 2010 10:57 am

Régen

Mostanában
+1 ráadás mert csak

avatar
Margaret
Boszorka
Boszorka

Titulus : Femme Fatale
Kor : 139

Hozzászólások száma : 152

Vissza az elejére Go down

Re: Margaret Grace McLane

Témanyitás  Vienne on Szomb. Okt. 30, 2010 11:39 pm

A "Lapis philosophorum" nevű kaland során bizonyította rátermettségét.
Képessége:
Meglevő képessége fejlődött, immáron teljesen le tudja hűteni maga körül a környezetét egy 10 méteres sugarú körben, anélkül, hogy hozzá kellene érnie bármihez is.

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Margaret Grace McLane

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.