Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Tetszőleges étterem

10 / 11 oldal Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

Go down

Tetszőleges étterem

Témanyitás  Lupo on Kedd Szept. 15, 2009 5:07 am

First topic message reminder :

Random étterem. Itt ki lehet játszani az összeset a leglepukkantabbtól, egészen a legnívósabbig, csak akkor kéretik fejlécezni. Határ csak a csillagos ég és a fantázia. (Kacsalábon ne forogjon és semmi elvadult ötlet)
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down


Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Eric on Kedd Ápr. 24, 2012 7:33 am

A gunyoros válaszra kissé lehajtottam a fejem, és szememmel Pandorára pillantottam, miközben ő a teát szürcsölgette. Kissé elmosolyodva szóltam neki:
- Vigyázz, forró.
Majd folytattam:
- Az lehet, hogy nem találkoztunk még személyesen, de ismerjük egymást. Legalábbis én ismerlek. De nyugi, nem vagyok sem perverz, sem baltásgyilkos, mindössze sokat tudok rólad. Tudod, ez a munkám része.
Mondandóm közben kissé közelebb hajoltam a lányhoz, elvégre senki másra nem tartozik, hogy miről beszélünk. Szemem sarkából azért figyeltem a körülöttünk lévő emberekre, elvégre ekkora tömegben észrevétlenül felbukkanhat egy démon, aminek én most nem nagyon örülnék.
- Még mindig nem tudod, miről fesd azt a beadandót?
Kérdeztem tőle, ezzel is bizonyítva, hogy igenis sokat tudok róla.
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Pént. Ápr. 27, 2012 11:46 pm

Komolyan nem így terveztem a napom alakulását, egyáltalán nem. És akkor még finoman fogalmaztam, tekintve, hogy tulajdonképpen az egészet lehúzhatom a wcn. Ha legalább be lettem volna osztva a kávézóba, akkor elmondhatnám, hogy csináltam valami hasznosat, nem pedig csak szerencsétlenkedtem volna. Elvégre még egy rajzot is képtelen vagyok majd felmutatni holnap, ha csak 10 percen belül a nap nem dönt úgy, hogy előbújik. De erre valljuk be igazán kevés volt az esély.
- Rendben, nem vagy perverz és baltás gyilkos sem. egy kukkoló, igazán sokkal jobb, mekkora szerencsém van! - közöltem vele tömör iróniával a hangomban. Régen anya sokszor leteremtett amiért így viselkedek, de hát ő is elég tűzről pattant volt, így biztosan tudom ezt tőle örököltem. Egyáltalán nem tetszett, ahogy közelebb hajolt hozzám és ennek megfelelően bekapcsolt a védekező ösztönöm. Hátradőltem, de külső szemlélő számára ez csak annyit jelentett, mintha kényelembe helyezném magamat. Hogy tudta-e vagy sem, az nem igazán érdekelt, mert a reakcióm teljesen normális volt.
- Nos, azt bizonyára tudod mire való egy rajzmappa. - állapítottam meg és hangból enyhén hallatszott, hogy most meglepett az értelmi képességeivel. Mivel eszem ágában sem volt elhinni, hogy valójában olyan sok mindent tudott rólam. Tekintve hogy senkinek sem meséltem a múltamról. Nem tartozott senkire sem.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Eric on Szomb. Ápr. 28, 2012 12:28 am

A gunyoros viselkedését elfogadtam, hiszen mégsem ismer annyira, hogy megbízzon bennem. Hogyan is tudnám bebizonyítani neki, hogy nem akarom bántani, sőt, én vagyok az őrangyala, csak az ő ereje még nem éledt fel?
- A rajzmappa csupán arra utal, hogy szoktál rajzolni, illetve rajzolni akartál. Én azt is tudom, hogy a tanárod nem igen örülne még egy vázás képnek. Tudom, hogy egyedül érzed magad, és hogy Londonból azért jöttél el, mert túl sok szomorú emléked kötődik hozzá, amiket szeretnél elfelejteni
Próbálok olyan dolgokat mondani, amiről senkinek nem beszélt, csak ő tud róla, így bebizonyítva, hogy sokat tudok róla, és nem akarok rosszat.
- Mondd csak, hiszel a mágiában, a természetfeletti erőkben?
Látszólagosan erősen eltereltem a "beszélgetésünk" témáját, de jobb hamarabb túlesni ezen a dolgon, nem szeretném, ha tovább kellene várni, amíg esetleg késő nem lesz.
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Vas. Ápr. 29, 2012 1:56 am

Nem ma valahogy semmiképpen sem voltam felkészülve egy ilyen lehetőségre. Nem mintha bármikor máskor megfordult volna a fejemben, hogy van egy külön bejáratú kukkolóm, de ez most mellékes, mert úgy néz ki ténylegesen valóra vált. A következő percben azonban, amikor beszélni kezdett őszintén felállt tőle a szőr a hátamon. Nem is azért, amilyen nyugodtan mindezeket kijelentette, hanem azért, mert egyáltalán tudott róluk. Az életemről, holott az összes évfolyamtársamat ismertem és néhány más diákot is a környező szakokról. A probléma azzal volt, hogy ő egészen biztosan nem jár az iskola egyetlen képzésére sem.
- Elnézést, szeretném kérni a számlát. - szóltam oda higgadtan az éppen mellettem elhaladó pincérnőnek, aki sietve bólintott, bár kicsit furcsának találta, hogy csak a teámat fogyasztottam el a pitémhez azonban hozzá sem nyúltam. Hát igen... kisebb gondom is nagyobb volt jelenleg, mint egy otthagyott almás pite. Komolyan megijedtem tőle, hogy ez a srác -nem számít milyen okból kifolyólag- de feltörte az iskola rendszerét és elolvasta a személyes adataimat.
- Nem, a rendőrség intézményében viszont határozottan. - közöltem vele kertelés nélkül és úgy vélem, hogy az őrzővédő szerv említése is bőven elég volt. Nem volt szükséges hozzátennem, hogyha tovább folytatja ezt, akkor igen hamar meglátogatja egy egyenruhás alak, hogy valaki feljelentette zaklatásért. Nem lesz nehéz neki kitalálni, hogy ki volt az, feltéve ha egyedüli szerencsés vagyok, akit kipécézett magának.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Eric on Vas. Ápr. 29, 2012 2:42 am

- Már mondtam, nem vagyok sem gyilkos, sem kukkoló, miért nem hiszed el? Az én munkám az, hogy a hozzád hasonló, különleges embereket segítsem, őrizzem támogassam. Mondhatni őrangyal vagyok. Hogyan bizonyíthatnám be, hogy nem akarok neked rosszat?
*Kérdeztem tőle, mert nem nagyon van ötletem hozzá. Arra gondoltam, elmondatok vele egy varázsigét, de ezt az ötletet hamar elvetettem, hiszen ki tudja, mekkora is valójában az ereje, ha túl nagy, akkor felrobbanthatja az éttermet. A rendőrség említésére ügyet sem vetettem, hiszen úgysem tudnak fogva tartani, elteleportálok, és kész. Ha tudnám, hogy mi az ereje, akkor talán előcsalogathatnám, és talán hinne a szemének...*
- Mondd csak, ha lenne egy hely, ahova el szeretnél utazni, mi lenne az? Persze azon kívül, ahol én nem vagyok ott.
*Ha elteleportálok vele oda, akkor remélem megbízik majd bennem, és nem fogja azt hinni, hogy elraboltam... Most jut eszembe, milyen udvariatlan vagyok, én mindent tudok róla, ő pedig semmit rólam. Illene bemutatkoznom.*
- Egyébként Eric vagyok. Eric Westwhite. Csak ha fel akarnál jelenteni, kell egy új név nekik, úgysem ismernek, és nincs is rá okuk, megnyugodhatsz.
*Jegyeztem meg a végén kissé cinikusan, mert még mindig nem bízik bennem.*
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Kedd Május 01, 2012 1:00 am

- Nos lássuk csak valamiért ezt eléggé nehezemre esik elhinnem. Feltételezem van némi sütnivalód, hogy kitaláld, miért is. - közöltem és ha lehet, akkor még jobban elzárkóztam előle. Kezeimet karba fontam a mellkasom előtt, ezzel is jelezve, hogy ha minél hamarabb szeretnék véget vetni a beszélgetésnek és megszabadulni a társaságától.
- Hm, mondjuk hogy most azonnal elmész? - kérdeztem és arcomon igazi mosoly ragyogott fel, elvégre egy ilyen rossz nap után talán végre valami is jó is jön. Esetemben pedig ez az alak elmegy. Na persze a következő kérdésével azonnal porrá zúzta az összes reményemet, de ezen már meg sem kellene lepődnöm. Kérdése azonban némileg elgondolkodtatott. Sosem voltam valami nagy világjáró, bár egyetlen helyre mindig is vágytam. Azt azonban kizártnak tartottam, hogy egy teljesen vadidegen sráccal utazzak Olaszországba. Nem, Velencét valaki olyannak az oldalán szeretném megnézni, akit szeretek. Ő határozottan nem tartozik ebbe a kategóriába.
- Miből gondolod, hogy bárhova is megyek veled? - kérdeztem végül vissza, ezzel egyszerűen nem válaszolva a kérdésére. Nem mintha bármely más kérdésére igazán készségesen feleltem volna. A következő pillanatban felbukkant a pincér, én pedig készségesen kifizettem a számlát, majd egy szalvétába becsomagoltam a meg sem kezdett almás pitét. Ez talán enyhíti majd a későbbiekben a bánatomat, a be nem adott rajz miatt.
- Remek, nos Eric nem örülök hogy találkoztunk, további szép estét. - köszöntem el tőle továbbra is igazán civilizáltan viselkedve. Ha valaki más zaklatott volna, meglehet, hogy minden bizonnyal már ordítottam volna. sosem rendelkeztem kötélidegekkel.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Eric on Kedd Május 01, 2012 3:45 am

- Sejtem, miért nem bízol bennem, pedig megtehetnéd. Nem akarok neked rosszat, sőt, a legjobbat akarom neked. Ahogyan édesanyád és a nagymamád is. *Bár lehet, jobb lett volna nem belevonni a családját, nem volt más választásom. Ha elvesztem, akkor nem leszek többé fényőr, és vár rám az örök semmi.
Szívesen elteleportáltam volna bárhová Pandorával, de nem akartam még jobban felidegesíteni.*

- Nincs olyan szerencséd, hogy magadra hagyjalak ebben a veszélyes városban. Nem hogy örülnél, hogy valaki meg akar védeni a gonosz emberektől, te még ezt az egy embert is elhajtod magadtól. *Szó, mi szó, rosszul esik, ahogyan velem beszél, de igaza van, máshogy kellett volna kezdenem. Nem hiába, új még nekem ez a fényőrködés.*
- Pandora, nézd... *Ekkor jutott eszembe, hogy ő még be sem mutatkozott, de hiszen mindegy, valószínűleg meg sem lepi. Ám az, hogy amikor vissza akarom tartani, meg akartam fogni a kezét, hogy ne menjen el, akkor képtelen voltam rá, egyszerűen áthaladt rajta a kezem... Erejéhez tért. Ránéztem az arcára, amin az eddigi közömbösség és a rémület vonásai keveredtek... Majd folytattam, remélem mostmár hatni fog rá a mondandóm.: -Veszélyben vagy, és nem én akarok neked ártani.
*Mondtam halálkomoly arccal, amit talán még életemben sem használtam. Remélem, mostmár bízik bennem legalább annyira, hogy hagyja, hogy a közelében legyek szükség esetére.*


A hozzászólást Eric összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 04, 2012 7:30 am-kor.
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Pént. Május 04, 2012 5:05 am

- Még is hogy érted ezt? - szaladt ki a számon a kérdés, amikor megemlítette azokat az embereket, akik felneveltek. Mivel az apámat sosem ismertem, így pedig a családját sem, csak ők voltak nekem az életemben, akik a családot és a feltétlen szeretetet jelentették. Az pedig, hogy ő most alig néhány hónappal a haláluk után megemlíti őket, önmagában felvet bennem néhány kérdést.
- Ismerted őket? - kérdeztem rá végül, mivel erre elég nehezen találtam volna más magyarázatot a helyzetre. Tekintve, hogy éppen őket említette, nem pedig anyám mellé az apámat. Ahogy kiléptünk az étterem elé, az eső még mindig esett így ennek köszönhetően egy lélek sem volt az utcán rajtunk kívül.
- Nem ismerlek téged, csak úgy... betörtél az életembe. - fejtettem ki a véleményemet, hogy megértse én mégis hogy érzem magamat. Azt sem tudom kicsoda, honnan jött és hogy mégis miért akar ilyen elszántan... mit is akar tőlem egyáltalán? Ez volt még egy igazán remek kérdés. Amikor pedig meghallottam a nevemet, holott be sem mutatkoztam... na az őszintén már nem lepett meg, de amikor távozni akartam éreztem, hogy megragadja a kezemet, majd elengedi. Ám ahogy odapillantottam olyasminek voltam a tanúja, aminek azt hittem sohasem leszek. Riadt tekintettel pillantottam a szemeibe és önkéntelenül is magamhoz szorítottam a mappámat.
- Mi... mi volt ez? - tettem fel az első értelmes és racionális kérdést, amikor úgy éreztem, hogy képes vagyok anélkül megszólalni, hogy elcsuklana a hangom. Nos... nem sikerült.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Eric on Pént. Május 04, 2012 7:30 am

- Jól hallottad, édesanyád, és nagymamád a legjobbat akarták neked. Óvtak, féltettek, és feltétel nélkül szerettek. Nem ismertem őket, de tudok róluk. Mint mondtam, mindent tudok rólad.
*Mondtam immáron komolyan, úgy éreztem, így tudom a legjobban meggyőzni és megnyugtatni. Amikor rájöttem, hogy már használhatja az erejét, feleslegesnek tartottam, hogy tovább kerteljek, hiszen az a legjobb, ha beavatom.*
- Tudom, és sajnálom, hogy megrémítettelek, de ha csak úgy azzal jövök oda hozzád, hogy "Figyelj, te egy boszorkány vagy, én meg a fényőröd" akkor hittél volna nekem?
*Sugdolóztam, bár egy lélek sem volt az utcán, aki ezt hallhatta volna.* De ez tény, Különleges képességed van, ami most mutatkozott meg. Képes vagy áthatolni a tárgyakon. Bár még nem biztos, hogy tudod irányítani, az előbb valószínűleg azért sikerült, mert a lelked legmélyén szabadulni akartál tőlem. Még most sem hiszel a mágiában, amikor a bőrödön tapasztaltad? Ez az örökséged.
*Kezdtem el kifejteni mondandómat kissé nyugodtabban, és boldogabban, ám félve, hiszen Pandora mostantól veszélyben van, ha a démonok megérzik az erejét, állandóan ostromolni fogják.*
- Engem az égiek jelöltek ki melléd, én vagyok a fényőröd, ha úgy tetszik, az őrangyalod. De ezt nem lehetne egy békésebb helyen megbeszélni? Mit is mondtál, hová szeretnél menni?
*Folytattam a mondókámat, és a kérdésemet már mosolyogva, kissé gunyorosan tettem fel, hiszen az előbb nem válaszolt, most bízom abban, hogy fog. Kinyújtottam felé a kezem, várva a választ, amit kimond, odateleportálom magunkat, és mindent elmondok neki a mágiáról, ahogy azt illik.*
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Pént. Május 04, 2012 8:09 am

A hangom elcsuklott és bár sötét volt nem kellett hozzám sem fény, sem pedig tükör, hogy tudjam mennyire sápadt is lett a bőröm néhány pillanat alatt. Az esőnek hála pedig a hajam a fejemre tapadt piros pólóm és farmerem pedig rám. Mindent összevetve közel sem éreztem magamat valami fényesen, de a pálmát az vitte, hogy amikor Eric megérintett a keze egyszerűen áthaladt az enyémen. Igen ez volt az igazán nagy problémám, mivel ez messze meghaladta a normálisságot.
- Ők...? Nem... az nem lehet. Arról... arról tudnék. - motyogtam nagyon halkan. Hiszen együtt éltem velük gyerekkoromtól kezdve! Igaz, hogy rengeteg fűszer növényt tartottak otthon és a kertünk egy részében számomra sok ismeretlen növényt termesztettek, de ez nem magyarázat arra, ami most történt!
- Boszorkány? Fényőr? Te nekem a mim!? - dőltek belőlem a kérdések és éreztem, hogy a hangom egyre feljebb, hisztérikus magasságokba siklik. Jelenleg képtelen voltam kontrollálni magamat. Annyi minden zúdult rám egyszerre, amit legszívesebben azonnal elfelejtettem volna, de képtelen voltam rá. tudtam, hogy ez a pillanat egy életre az elmémbe égett, nem számít mi történik a későbbiekben.
- Én... én nem tudom. - feleltem csendesen. Annyi mindent nem értettem, és annyi mindent szerettem volna kérdezni, és mégsem tudtam hirtelen mit kellene kérdeznem tőle. Amikor kinyújtotta felém a kezét ahelyett, hogy megfogtam volna, inkább mindkét kezemmel szorosan magamhoz öleltem a mappámat. Bizonytalan voltam abban, hogy hova is kellene mennem és hogy egyáltalán vele kellene-e mennem.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Eric on Pént. Május 04, 2012 11:07 pm

- Úgy akartak megvédeni, hogy nem tudtál róla. Ha tudatosan nem keresed az erőt, akkor csak későn mutatkozik meg. Ilyenkor. Viszont sok gonosz teremtés érzi az erőt, és ha te erről nem tudsz, védtelen vagy. Ezért kellett most megtudnod, hogy mire is vagy igazán képes.
*Magyaráztam, és nyugtatgattam, miközben szétnéztem az utcán, ahol szerencsére még mindig nem lehet látni senkit.*
- Ha belegondolok, jobb is, hogy nem bízol bennem, hiszen ez azt jelenti, hogy a démonokban sem bíznál, így nehezen kerülnek a közeledbe, nehezebben tudnak ártani neked.
-Kérlek, próbálj meg lenyugodni. Ha szeretnéd, megmutatom, mire vagyok képes.
*Meg sem vártam a választ, már el is tűntem fehéres fénynyalábok között, de az állapot nem tartott sokáig, újra alakot öltöttem az előbbi helyemen. Arcát fürkésztem, és láttam, hogy nagyon elsápadt.*
-Nagyon sápadt vagy. Gyere, ülj le erre a padra.
*Mutattam egy fa alatt fekvő padra, ami nem tűnt nagyon vizesnek. Mihelyst a pad felé mutattam, még egy pajzsot is föléhúztam, hogy ne ázzon el Pandora.*
-Bármilyen kérdésed van, válaszolok rá, kérlek, bízz bennem. Tudom, hogy most neked ez a legnehezebb, de próbálom jóvátenni, hogy rád ijesztettem.
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Szomb. Május 05, 2012 12:10 am

- A nagyi... a nagyi próbált velem beszélni anya, szóval anya halála után, de képtelen voltam rá. - feleltem végül csendesen, ahogy eszembe jutott, hogy akárhányszor csak megemlítette édesanyámat kontrollálhatatlan sírás jött rám, amit csak nagy nehezen tudtam abbahagyni, de így is néha órákig tartott. És utána hosszú időbe telt, amíg ténylegesen megnyugodtam és készen álltam, hogy újra tanuljak, vagy hogy közösségbe menjek. A kettő között eltelt időt pedig egy üres füzettel és egy ceruzával töltöttem ki a kert legvégében ülve, ahova nem láttak be az utcáról.
- Démonok? - kérdeztem és próbáltam összeszedni magamat, hogy képes legyek teljesen a beszélgetésre koncentrálni. Nem akartam, semmiről sem lemaradni, mert gy éreztem, mintha egy eddig teljesen ismeretlen világa csöppentem volna. Egy ismeretlen és ahogy a hanglejtése sejtette, igen veszélyes világba. Amikor elmondta, hogy megmutatja mire képes, hát őszintén szólva, egyetlen porcikám sem akartam megtapasztalni. Ám még mielőtt lehetőségem lett volna szólni, eltűnt, majd némi fehéres fény kíséretében ismét ott volt.
- Ez egy jó ötlet. Nagyon jó. - motyogtam magam elé, mert tartottam tőle, hogy a végén még fekvés lesz a dologból, de pillanatokon belül. Alig értem el a padot a lábaim összecsuklottak, én pedig mint egy rongybaba foglaltam el helyemet a fa ülőalkalmatosságon.
- Hogy... működik ez? - kérdeztem és tétován magam elé emeltem a kezemet. Haloványan érzékeltem, hogy az eső, mintha elállt volna bár a nap még nem sütött ki. Az azonban hogy már úgy tűnt nem esik, haladásnak tekintettem.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Eric on Szomb. Május 05, 2012 12:31 am

- Semmi baj. Ha úgy érzed, sírnod kell, sírj. Ha nem akarsz rágondolni, akkor ne tedd. De tudd, velem megbeszélhetsz mindent, itt leszek melletted. *Úgy éreztem, kezdeti ellenszenve kezd alábbhagyni, amikor elkezdett mesélni a nagymamájáról. Ennek örültem, hiszen így könnyebben összhangba kerülhetünk.*
- Démonok... Nos igen. Vannak a világon. Ők a gonoszt szolgálják. Emberi és démoni alakjuk is van, sokszor így csapják be az embereket. Ész nélkül gyilkolnak. *Itt befejeztem, nem akartam felhozni a családját újra, mert úgy éreztem, ezzel nagyon felzaklatom, és esetleg összeroppanna a teher alatt.
Amíg Pandora a padon ült, palástom alatt, én még az esőben álltam. Nem zavart, hogy elázok, így is érzem legalább, hogy még mindig "élek". Illetve nem akartam tolakodóan mellé ülni, az ő kényelme most a legfontosabb számomra.*

- Változó... Mindenkiből más váltja ki ezeket. Van, aki egy érzelemhez köti, és ha nagyon dühös vagy fél, akkor erősebb, van, aki egy személyhez, tárgyhoz, helyhez. Van, akinek csak úgy jön, bár ők már inkább a tapasztaltabbak közé tartoznak. Én a teleportálást helyhez kötöm, elképzelem magam egy helyen, és már ott is vagyok. Azt, ami a fejed fölött van, és megvéd az esőtől pedig egy emlékhez...*Itt elakadt a szavam. Nem akartam neki elmondani, hogy halálom pillanatához kötöm ezt a képességem, hiszen ő még nem is tudja, hogy én hogyan is lettem fényőr. Pontosan ezért merülök ki gyorsan, mert a kellemetlen emlék kiszívja minden energiámat, és nem leszek képes tovább fenntartani.*
- Ha szeretnéd, próbáld ki. Arra vigyázz, hogy a rossz dolgok hamar kimerítik az embert, és akár át is állíthatnak a gonosz oldalra.
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Szomb. Május 05, 2012 12:51 am

- Nem fogok sírni. - feleltem üresen, az igazsághoz híven. Majd csak akkor, ha már egyedül leszek, de ezt akkor sem fogom kimondani. Egyedül a családom előtt sírtam, és bármennyire is szeretnék Erickel őszintén beszélni, ő akkor is csak egy idegen.Még a barátaim előtt sem sírok, mert nem akarom, hogy gyengének lássanak. Jelenleg nem tudom mikor leszek ismét magam, de addig kibírom. Ki kell bírnom, mert én ilyen jellem vagyok, ezt örököltem.
- Itt élnek közöttünk? Mit akarnak? - fordítottam feléje a tekintetemet, amellyel eddig a járdát szemléltem. Úgy gondoltam, hogy kezdjük azokkal a kérdésekkel, amelyek először eszembe jutnak, de tartottam tőle, hogy minél több választ kapok, annál több kérdésem lesz majd. Ez a nap pedig már most úgy éreztem, hogy sosem fog véget érni. Amikor elmagyarázta, hogy ő egy emlékhez köti, ösztönösen az ég felé kaptam a fejemet, és bár nem láttam semmi különöset, azt tökéletesen látta, hogy az eső továbbra is esett, csak éppen rám nem.
- Mi minősül rossznak? És egyáltalán mit kellene kipróbálnom? - pillantottam rá teljesen értetlenül, hiszen azt sem érettem, hogy az előbb mi is történt pontosan. Vagyis hát amit láttam az az volt, hogy a kezem egyszerűen... olyan szellem szerűvé vált. Erre a gondolatra pedig kirázott hideg, mert mind tudjuk, hogy aki szellem, az halott. Én azonban nem voltam az.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Eric on Szomb. Május 05, 2012 1:20 am

- Rendben, ne sírj. *Bár tudtam, hogy úgyis fog, hisz ismerem.*
- Vannak, akik emberi életet élnek, cégük van, sikeresek, gazdagok. Leginkább azért, mert hatalmukat úgy használták, hogy ők minél jobban jöjjenek ki egy helyzetből. Vannak vadászok, akik fényőröket, boszorkányokat, vagy ami a legrosszabb, ártatlan, halandó embereket gyilkolnak. Sokunkat az erőnkért, de a halandókat csak a becsvágyért. Vannak gyengébb démonok, aki az erősebbek szolgái, erőtlenek, de ők is tudnak veszélyesek lenni. Valamint vannak árnyőrök, akik nem démonok, mert nincs démoni alakjuk. Az olyan fényőröket vadásszák, mint én. Pontos ellentéteink. *Kezdtem Pandorát bevezetni a rejtélyekkel teli veszélyes világ titkaiba, reménykedve, hogy a gyakorlatban minél kevesebbet kell ebből megtapasztalnia. Féltem őt, mintha a húgom lenne.*
- Rossznak minősül a halál, a fájdalom, a bűnös élet, bármi, aminek egy ember nem tud örülni. Igazából lehet rossz emlékhez kötni az erődet, ha meg tudod élni úgy, hogy az egy jó dolog. *Jutott eszembe, hogy én ezért tudom a halálomhoz kötni az erőmet, mert így egy második esélyt kaptam. Így akárhányszor használom az erőmet, kitartóbb, bizakodóbb leszek.*
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Szomb. Május 05, 2012 1:43 am

- Hogyan gyilkolnak? - tettem fel végül egy logikus kérdést. Ha a családom anyai ágon boszorkányok voltak, akkor biztos, hogy hosszú életük alatt szembenéztek a démonokkal. Arról nem is beszélve, hogy a rendőrök semmiféle behatolásra utaló jelet nem találtak a házban, holott akármelyikünk is ért haza az mindig azonnal bezárta maga után az ajtót. Egyik helyszínen sem találtak semmit, csak azt az egyetlen tőrt, amely a gyilkos fegyver volt. Anya gyilkosságát rablógyilkosságnak tüntették fel, holott a táskáját visszaadták nekünk és semmi sem hiányzott belőle. Ahogy nagyi halálakor sem tűnt el semmi a házból, holott több értékes tárgy is volt a nappaliban a készpénzről nem is beszélve.
- Ezt a részét értem. Csak azt nem, hogy ez mi módon hozza elő az erőmet. Az intenzitása, vagy pusztán az az adott emlék? - érdeklődtem ezúttal már inkább kíváncsian, mint sem félve. Mindig is érdekeltek az új dolgok, bár ez kifejezetten veszélyes volt. Ez azonban csak arra ösztökélt, hogy meg kell tanulnom megvédeni magamat. Ahogy meg kellett tanulnom, hogyan boldoguljak, miután egyedül maradtam.
- Ezek az árnyőrök, akkor egyszerű embernek tűnek? Mint te? És én egyáltalán mi vagyok? - tértem végül a lényeg, elvégre akkor nincs kizárva, hogy akkor már találkoztam velük. Bár mivel még egyik felületes ismerősöm sem támadt rám azzal a céllal, hogy megöljön. Ezek után valamiért már úgy vélem semmin sem fogok igazán meglepődni.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Eric on Szomb. Május 05, 2012 2:03 am

- Ahogyan csak el tudod képzelni. és még több módon.
*Tudtam, hogy nem kerülhetem el ezt a kérdést, így inkább kiböktem:*
-Édesanyádat és nagymamádat is egy démon ölte meg. Használhatnak tőröket, vagy bármilyen más fegyvert, ha nincs támadó erejük. Van, akik energia- vagy tűzgömböket használnak. Vannak, akik egyszerűen elszívják az ember életerejét, aki aztán a gyengeség miatt hal meg.
*Magyaráztam neki, bíztam benne hogy nem borul ki a hallottaktól.*
- Ezt igazán még én sem értem, nem olyan régóta vagyok fényőr, annyit tudok, hogy amikor először tapasztaltam ezt a képességet, akkor a halá... szóval egy emlékem jutott eszembe.
*Nem éreztem úgy, hogy tudnia kell arról, hogy én már meghaltam, kell még egy kis idő, hogy ezt megtudja, bár félig már elszóltam magam...*
- Azóta felidézem magamban ezt az emlékemet és sikerül, bár őszintén szólva hosszútávon legyengít. Nálad valószínűleg az idézte meg a képességed, amikor vissza akartalak tartani, de te szabadulni akartál. Ekkor dematerializálódott a kezed, és szabadultál meg tőlem. Szerintem érdemes ebbe az irányba indulni. Az erősség és hatásosság a gyakorlástól függ. Ha eleget próbálkozol, már magától menni fog, nem kell emlék vagy érzés, elég csak arra gondolnod, hogy sikerül, és kész. *Büszke voltam magamra, amiért egy ilyen bonyolult dolgot el tudtam magyarázni, bár nem voltam benne teljesen biztos, hogy teljesen így működik ez az egész.*
- Igen, az árnyőrök olyanok, mint én, vagy te. Ők inkább fényőröket vadásznak, az ő mérgezett nyiluk ránk halálosak. Te egy boszorkány vagy, idővel pedig nagyszerű boszorkány leszel, ezt garantálom.
*Válaszoltam, miközben elállt az eső. A nap ugyan még nem bújt elő, de én már ezt is jelnek tekintettem, jó úton haladok. Visszavontam a pajzsot, mert éreztem, gyengülök. Persze tartom magam, most nem lehet bajom, nem hagyhatom Pandorát magára.*
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Szomb. Május 05, 2012 9:29 pm

Válaszát hallva arcom teljesen kifejezéstelen lett, elvégbe annyi minden lehetséges dolog történhetett. Annyi mindenre gondoltam, csak éppen pont arra nem, hogy anyám boszorkány volt, és egy démon azért ölte meg, hogy megszerezze az erejét. Várjunk csak...
- Ha az erejükért ölték meg őket, akkor miért keresnek engem? - tettem fel azt a kérdést, amely most megfogalmazódott bennem. Elvégre mindkettejüket megölték, és ahogy Eric szavaiból kivettem, azért mert mindketten boszorkányok voltak, tehát rendelkeztek az enyémhez hasonló hatalommal. Legalább is ez lenne a logikus ha valaki boszorkány. Vagy nem mindenkinek van ilyen... nos, adománya mint nekem, csak esetleg értenek a varázsláshoz.
- És te hogy lettél fényőr? Ez olyasmi aminek születni kell? - kérdeztem, elvégre ahogy elnéztem őt, nem sokkal ezelőtt magyarázhatták el neki a dolgokat. Lehet, hogy ő is így született, és nőt fel, mint én, hogy fogalma sem volt azokról a dolgokról, amelyek szintén az élete részei. Ahogy figyeltem a magyarázatára könnyedén egyet tudtam érteni vele, elvégre engem sosem tartottak vissza semmitől sem, még a családom sem. Mindig is rám hagyták, hogy mit és hogyan teszek, de persze aggódtak és féltettek. Én azonban csak a bizalomra adtam okot, másra sosem. Anya tehát egy független lánynak nevelt, nemcsoda hát, hogy nem hagyom magamat korlátok közé szorítani.
- Nos... ha mégsem egyszerűen csak elpárolog, nem? - érdeklődtem kissé viccesen, amikor éreztem, hogy az eső immáron nem csak a mi fejünk felett, hanem az egész városban elállt. A karórámra pillantva örömmel vettem tudomásul, hogy még nem volt veszve minden. Elvégre most hogy nem esik, egy eső utáni képet is megrajzolhatok, nem feltétlen kell sütnie a napnak is hozzá. A napsütésről azonban eszembe jutott anya mosolya és ezzel kapcsolatban még valami szöget ütött a fejemben.
- Azt mondtad, mindent tudsz rólam, igaz? Tudod ki az apám? Ő is boszorkány? - tettem fel végül azt az egyetlen kérdést, amely mindig süket fülekre talált akár a nagyinak, akár anyának tettem fel. Soha egyikük sem volt rá hajlandó válaszolni, helyette igen ügyesen kikerülték a válaszadást, majd a későbbiekben közölték, hogy ne is kérdezzem meg újra, mert nem fogják elárulni.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Eric on Szomb. Május 05, 2012 11:08 pm

- Nem mindenkinek azonos az ereje egy családon belül. Még az ikertestvérek is más-más képességeket kaphatnak. Bár az tény, hogy a boszorkányok együtt erősebbek, és lehet, hogy ezért akarják megszerezni az erődet. Egyesíteni a hármat, és így nagyobb hatalommal rendelkezni. Az sem utolsó, hogy egy komplett vérvonalat is kiírthatnak így, nem is beszélve a sima dicsőségről, ami egy boszorkány megöléséért jár az alvilágban.
*Mondtam el a legkézenfekvőbb válaszokat, immáron nem kímélve Pandorát, úgy érzem, kész elfogadni a sorsát, és megbirkózik a helyzettel.*
*Ez volt az a kérdés, amitől kissé féltem, de nem térhetek ki előle, elvégre tudnia kell rólam a teljes igazságot.*

- Halandónak születtem, nem is tudtam a mágiáról, ahogyan te sem. Egész életemet a jónak szenteltem, segítettem a rászorulókon, ahogyan csak tudtam. Orvosnak készültem, ám amikor megbetegedtem, és az orvosok lemondtak rólam, még a szüleim is, egy csoda folytán jobban lettem, és felépültem. *Mélyet sóhajtottam, majd felidéztem az ez után történteket.* 19 éves koromban volt egy zenekarom, ingyenkoncerteket, gyűjtéseket tartottunk, turnéztunk, ezzel is segítve azoknak, akiknek ez az egyetlen esélyük. 22 múltam, amikor egy este... *Újabb mély sóhaj hagyta el számat, majd szomorú arcomat lehajtottam, és halkan folytattam.* autóbalesetben meghaltam. Ez az az emlék, ami segít az erőm használatában. *Újra Pandorára néztem, vártam a reakcióját.* Ezután a lelkem az Égiek elé került, ahol úgy döntöttek, kapok egy második esélyt, amiért életemben sok jót tettem. Így lesz az emberből fényőr. Minden emlékem megvan életemből, de nem térhetek vissza a barátaimhoz, a családomhoz, és ez a legnehezebb.*Pillantottam mélyen a lány szemébe, és vártam a reakcióját.*
- Ha nem sikerül, akkor nem sikerül. Egyszerűen nem történik semmi. Max hülyének néznek, hogy nekimész egy falnak. *Válaszoltam, hiszen ha már vicces a kérdés, akkor kissé felengedett, és ez nagyon jó jel, ennek örülök.*
- Igaz, azt mondtam, mindent tudok rólad, de csak azokat a dolgokat, amik születésed után történtek veled. Mondhatni megtanultam a leckét, tekintve, hogy kb. egy éve vagyok fényőr, így csak ennyit láttam, a többire megtanítottak, illetve visszajátszották nekem. Édesapádról nem tudok semmit, ha tudnék, valószínűleg akkor sem mondhatnám el.
*Válaszoltam őszintén, hisz tényleg nem tudok az apjáról semmit, bár érzem, nyaggatni fog még ezzel egy ideig.*
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Szomb. Május 05, 2012 11:31 pm

- Értem, tehát mi trófeának számítunk a köreikben. - bólintottam csendesen, a többire azonban inkább nem reagáltam. Kelleni fog majd egy kis idő, amikor egyedül leülhetek és teljesen átgondolhatom a hallottakat, de ennek nem most van itt az ideje. Sok minden zúdult rám egyszerre és még nem vagyok képes teljes mértékig mindennel foglalkozni.
- Úgy érted halott vagy? - kérdeztem teljesen ledöbbenve, elvégre nagyon sok mindenre számítottam, de erre igazán nem. Én eddig abban a hitben éltem, hogy aki halott, az halott is marad. És ha ő ezért lett fényőr, amiért mindig jót tett, akkor nem lehet, hogy édesanyám is azzá vált? Hiszen orvos volt, naponta rengeteg életet megmentett, és mindig azon dolgozott, hogy akik életben maradtak, azoknak jobb életük legyen és minél előbb felépüljenek.
- Nem találkoztál édesanyámmal? Ő orvos volt, egész életében életeket mentett. - érdeklődtem végül csendesen, de a hangom üresen csengett. Nem akartam, hogy kihallatszódjon belőle a reményvesztettség. Miután elvesztettem őket azóta elkeseredetten próbálok találni valamit, amibe belekapaszkodhatok. Valamit, ami azt igazolja, hogy nem maradtam teljesen egyedül ezen a világon. Amikor elárulta, hogy nem tud semmit sem az apámról, valahogy nem lepett meg. Néha komolyan elgondolkodom rajta, hogy nem lehet, hogy esetleg anya mesterséges megtermékenyítés keretében szült-e engem. Mert így mi marad? Egész életemben egy szellemet kergetek majd? Ironikus kissé figyelembe véve, mire voltam képes néhány perccel ezelőtt.
- Értem. Mire vagyok még képes? Úgy értem képes vagyok átkozni is? - vetettem fel azt a lehetőséget, amely még eszembe jutott. Nem nagyon érdekelt a mágia, bár gyerekoromból mint minden lány érdeklődtem a misztikus dolgok iránt. Most megpróbáltam visszaemlékezni az akkori szegényes ismereteimre. Nem sokra jutottam, de az átokszórás az eszembe jutott.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Eric on Szomb. Május 05, 2012 11:46 pm

- Trófeának, akár még fizetőeszköznek is, de nem vagyok benne biztos. Szerencsére nem sokat tudok az alvilágról, és azt a keveset sem tapasztalatból.
*Válaszoltam, és fejtettem ki, hogy tulajdonképpen még nem voltam lent, bár nem lenne tilos. Egyszerűen csak nem vonz...*
- Én nem így fogom fel. Meghaltam, de kaptam egy újabb lehetőséget. Édesanyádról nem tudok semmit. Találkozni nem találkoztam vele. Nézd... Nem akarok hamis reményeket kelteni benned, ezért nem mondom, hogy fényőr lett, de ha az, akkor sem találkozhat veled, mint ahogyan én sem találkozhatok előző életemből senkivel. Ez egy törvény, amit az Égiek hoztak, és nem lehet megszegni, különben bosszúsak lesznek, és megbüntetnek.
*Na jó, ez erős volt, úgy állítottam be az égieket, mintha gonoszak volnának, holott nem azok, de ez tény. Nem találkozhatunk a családunkkal, teljesen új életet kell kezdenünk.*
- Boszorkányok használhatják a saját képességeiket, használhatnak bűvigéket, bájitalokat, és őseik tudását, ami a család egy könyvében le van írva. Hacsak nem hoztad magaddal, amit erősen kétlek, akkor ez még Londonban van. Meg szeretnéd keresni? Egy szavadba kerül, és odateleportálunk. Tudom, hogy nehéz lesz, de ez a legjobb lehetőséged, hogy jó boszorka legyél.
*Pandora annyira izgatottnak tűnt, amikor az átokszórást említette, hogy megemlítettem neki az Árnyak Könyvét, ami valószínűleg még Londonban, a családi házban van.*
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Vas. Május 06, 2012 12:36 am

- Nos, ez már önmagában is elég a mély utálathoz. - jelentettem ki némileg frusztráltan. Nem érdekel, hogy sokat kell tanulnom és hogy nem tudok szinte semmit sem, erről az egészről, de az egészen biztos, hogy én senkinek nem leszek a trófeája sem élve, sem holtan! Ehhez persze az kell, hogy megtanuljam hogyan tudom az egész testemet anyagtalanná tenni, természetesen minél tovább. Elvégre úgy vélem nincs bosszantóbb ellenfél, mint az, amelyikre semmiféle fizikai támadás nincs hatással. És ha minden igaz, akkor az elmémet sem tudná ilyenkor uralni, vagy becsapni, hiszen az is anyagtalan. De ez csak elmélet, amit nem feltétlen szeretnék kipróbálni a gyakorlatban.
- Már elfogadtam, hogy nem látom többet, de meg kellett kérdeznem. - feleltem, azt pedig már csak hozzá gondoltam, hogy ha nem kérdeztem volna rá, mintha önmagamat tagadtam volna meg vele. Vagy leginkább a hozzáfűzött erős érzelmeimet. Ami az Égieket vagy kicsodákat illeti, nos, ha akarnak tőlem valamit, akkor azt majd jelzik személyesen, nem pedig postásokkal. Nem mintha sok mindenkire hallgattam volna eddigi életem folyamán, de abba még nem halok bele, ha meghallgatom őket, ha akarnak valamit. A szidást pedig sosem tűrtem szó nélkül.
- A londoni házat eladtam. Minden holmit összeszedtem a házból, és most a lakásomon van, amit több másik lánnyal osztok meg. Ezeket felhordtam a padlásra, biztos ott lesz valahol ez a könyv. - feleltem átgondolva a dolgokat. A pakolászásnál ugyan nem botlottam semmi lezárt, vagy lelakatolt könyvbe, de az is igaz, hogy egyiket sem akartam kinyitni, hogy beléjük olvassak. Az első és egyetlen célom az volt, hogy a lehető leghamarabb összepakoljak és eljöhessek az emlékekkel teli házból és városból. Érdekes, akkor eszembe sem jutott, hogy valaha is kiderül rólam, hogy boszorkány vagyok.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Eric on Vas. Május 06, 2012 3:29 am

- Hidd el, nem csak te, vagy mi utáljuk az alvilági lényeket. Sokan egymást is utálják, éppen ezért lehet könnyen elpusztítani legtöbbjüket. Persze azért vannak szívósabbak is. *Magyaráztam, miközben szétnéztem, vannak-e az utcán emberek. Szerencsére még nem jöttek ki, valószínűleg féltek, hogy újra elered az eső, így inkább bent maradtak a kávézóban.*
- Hidd el, tudom, mit érzel. Én is átéltem ugyan ezt, és nehéz, de sajnos nem tehetek ellene semmit.
*Próbáltam vigasztalni Pandorát. Bár ha az édesanyja fényőr lett, akkor nem értem, miért nem találkozhat a lányával, hiszen mindketten érintettek a mágiában, jobban fel tudják dolgozni, ebben különbözik a helyzetünk. Meg is fogom kérdezni az égieket, hogy mit lehet ez ügyben tenni.*
- Akkor esetleg megnézhetjük a padláson? *Kérdeztem, és sürgettem is egyben, mert mintha rossz előérzetem lenne.* Nem akarlak megrémiszteni, de úgy érzem, itt már nem biztonságos. Tudod, a fényőrök és árnyőrök megérzik a mágiát, és most a gonoszt érzékelem közeledni. *Magyarázkodtam, és nyújtottam felé a kezem, hátha rá tudom venni, hogy bújjunk el.*


A hozzászólást Eric összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 07, 2012 4:54 am-kor.
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Vas. Május 06, 2012 9:17 pm

- Hatalmi harcok. - bólintottam rá, arra amit mondott. Nos, egy újabb hasznos információt tudtam meg. Így legalább ha két démonnal futok össze egyszerre, nem strapálom magam, hanem csak egymás ellen uszítom őket. Bár ebben nincs túl nagy tehetségem, hiszen még az embereket sem tudom összeugrasztani, de hát a démonok egyáltalán nem emberek. Egyszer pedig mindent el kell kezdeni valahol. Ha pedig megtalálom azt a démont aki megölte anyáékat és túlélem akkor elégedett leszek magammal.
- A te családod él. Sosem gondoltál rá, hogy az álmaikban meglátogasd őket? Bocsi, képes vagy egyáltalán ilyesmire? - kérdeztem felvont szemöldökkel. Elvégre ez nem ütközne a szabályokba, ami ha jól vettem ki, csak és kizárólag a hús vér személyes találkozásokra vonatkozik. Az pedig ha belépne valamelyik szerettének az álmába és ott beszélgetne velük, az nem számítana személyes találkozásnak. Tehát mint mindenhol, itt is van kiskapu, csak meg kell találni. Ha élne valakim, aki hiányzik és képes lennék ilyesmire, nem érdekelne mi a következménye, én megtenném. A család mindig is az első helyen áll, mert nélküle semmi vagyok. Bár ez csak az én egyedi véleményem.
- Ohh remek, még nem tudom hogy használjam a mágiámat, tehát akkor menjünk innen. - bólintottam, majd bár kissé bizonytalanul, de felé nyújtottam a kezemet. Kissé kavargott a gyomrom, elvégre még sosem csináltam ilyet és fogalmam sincs, hogy milyen érzés. Vagy hogy egyáltalán érezni fogok-e valamit. Mondjuk valamit biztos, hogy kell, hiszen ahogy láttam ő kicsi fényes szikrákra bontotta a testét.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Eric on Hétf. Május 07, 2012 4:54 am

- Valahogy úgy. *Helyeseltem a megjegyzésére, látom, hogy kezdi érteni a dolgot. Nem is lesz olyan nehéz a tanítása, mint gondoltam.*
- A családom él. Ilyenre szerintem még nem volt példa, hogy más álmába bebújjunk, nem is tudom, képes lennék-e rá. De ha belegondolok, nem tenném. Nem tenném, mert ez hamis remény lenne a szüleim számára, csak felzaklatnám őket, és abból nem sülne ki semmi jó. *Válaszoltam, de nem voltam bosszús, hiszen honnan tudhatna egyből mindent.*
- Csak lazulj el, ne gondolj semmire, hagyd, hogy én vezesselek. *Azzal határozottan, mégis gyengéden megfogtam a kezét és elteleportáltunk a padlásra, hogy megkeressük a Könyvet.*


// IDE ÉRKEZÜNK--> http://charmedrpg.hungarianforum.com/t527-egyetemi-kollegium-padlasa#13368
avatar
Eric
Fényőr
Fényőr

Kor : 30

Hozzászólások száma : 26

Vissza az elejére Go down

Re: Tetszőleges étterem

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

10 / 11 oldal Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.